Ρόδος: Δημοτικός υπάλληλος κατέρρευσε και πέθανε εν ώρα εργασίας
Ο άτυχος εργαζόμενος έχασε τις αισθήσεις και έπεσε στο έδαφος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Κατέρρευσε και πέθανε εν ώρα εργασίας εργαζόμενος στην καθαριότητα στον Δήμο Ρόδου.
Όλα συνέβησαν γύρω στις 3 το μεσημέρι, στο κοιμητήριο του Ταξιάρχη, στην πόλη της Ρόδου. Ο άτυχος εργαζόμενος φόρτωνε μαζί με έναν ακόμα συνάδελφό του το αυτοκίνητο του Δήμου. Ήταν το δεύτερο δρομολόγιο που βρίσκονταν σε εξέλιξη.
Ο άτυχος εργαζόμενος, κάτω από συνθήκες που καλείται τώρα να εξετάσει ο ιατροδικαστής Ρόδου, έχασε τις αισθήσεις του να έπεσε στο έδαφος, ενώ λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
Δεν επανήλθε παρά τις προσπάθειες του διασώστη
Ο συνάδελφός του ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφθασε διασώστης κινούμενος με δίκυκλη μοτοσικλέτα. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που ξεκίνησε, δυστυχώς ο άτυχος άνδρας δεν επανήλθε.
Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, για να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



