Ακόμη δύο νεκροί από κορονοϊό - 92 συνολικά τα θύματα στη χώρα μας
NewsroomΑυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό στη χώρα μας στους 92, καθώς την Παρασκευή κατέληξε ένας 47χρονος άνδρας και ένας 72χρονος άνδρας.
Πάντως ο κ. Τσιόδρας στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πανδημία του κορονοϊού στις 6μ.μ. της ίδιας ημερας, έδωσε στη δημοσιότητα τα εξής στοιχεία: 56 νέα κρούσματα με το συνολικό αριθμός τους να φθάνει τα 2.011.
Μέχρι την ώρα της ενημέρωσης είχαν σημειωθεί τέσσερις ακόμη θάνατοι μέσα σε μια μέρα με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που είχαν χάσει τη ζωή τους να ανέρχεται στους 90.
Ο 47χρονος είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» στις 8 Απριλίου με υποκείμενα νοσήματα και το βράδυ της Παρασκευής άφησε την τελευταία του πνοή. Ο 72χρονος άνδρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο