ΔΕΘ 2025: Στους χώρους της έκθεσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα εγκαίνια
NewsroomΜε τον καθιερωμένο αγιασμό άνοιξε σήμερα τις πύλες της η 89η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Την τελετή του αγιασμού τέλεσε ο μητροπολίτης Φιλόθεος, ο οποίος και ανέγνωσε μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου προς τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες της φετινής διοργάνωσης.
Στην τελετή παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων ο Επίτροπος της Ε.Ε. και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, καθώς και ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας.
Βόλτα στα περίπτερα
Μία από τις στάσεις του ήταν στο εντυπωσιακό περίπτερο της McLaren, το οποίο συγκεντρώνει τα βλέμματα με τα υπερσύγχρονα μοντέλα της εταιρείας.
Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στον χώρο, είχε σύντομη συνομιλία με στελέχη της McLaren και είδε από κοντά το εντυπωσιακό supercar που παρουσιάζεται φέτος στη ΔΕΘ. Το περίπτερο έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών, καθώς η McLaren δίνει δυναμικό «παρών» στη φετινή διοργάνωση.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων