Κερατσίνι: Η αστυνομία έφυγε, οι ληστές επέστρεψαν (video)
NewsroomΤρεις κακοποιοί τη φίμωσαν για να της πάρουν μία αλυσίδα λαιμού, που ήταν το μόνο πράγμα αξίας που είχε η γυναίκα. Αίσθηση προκαλεί ότι λίγο νωρίτερα το θύμα είχε καλέσει την Αστυνομία γιατί είχε ακούσει θόρυβο.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, δεν είδαν κάτι ύποπτο και αποχώρησαν. Οι ληστές, ωστόσο, που παρακολουθούσαν τους αστυνομικούς, περίμεναν να φύγουν και εισέβαλαν στο σπίτι.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας. «Εγώ κοιμόμουν όταν ξαφνικά στις 3.30 τα ξημερώματα άκουσα θόρυβο. Ξύπνησα και άρχισα να φωνάζω. Κάλεσα την Αστυνομία.
Ήρθαν εδώ οι αστυνομικοί αλλά οι ληστές είχαν φύγει. Δεν πρόλαβαν να μπουν στο σπίτι γιατί άρχισα να φωνάζω και κατάλαβαν ότι φώναξα την Αστυνομία. Όταν, όμως, έφυγαν οι αστυνομικοί, επέστρεψαν. Μπήκαν στο σπίτι με κλειδί.
Ο ένας με φίμωσε με το χέρι του. Εγώ άρχισα να τον χτυπάω με το σταθερό τηλέφωνο για να με αφήσει. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η Αστυνομία δεν έπρεπε να φύγει», δήλωσε στο Όπεν η κυρία Κατερίνα.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων