Ενότητες στο άρθρο: 📌 Προσήχθησαν συμμαθητές του
Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του 13χρονου - Δεν συμμετείχε σε challenge, έπεσε θύμα bullying, λέει η οικογένεια
Αν όλα πάνε καλά, παίρνει εξιτήριο τη Δευτέρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του 13χρονου, που τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του διαλείμματος σε Γυμνάσιο της Πάτρας.
Η οικογένεια πιστεύει ότι δεν έκανε κάποιο επικίνδυνο challenge, αλλά ότι οι συμμαθητές του τον έπιασαν και τον πέταξαν στο αέρα. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν είχε πέσει πρόσφατα θύμα bullying.
Προσήχθησαν συμμαθητές του
Μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας του, προσήχθησαν συμμαθητές του 13χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.
Το παιδί παραμένει στο Καραμανδανείο Νοσοκομείο. Η αξονική εγκεφάλου δεν εντόπισε κάποιο εσωτερικό αιμάτωμα. Τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί να υποβληθεί και σε μαγνητική τομογραφία κι αν όλα πάνε καλά, θα πάρει εξιτήριο.
Διαβάστε ακόμη
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



