Θεσσαλονίκη: Πρώην υπάλληλος της ΕΥΠ και συνταξιούχος αστυνομικός στην πολυκατοικία που έγινε η έκρηξη με γκαζάκια
NewsroomΈνας πρώην υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) αλλά και ένας συνταξιούχος αστυνομικός διαμένουν, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στην πολυκατοικία, που τοποθετήθηκαν γκαζάκια στην είσοδο και σημειώθηκε έκρηξη, στις 3:30 τα ξημερώματα, στην οδό Σμύρνης, στην Καλαμαριά.
Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά στο σημείο και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για την κατάσβεσή της. Η φωτιά προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Το thestival.gr αναφέρει ακόμα ότι ο πρώην υπάλληλος της Ε.Υ.Π. έχει πλέον διοικητική θέση στο Άγιον Όρος και σήμερα δεν σχετίζεται με την Υπηρεσία Πληροφοριών καθώς έχει απομακρυνθεί από αυτή.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την εμπρηστική επίθεση, με την Κρατική Ασφάλεια, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, να εξετάζει, αν κάποιος από τους δύο ήταν ο στόχος. Μέχρι στιγμής ο δράστης ή οι δράστες παραμένουν άγνωστοι.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο