Ελλάδα
|
29.09.2025 07:46
Τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι - Ένας νεκρός
NewsroomΤραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/09) στο Πόρτο Ράφτη, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία νεαρά άτομα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαντάκι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός εκ των επιβαινόντων.
Το τραγικό συμβάν
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Ρόδων.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο