Συνελήφθη επ' αυτοφώρω διαρρήκτης στο Ίλιον: Είχε κρύψει στα εσώρουχα του τιμαλφή
Γιάννης ΖιάκαςΛηστείες και διαρρήξεις σε σπίτια στο Ίλιον και το Νέο Ηράκλειο βαρύνουν 40χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.
Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο από οικία στο Ίλιον, την ώρα που επιχειρούσε διάρρηξη. Στην κατοχή του βρέθηκε πλήθος κοσμημάτων και τιμαλφών, τα οποία είχε κρύψει επιμελώς στο εσώρουχό του.
Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς
Κατά τη σύλληψη, αντιστάθηκε στους αστυνομικούς, τους εξύβρισε και επέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας ομογενούς, επιχειρώντας να παραπλανήσει τις αρχές. Από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιλίου, εξιχνιάστηκαν ακόμη πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων σε κατοικίες στο Ίλιον και το Νέο Ηράκλειο, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, αντίσταση, απειλή, εξύβριση και πλαστογραφία.
Σημειώνεται ότι ο 40χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο