Έρχεται μόνιμα στην Ελλάδα ο Παύλος Γλύξμπουργκ; Τα σχέδιά του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μόνιμα στην Αθήνα αναμένεται να εγκατασταθεί ο μεγαλύτερος γιος του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, Παύλος μετά τον θάνατο του πατέρα του.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Πάυλος Γλυξμπουργκ, γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου σκοπεύει να έρθει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους.
Ο γιος του τέως μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» μετά το θάνατο του τέως βασιλιά και δήλωσε πως «Λυπόμαστε όλοι που τον χάσαμε. Όμως άφησε στην καρδιά μας τη μεγάλη αγάπη για την πατρίδα μας, για την οποία αφιέρωσε όλη τη ζωή του, και την οποία πατρίδα μας αγαπούσε τόσο πολύ μέχρι το τέλος».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παύλος εργαζόταν στην Global Family Partners, η οποία ενδιαφερόταν για την εξαγορά του Ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα το 2014. Σύμφωνα με το Βήμα «Στην ιστοσελίδα του GFP εμφανίζεται ως εταίρος του σχήματος και ο κ. Παύλος Γλύξμπουργκ, πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου. Αναφέρεται μάλιστα ότι αξιοποίησε γνωριμίες-«κλειδιά» του οικογενειακού του περιβάλλοντος και τη δεκαπενταετή εμπειρία του ως συμβούλου και διαχειριστή κεφαλαίου για λογαριασμό οικογενειών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση επενδυτικού κεφαλαίου άνω του 1 δισ. ευρώ».
- Υπουργείο Υγείας: Οι ρυθμίσεις της τελευταίας στιγμής πριν τις εκλογές – Τι θα γίνει με φάρμακα, διοικητές νοσοκομείων, προσωπικό γιατρό
- Τα «ναι» και τα «όχι» Μητσοτάκη. Οι διπλές κάλπες, η αυτοδυναμία και το άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ
- Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ: Ζαλίζουν οι αριθμοί – Χορηγίες, ανάκτορα, κότερα, αεροπλάνα, σπατάλες – Τι δώρο είχε ζητήσει ο διάδοχος από τον Νιάρχο
- «Αρχύτας» και «Γρύπας»: Πώς φτάσαμε «τρέχοντας» στα δύο ελληνικά drones και η ολιγωρία ετών
- Συνεργάτης του Αστεροσκοπείου στο ethnos.gr: Πώς το «El Nino» σχετίζεται με την κακοκαιρία - Εξαιρετικά ασυνήθιστο καιρικά φαινόμενο
- ΟΑΚΑ: Οι οδηγίες του Καλατράβα για τη συντήρηση χάθηκαν από τις Αρχές - Ποιοι γνώριζαν για τα προβλήματα στο στέγαστρο
- Μειωμένη χρηματοδότηση και ληξιπρόθεσμα «πνίγουν» το ΕΣΥ - Μάχη τελευταίας στιγμής με επιφανειακά «λίφτινγκ»
- Στα 426 ευρώ η Εθνική Σύνταξη από το 2024 - Αύξηση 12,8 ευρώ - Ποιες παροχές και επιδόματα συμπαρασύρει
- Προϋπολογισμός 2024: Ανάπτυξη 3% με πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% - Τα μέτρα στήριξης και οι κίνδυνοι για την οικονομία
- Ξεπέρασε τον Ζήκο: Ο ηθοποιός που πήρε τα πιο πολλά λεφτά στον «Μπακαλόγατο» δεν ήταν ο Χατζηχρήστος
- Μπουζούκια ’23 – ’24 στη νυχτερινή Αθήνα: Όλα τα σχήματα του χειμώνα και οι τιμές τους

Gowise.gr, Κάνε σύγκριση ανμέσα απο 27 ασφαλιστικές εταιρίεςΑκολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr