Κρήτη: Οριοθετήθηκε η φωτιά στον Άγιο Νικόλαο
Τρία ελικόπτερα δίνουν μάχη από αέρος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καλύτερα είναι τα πράγματα από το μέτωπο της πυρκαγιάς που ξέσπασε το Σάββατο σε δασική περιοχή στο Βαθύ του Αγίου Νικολάου, στο Λασίθι, προκαλώντας έντονη κινητοποίηση των αρχών.
Η φωτιά, που ξέσπασε σε σημείο με βλάστηση και δέντρα, είναι πλέον οριοθετημένη ενώ ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής θα μείνουν σημείο υπό το φόβο αναζωπυρώσεων.
Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, με 56 πυροσβέστες, 17 οχήματα, καθώς και τρεις ομάδες πεζοπόρων της 3ης ΕΜΟΔΕ. Από αέρος συνδράμουν τρία ελικόπτερα, πραγματοποιώντας ρίψεις νερού.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Βαθύ στον δήμο Αγίου Νικολάου Κρήτης. Κινητοποιήθηκαν 56 #πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων της 3ης ΕΜΟΔΕ, 17 οχήματα και 3 Ε/Π.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 2, 2025
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




