Ελλάδα
|
07.10.2025 18:18
Απίστευτες εικόνες στις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας - Πώς «άνοιξε» η γη
NewsroomΜπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν την Τρίτη (7/10) οι κάτοικοι στις Φυτείες του δήμου Ξηρομέρου στην Αιτωλοακαρνανία, όταν αντίκρισαν έναν κρατήρα ανάμεσα σε σπίτια.
Η καθίζηση κινητοποίησε άμεσα τους ανθρώπους του δήμου, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο. Στην περιοχή βρίσκεται τεχνικό κλιμάκιο, για να εκτιμήσει την κατάσταση.
Ο Δήμος Ξηρομέρου παράλληλα βρίσκεται σε επικοινωνία με το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) και την Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ).
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο