Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις 17 οδηγών για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και οδήγηση χωρίς άδεια μέσα σε 48 ώρες
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Υπό την επήρεια μέθης και χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης, εντοπίστηκαν να οδηγούν σε περιοχές της Θεσσαλονίκης μέσα σε ένα 48ωρο, συνολικά δεκαεπτά άτομα.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αποσκοπώντας στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων, στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, συνέλαβαν συνολικά δέκα τέσσερα άτομα, που κατελήφθησαν να οδηγούν στερούμενα άδειας ικανότητας οδήγησης και τρία ακόμη άτομα που οδηγούσαν υπό την επήρεια μέθης, ο ένας εκ των οποίων μάλιστα, ενεπλάκη και σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



