Ελλάδα|24.05.2026 19:43

Υπόθεση 3χρονης στην Κρήτη: Τι «βλέπουν» οι Αρχές για τον θάνατο 2 παιδιών της οικογένειας - Τι λέει η μητέρα

Newsroom

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο πατέρας του 3χρονου παιδιού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ). Στο «μικροσκόπιο», την ίδια ώρα, έχουν μπει οι θάνατοι δύο άλλων παιδιών της οικογένειας.

Ο πατέρας της 3χρονης φαίνεται πως είχε βγάλει εισιτήριο για να ταξιδέψει στην Αθήνα, σε μία προσπάθεια να παραπλανήσει τις Αρχές ώστε να πιστεύουν πως έχει ήδη φύγει από το νησί.

«Χαρτογραφείται» το κακοποιητικό πλαίσιο

Την ίδια ώρα, οι Αρχές επιχειρούν να «χαρτογραφήσουν» το κακοποιητικό πλαίσιο μέσα στο οποίο φέρεται να μεγάλωναν το 3χρονο κοριτσάκι και τα τρία αδέλφια του, εξετάζοντας μαρτυρίες, στοιχεία και κάθε διαθέσιμο δεδομένο που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση, όπως μεταδίδει το Mega.

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» της Ασφάλειας Χανίων έχουν τεθεί και οι θάνατοι δύο παιδιών της οικογένειας. Ερευνάται δηλαδή ποια ήταν η αιτία που απεβίωσαν.

Σύμφωνα με τη μητέρα τα παιδιά έφυγαν από τη ζωή κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

κακοποίηση παιδιώνΚρήτηθάνατοιΧανιάειδήσεις τώρα