Χίος: Στη φυλακή 31χρονη για εμπρησμό από αμέλεια
Ξεκίνησε από μισοσβησμένο τσιγάρο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ποινή φυλάκισης τριών ετών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χίου σε 31χρονη υπήκοο Γεωργίας, η οποία κρίθηκε ένοχη για εμπρησμό από αμέλεια, σε περιστατικό που σημειώθηκε τη Δευτέρα το πρωί στα Λεπτόποδα της Χίου. Την ίδια ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά σε άλλη περιοχή της κεντρικής Χίου.
Ξεκίνησε από μισοσβησμένο τσιγάρο
Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, είχε έρθει στη Χίο πριν μόλις ένα 24ωρο, προκειμένου να εργαστεί ως οικιακή βοηθός σε ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή των Λεπτοπόδων. Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από μισοσβησμένο τσιγάρο που πέταξε στο δρόμο, με αποτέλεσμα να προκληθεί εστία φωτιάς σε σημείο με ξηρή βλάστηση.
Το δικαστήριο, λαμβάνοντας υπόψη τα ελαφρυντικά στοιχεία, επέβαλε τη χαμηλότερη προβλεπόμενη ποινή για το αδίκημα της πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια. Η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστή.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



