Καπραβέλος - Κορονοϊός: Το μοναδικό όπλο στα χέρια μας το εμβόλιο
Συνεχίζεται η πίεση στα νοσοκομεία, προειδοποιεί ο Νίκος Καπραβέλος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σήμα κινδύνου έστειλε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, Νίκος Καπραβέλος, καθώς ανέφερε ότι η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να «σφυροκοπά» το ΕΣΥ. Μιλώντας στο OPEN TV και την εκπομπή «Τώρα Ο,τι Συμβαίνει» σημείωσε ότι το νοσοκομείο Παπανικολάου τη Μεγάλη Παρασκευή βίωσε μια πολύ δύσκολη εφημερία, καθώς οι εισαγωγές κρουσμάτων κορονοϊού ήταν πάρα πολλές. «Έχουμε τον μεγαλύτερο αριθμό διασωληνωμένων από την αρχή της πανδημίας» είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια προειδοποίησε ότι δεν έχουμε φτάσει ακόμα στην κορύφωση του κύματος και σε ό,τι έχει να κάνει με το άνοιγμα ανέφερε ότι όλοι μας πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μην αντιστρέψουμε το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα επιδημιολογικά στοιχεία. Επίσης, υπογράμμισε ότι το μεγάλο «όπλο» που έχουμε είναι το εμβόλιο και οι εμβολιασμοί πρέπει να συνεχιστούν.
Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός - Παυλάκης: Θα τελειώσουμε όταν τα κρούσματα πέσουν σε μονοψήφιο αριθμό
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




