Καβάλα: Έκαναν κόντρα και έπεσαν σε αστικό λεωφορείο
NewsroomΈκαναν κόντρα δύο αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν Ρομά, αλλά έπεσαν πάνω σε αστικό λεωφορείο, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβάτες των τριών οχημάτων.
Το ατύχημα σημειώθηκε στην Καβάλα, στην περιοχή του Περιγιαλίου. Το ένα από τα δύο οχήματα, που έκαναν κόντρες, επιχείρησε με μεγάλη ταχύτητα να προσπεράσει το άλλο, ωστόσο, το προπορευόμενο όχημα εγκλωβίστηκε και έπεσε πάνω στο λεωφορείο. Κατόπιν χτυπήθηκε και από το δεύτερο αυτοκίνητο.
Μεταξύ των επιβατών του λεωφορείου προκλήθηκε προς στιγμή πανικός, ωστόσο, ο οδηγός με ψυχραιμία τους κατέβασε για λόγους ασφαλείας και ειδοποίησε την τροχαία.
Τα δύο αυτοκίνητα, που έκαναν κόντρα, έφυγαν αμέσως από το σημείο του ατυχήματος.
Και στα τρία οχήματα προκλήθηκαν υλικές ζημιές.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο