Ηράκλειο: Τροχαίο έξω από το Αρκαλοχώρι με έναν νεκρό και δύο τραυματίες
NewsroomΣφοδρό τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος και ακόμα δύο τραυματίστηκαν, έγινε το πρωί της Δευτέρας έξω από το Αρκαλοχώρι, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σύμφωνα με το patris.gr, το τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, σημειώθηκε στην επαρχιακό οδό Πεζά – Αρκαλοχώρι στο ύψος του Αστριτσίου Ηρακλείου, γύρω στις 06:00 το πρωί.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κι ένα τρίτο, που ο οδηγός δεν πρόλαβε να ακινητοποιήσει, καρφώθηκε πίσω τους.
Από την σφοδρή σύγκρουση οι επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για των απεγκλωβισμό τους.
Ένας άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ενώ άλλοι δύο, ηλικίας 24 και 53 χρόνων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!