Ελλάδα
|
26.11.2025 21:52
Κακοκαιρία Adel: Απανωτά «112» σε Αιτωλοακαρνανία και Κέρκυρα
NewsroomΜήνυμα από το 112 εστάλη το βράδυ της Τετάρτης (26/11) λόγω της κακοκαιρίας Adel στους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας, προειδοποιώντας τους για ισχυρές βροχοπτώσεις.
Η Πολιτική Προστασία καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των Αρχών, καθώς τα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν.
Λίγο αργότερα ακολούθησε μήνυμα του 112 στην Κέρκυρα με το ίδιο μήνυμα για τους κατοίκους του νησιού.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο