Αιγάλεω: Έστησαν φυτώριο κάνναβης μέσα σε ντουλάπα (pics+vids)
NewsroomΈνα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο-φυτώριο, υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Ειδικότερα, αστυνομικοί, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και μετά από ενδελεχή διερεύνηση πληροφορίας, εντόπισαν στην περιοχή του Αιγάλεω υπόγειο διαμέρισμα, εντός του οποίου είχε εγκατασταθεί παράνομο εργαστήριο-φυτώριο.
Σημειώνεται ότι η είσοδος του εργαστήριου βρίσκονταν μέσα σε ντουλάπα υπνοδωματίου.
Από την έρευνα στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 66 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, 375 ρίζες δενδρυλλίων κάνναβης, πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου - φυτωρίου καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.
Η έρευνα για την ανακάλυψη και εντοπισμό των καλλιεργητών συνεχίζεται.
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες