Λιμάνι Πειραιά: Κοντέινερ με γαρίδες έκρυβε πάνω από 55 κιλά κοκαΐνης αξίας 1,6 εκατ. ευρώ!
Το κοντέινερ προερχόταν από τον Ισημερινό και είχε ως τελικό προορισμό το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πάνω από 55 κιλά κοκαΐνης, που ήταν κρυμμένη σε κοντέινερ με γαρίδες, κατασχέθηκαν στο Τελωνείου του Πειραιά.
Το κοντέινερ προερχόταν από τον Ισημερινό και είχε ως τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Υποβλήθηκε σε ακτινοσκοπικό έλεγχο (X-Ray), ο οποίος απέδωσε ένδειξη ύποπτης οργανικής ουσίας στον εξωτερικό μηχανισμό ψύξης του. Ακολούθησε φυσικός έλεγχος, κατά τη διάρκεια του οποίου εντοπίστηκαν 50 συνολικά συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 55 κιλών και 840 γραμμαρίων.

Η αξία της κοκαΐνης υπολογίζεται σε 1,6 εκατ. ευρώ. Την προανάκριση έχει αναλάβει το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής.
Διαβάστε ακόμη
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



