Οκτάχρονος βρέθηκε να περιπλανιέται μόνος στην Πατησίων - Ψάχνουν τους γονείς του
NewsroomΣυναγερμός έχει σημάνει στις αρχές καθώς ένα οκτάχρονο αγόρι βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του στην Πατησίων την Πέμπτη (20/11) από διερχόμενους.
Τον ανήλικο εντόπισαν ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι οποίοι άμεσα ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές.
Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, ο ανήλικος έχει καστανά μάτια, καστανά μαλλιά, ύψος 1.20 μ. και κανονικό βάρος. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εντοπίστηκε.
«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του είναι άλλως αδύνατη ή ουσιωδώς δυσχερής» τονίζει το Χαμόγελο του Παιδιού.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο