Ξηροί καρποί: Από την παραγωγή στην κατανάλωση (vid)
«Ψήνουμε πασατέμπο, φτιάχνουμε ξηρούς καρπούς. Δοκιμάζουμε καθημερινά», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, Κωνσταντίνος ΜπαλαμούτσοςΣε βιοτεχνία ξηρών καρπών βρέθηκε η Ώρα Ελλάδος του OPEN TV. Στον Πειραιά, όπως μετέδωσε το OPEN TV, βρίσκεται ένα τετραώροφο εργοστάσιο ξηρών καρπών. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς γίνονται οι ξηροί καρποί.
«Ψήνουμε πασατέμπο, φτιάχνουμε ξηρούς καρπούς. Δοκιμάζουμε καθημερινά», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, Κωνσταντίνος Μπαλαμούτσος.
Διαβάστε ακόμη
Ρέντη: Αποκαλύψεις για την μαφιόζικη ιεραρχία των χούλιγκανς - «Βιομηχανία βίας» σε όλη την Ελλάδα
«Να μην γίνει η Θεσσαλία Καμπότζη» - Κάθετα αντίθετη με την πρόταση των Ολλανδών η περιφέρεια
Φρίκη στον Έβρο: Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα
Η αφρικανική σκόνη «έκρυψε» την Ακρόπολη: Μοναδικές εικόνες από το ιστορικό μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr