Νέος κοροναϊός: «Συναγερμός» στο Αττικόν για την άσκηση ετοιμότητας
Δοκιμές για την πιθανότητα να εμφανισθεί κρούσμα του κοροναϊού στην Ελλάδα κάνουν οι ειδικοί επιστήμονες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε άσκηση ετοιμότητας στο Νοσοκομείο Αττικόν υπό την εποπτεία του ΕΚΑΒ και παρουσία ειδικών επιστημόνων οι οποίοι φορούσαν τις ειδικές στολές προστασίας για τον κοροναΐο.
Τον γενικό συντονισμό της άσκησης είχε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και ο πρόεδρος, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο οποίος και ενημέρωνε σχετικά τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, σε συνάντηση αμέσως μετά. Ο κ. Αρκουμανέας ενημέρωσε τον κ. Κικίλια ότι η άσκηση διεξήχθη επιτυχώς, καθώς ανταποκρίθηκαν πλήρως οι υγειονομικές υπηρεσίες και οι επιστήμονες στην προστασία του χώρου και των νοσηλευόμενων ασθενών.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ παρουσίασε επίσης στον υπουργό Υγείας το σχέδιο δράσης του ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος.
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



