Ελλάδα
|
12.11.2019 17:51
Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ προσφύγων - Ένας τραυματίας
NewsroomΑιματηρό επεισόδιο το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μια ανάσα από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 22χρονος Αλγερινός δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στο χέρι, το πρόσωπο και το πόδι από ομοεθνή του.
Ο 22χρονος, μετά την επίθεση, συνέχισε να περπατά αιμόφυρτος προς την οδό Εγνατία. Λόγω της αιμορραγίας, ζαλίστηκε και έπεσε στο οδόστρωμα. Λίγο αργότερα το θύμα παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο