Ελλάδα
|
25.12.2019 16:23
Αίγινα: Πώς κατάφερε να δέσει στο λιμάνι το Posidon Hellas με 7 μποφόρ (vid)
NewsroomΓια τον καπετάνιο του πλοίου Posidon Hellas φαίνεται πως καμία αποστολή δεν είναι «πρόβλημα», αφού κατάφερε με μαεστρία να δέσει στο λιμάνι της Αίγινας το πλοίο, παρά τους θυελλώδεις ανέμους που πνέουν στην περιοχή.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, παρά τα 7 μποφόρ και τη φουρτουνιασμένη θάλασσα, ο καπετάνιος κατάφερε να ελιχθεί με επιτυχία και να δέσει το καράβι στην πλαϊνή προβλήτα του λιμανιού, χωρίς να κινδυνέψει κανείς εκ των επιβατών και του πληρώματος.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων