Pixabay

Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Απριλίου: Υδροχόοι, εντάσεις στην οικογένεια και νεύρα

Τελευταία Ενημέρωση
Υδροχόε, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις απόλυτος και σκληρός μαζί τους

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Κριό, ενισχύοντας ψυχολογικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπιστούν με θετικό και αποτελεσματικό τρόπο ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σας ταλαιπωρούν. Γενικότερα, θα υπάρχει διάθεση για απελευθέρωση και ένταση γι' αυτό θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα να κλείσουν οι εκκρεμότητες, η χρονική στιγμή θα είναι αρκετά καλή για διεκπεραιώσεις και συμφωνίες.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη: Προβλέψεις για τον κορονοϊό και την υποχώρηση της πανδημίας

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Γενικά

Κριέ, η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να κλονιστεί με τον Ήλιο στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο καθώς νιώθεις ότι βρίσκεις εμπόδια στην εξέλιξη των στόχων σου. Είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς και να πιστέψεις στον εαυτό σου δημιουργώντας με δυναμισμό τις προϋποθέσεις για σημαντικά βήματα που θα σε φέρουν κοντά στα όνειρά σου.

Αισθηματικά

Η εξαιρετική διάθεση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή θα βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες προσωπικές αμφιβολίες. Το ταίρι σου είναι εδώ για να σε στηρίξει και να φτιάξει τη διάθεση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά καθώς τα παιχνίδια του μυαλού σε βοηθούν να βρεις το κέφι σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανακατατάξεις μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε επηρεάζουν σημαντικά τόσο ψυχολογικά όσο και σε ότι αφορά το εισόδημά σου. Είναι πιθανό να σου ζητηθεί να δουλέψεις σκληρότερα για να πετύχεις τους στόχους σου, κάτι που μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να αμφισβητήσεις τι πραγματικά αξίζεις.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο επηρεάζει αρνητικά την διάθεσή σου καθώς νιώθεις ότι επιφορτίζεται σε περισσότερες ευθύνες. Αυτό δεν σε βοηθά να λειτουργήσεις απελευθερωμένα και μπλοκάρει πιθανές πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικά

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και σε βοηθά να εκφραστείς στο ταίρι σου καθώς νιώθεις ότι έχεις δίπλα σου ένα πρόσωπο που μπορεί να σε καταλάβει απόλυτα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο του παρελθόντος που σε βοηθά να βρεις την αυτοεκτίμησή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή λειτουργεί πιεστικά για την ψυχολογία σου καθώς καλείσαι να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις. Κλίμα κατήφειας και απαισιοδοξίας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, θα πρέπει όμως να αξιοποιήσεις τις παρούσες καταστάσεις καθώς μέσα από τις δυσκολίες θα εξελιχθείς σημαντικά.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς ο Ήλιος στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δεν βοηθά να απεγκλωβιστείς από την εσωστρέφεια. Τα πράγματα που έχεις βιώσει σε έχουν στιγματίσει καθοριστικά και παίζουν ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη.

Αισθηματικά

Θέλεις τον προσωπικό σου χώρο σχέση χωρίς να διαταράξεις τις ισορροπίες της και αυτό είναι κάτι που θα διεκδικήσεις από τον/η σύντροφό σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σου και δημιουργεί πλαίσιο σταθερότητας στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αν εργαστείς σε ομαδικό επίπεδο είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να κάνεις τα κατάλληλα βήματα για να έρθεις πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Το περιβάλλον που στηρίζεσαι είναι αυτό που θα βοηθήσει στην επίτευξη στόχων που έχεις θέσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημείωσε όμως ότι πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, ο Ήλιος στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να εγείρει καχυποψία και ανασφάλειες που θα κλονίσουν για τα καλά τις φιλικές σου σχέσεις. Φρόντισε να δείξεις ωριμότητα στην συμπεριφορά σου καθώς δεν αποκλείεται οι αντιπαραθέσεις που θα προκαλέσεις να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις και βοηθάει με την τρυφερότητα και το ρομαντισμό να ανακουφίσει την διάθεσή σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα μεταξύ σας και φαίνεται ιδανικό για να γίνει ταίρι σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια φαίνεται να βρίσκουν εμπόδια καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει οικονομική εμπλοκή που δεν βοηθά στην εξέλιξη τους. Φρόντισε να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και σε απασχολούν καθώς αυτά θα δώσουν την ώθηση που απαιτείται για να δείξεις πραγματικά τις δυνατότητες που έχεις.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, ο Ήλιος στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την διάθεσή σου καθώς διακατέχεται σε από κατήφεια και αμφιβολίες για το τι μπορείς να πραγματώσεις. Η επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος σου θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να δεις με αισιοδοξία τις όποιες προσπάθειες σου.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία στη σχέση σου παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς μέσα από αυτήν βρίσκεις την αυτοπεποίθηση και τη θετική διάθεση. Το ταίρι σου είναι εκεί για να σε στηρίξει και να φτιάξει την ψυχολογία σου. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι στην επικοινωνία με πρόσωπο που σου δίνει χαρά καθώς είναι απαραίτητο για να ξεφύγεις από πιθανές υποχρεώσεις που σε πιέζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επαγγελματικά εμπόδια μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς φαίνεται ότι οι συνεργάτες σου δεν αντιλαμβάνονται ή δεν θέλουν να σου δώσουν την ελευθερία των κινήσεων. Μην πεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων καθώς θα γίνεις σκληρός και αυτό θα επηρεάσει τη μετέπειτα πορεία των συνεργασιών σου.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, ο Ήλιος στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να σε επηρεάσει σημαντικά περιορίζοντας την αισιοδοξία και την θετική ψυχολογία. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τον αρνητισμό και τις ανασφάλειές σου που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις στο περιβάλλον του κινείσαι.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου βοηθά να ξεφύγεις από την καχυποψία και να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του που θα σε γεμίσει συναισθηματική ασφάλεια, κάτι που είναι απαραίτητο για εσένα σήμερα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που εγείρει μοναδικά συναισθήματα, φροντίζει όμως με τη στάση του να μην επηρεαστείς από τους προσωπικούς σου φόβους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να τακτοποιήσεις σε απασχολούν έντονα. Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να κινηθείς με βάση τη διαίσθησή σου για να μπορέσεις να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Στο εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα για συζητήσεις που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές και μπορεί να καθορίσουν την ψυχολογία σου. Το τετράγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς φαίνεται να γίνεται έντονα καχυποψία για τις κινήσεις προσώπων που είναι σημαντικά για εσένα.

Αισθηματικά

Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να δεις πόσα μπορεί να σου προσφέρει η συντροφικότητα και η αγάπη. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε γεμίζει αισιοδοξία και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις με θετική διάθεση την δύσκολη ρουτίνα που έχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Στο εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψουν δυσκολίες που θα σε προβληματίσουν έντονα. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να κρατήσεις ψηλά το ηθικό και να χρησιμοποιήσεις την απαιτούμενη διπλωματία για να ξεφύγεις από αντιπαραθέσεις ή επιβλητικές διαθέσεις που θα δημιουργήσουν ένταση με πρόσωπα του συναδέλφου περίγυρου.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, το τετράγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα που θα επηρεάσουν σημαντικά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Καλά θα κάνεις να μην είσαι απόλυτος στις σκέψεις σου και να προσπαθήσεις με ωριμότητα και καλή διάθεση να λύσεις τις όποιες αντιθέσεις.

Αισθηματικά

Η ψυχρότητα μπορεί να επικρατήσει στη σχέση σου αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις την ανάγκη να επιβάλλει στους δικούς σου όρους με πλάγιο τρόπο. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς οι προβληματισμοί και οι φόβοι που έχεις σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζουν τον τρόπο που επικοινωνείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κόντρες μπορεί να προκύψουν στις συνεργασίες σου καθώς είναι πιθανό να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις με έμμεσο τρόπο. Αυτό θα δημιουργήσει ένταση και δεν θα αφήσει να ξεδιπλωθούν οι δυνατότητες που μπορεί να υπάρξουν αν προσπαθήσεις σκληρά και δείξεις διάθεση για να υπάρξει αρμονία.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, μην χάσεις την θετική ματιά στα πράγματα καθώς είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες της ημέρας. Το τετράγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο επηρεάζει σημαντικά τις κινήσεις σου καθώς το άγχος κυριαρχεί στην καθημερινότητα και στο να τακτοποιήσεις πιθανές εκκρεμότητες που έχεις.

Αισθηματικά

Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου αποτελεί στήριγμα για εσένα σε πιθανές δυσκολίες καθώς σε βοηθά να μην χάσεις το κέφι και την αισιοδοξία για τη ζωή. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που θα φροντίσει να φτιάξει την ψυχολογία σου και να δημιουργήσει όμορφες προϋποθέσεις για το μέλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα και κυρίως στη δουλειά σου μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς φαίνεται να μπλοκάρεις και να μην μπορείς να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει. Η θετική διάθεση θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς και να ξεφύγεις από την κατήφεια που μπορεί να σε καταβάλει.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, ο Ήλιος στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα αυτοπεποίθησης και προσωπικής αξίας. Καλά θα κάνεις να μην κάνεις κινήσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με το περιβάλλον σου, φρόντισε να απολαύσεις τη ζεστασιά και την τρυφερότητα της οικογένειας πού θα λειτουργήσει ανακουφίστηκα στην διάθεσή σου.

Αισθηματικά

Η οικειότητα στη σχέση παίζει σημαντικό ρόλο για να νιώσεις όμορφα και να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες που κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κατάματα φόβους που μπορεί να επηρεάζουν πιθανή νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν έξοδα που προκαλούν ανασφάλεια για το εισόδημα σου. Μην επιτρέψεις στην απαισιοδοξία να κυριαρχήσει, αντιμετώπισε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση τις οποίες καταστάσεις για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα για εσένα.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις απόλυτος και σκληρός μαζί τους. Αυτό θα οδηγήσει στην απομάκρυνση αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις οποίες καταστάσεις και γίνεις απότομος.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες εντάσεις νιώθεις. Είναι αυτό που θα σε γεμίσει χαρά και θα σε βοηθήσει να βρεις το πραγματικό νόημα της ζωής. Ο αδέσμευτος φρόντισε να έρθεις σε επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει την διάθεσή σου και θα σε γεμίσει αισιοδοξία και κέφι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπαθείς να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτή σου η προσπάθεια είναι σκληρή. Καλά θα κάνουν να αποφύγεις την απολυτότητα και να δώσεις την ευκαιρία στους συνεργάτες σου να εκφράσουν πιθανές απόψεις που τελικά μπορεί να βρεις ενδιαφέρουσες και να σε κινητοποιήσουν.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, με το τετράγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα προκαλέσουν ψυχρότητα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Φρόντισε να περιορίσεις τις ανασφάλειές σου και να δεις αντικειμενικά τα πράγματα καθώς αυτό θα σε βοηθήσει στους όποιους χειρισμούς.

Αισθηματικά

Ο έντονος αισθησιασμός και ο συναισθηματισμός που επικρατούν στη σχέση θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από απαισιόδοξες σκέψεις και να απολαύσεις τις στιγμές. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι σε νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς μπορεί να γίνεις απόλυτος και αυτό να ενοχλήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να ανακουφίσουν την ψυχολογία σου καθώς ξέρεις πού πατάς και πού βαδίζεις. Προσοχή σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που θα βρουν εμπόδια στην εξέλιξή τους καθώς αυτό μπορεί να σε απογοητεύσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ