Τραγωδία στη Ναυπακτία: Νεκρός 75χρονος που έκοβε ξύλα – Είχε τραύμα στο κεφάλι
Οι πρώτες πληροφορίες
Νεκρός εντοπίστηκε ένας 75χρονος σε περιοχή της Ναυπακτίας, σε σημείο όπου έκοβε ξύλα.
Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο στη θέση Συκιά, κοντά στα Πιτσινέικα. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο θάνατός του πιθανόν προήλθε από πτώση από μικρό ύψος, καθώς έφερε τραύμα στο κεφάλι, σύμφωνα με το naftpaktianews.
Ο άνδρας εντοπίστηκε από συγγενικά του πρόσωπα, που ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, ενώ τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



