Λιμάνι Ραφήνας: Πλοίο προσέκρουσε στον λιμενοβραχίονα και τον έκοψε στα δύο
NewsroomΑτύχημα που δεν συνοδεύτηκε από κάποιο δυσάρεστο απρόοπτο με τραυματισμό επιβατών, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι της Ραφήνας, όταν το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο Andros King προσέκρουσε στον βόρειο λιμενοβραχίονα.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το irafina.gr, η πρόσκρουση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στον λιμενοβραχίονα, ο οποίος κόπηκε στα δύο.
Πέρα από το ότι δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, επίσης ευχάριστο είναι ότι δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ή διαρροή καυσίμων.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες λιμενικές Αρχές για την καταγραφή του συμβάντος και την αξιολόγηση των ζημιών που προκλήθηκαν.
Για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, το οποίο εξετάζει όλες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η πρόσκρουση.
- Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ο «Ακύλας» ξετρυπώνει κρύπτη με κοκαΐνη σε κάθισμα οδηγού
- Δυστύχημα στα Μάλγαρα: Νεκρή 70χρονη μετά από σύγκρουση με φορτηγό
- Άγριο έγκλημα στην Αιγιαλεία: Νεκροί μητέρα και γιος μέσα στο σπίτι τους - Φέρουν τραύματα από μαχαίρι
- Σκηνές τρόμου στην Ηλιούπολη: Απίστευτες εικόνες από πρόσκρουση φορτηγού σε κολώνα - «Από τύχη δεν είχαμε θύματα»