Ελλάδα
|
05.07.2019 12:02
Εθνικές εκλογές 2019: Βανδάλισαν τα εκλογικά κέντρα ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛ. στα Ιωάννινα
NewsroomΒουλευτικές εκλογές 2019: Μαύρες μπογιές πέταξαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας στα εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝ.ΑΛ. τα οποία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.
Ο βανδαλισμός των γραφείων των δύο κομμάτων έγινε αντιληπτός το πρωί της Παρασκευής όταν στελέχη των δύο κομμάτων έφτασαν για να ανοίξουν τα γραφεία και να δρομολογήσουν το πρόγραμμα της ημέρας.
Και για τα δύο περιστατικά έχουν ενημερωθεί οι αρχές οι οποίες διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;