Pixabay

Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαΐου: Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού

Δυσκολίες για τα σταθερά ζώδια: Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος

Με κάπως μπερδεμένη εικόνα και αμφιλεγόμενες υποσχέσεις εμφανίζεται ο Μάιος στην πρώτη εβδομάδα του και αυτό συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας της Πανσελήνου που γίνεται στις 7 στον Σκορπιό. Δυσκολίες για τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) και δη για τα άτομα που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων. Καλύτερες συνθήκες για όλα τα ζώδια από τις 14 Μαΐου και μετά.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας (3-9/5): Βαριές ενέργειες με Πανσέληνο στον Σκορπιό

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Γενικά

Κριέ, η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού που ολοκληρώνεται σήμερα εγείρει ανασφάλειες και αμφιβολίες που μπορεί να υπάρχουν μέσα σου επηρεάζοντας την ψυχολογία σου και τη συμπεριφορά σου στο περιβάλλον που κινείσαι. Προσοχή καθώς η συγκρουσιακή διάθεση δεν βοηθά να υπάρξουν ισορροπίες.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε το έντονο πάθος και το ρομαντισμό που υπάρχουν στη σχέση σου και άφησε στην άκρη την καχυποψία και την ένταση που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή και μπορεί να προκαλέσει πρωτοφανής ένταση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το έλλειμμα αντικειμενικότητας μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές αντιδικίες με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς δεν δείχνει διάθεση για να καταλάβεις και την δική τους οπτική. Φρόντισε να δείξεις κατανόηση καθώς μόνο έτσι θα αποφύγεις τις δυσκολίες σε οικονομικά θέματα που μπορεί να επιδιώξεις να κλείσεις

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Σκορπιό που ολοκληρώνεται σήμερα σε καλεί να δείξεις όλη σου την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οφείλεις να ξεφύγεις από παρωπίδες και εγωκεντρισμό που δεν επιτρέπουν να λειτουργήσεις με αντικειμενικά κριτήρια. Δείξε καλή διάθεση και κατανόηση και δεν θα χάσεις.

Αισθηματικά

Η τάση του να επιμένεις με δυναμισμό στις απόψεις σου μπορεί να ενοχλήσει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και να προκαλέσει προστριβές στην αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντική νέα γνωριμία, μην επιτρέψεις στον υποκειμενισμό και την εύκολη διάθεση για παρεξηγήσεις να επικρατήσουν δημιουργώντας εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σε απασχολούν έντονα τα οικονομικά σου όμως είναι πολύ πιθανό να μην κάνεις προσεκτική διαχείριση και αυτό να έχει κόστος στον προϋπολογισμό σου. Νέες ευκαιρίες για συνεργασίες μπορεί να σου δοθούν που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις μακριά από την διάθεση να επιβάλλεις τις δικές σου ιδέες.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού που ολοκληρώνεται σήμερα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν και θέλεις να κλείσεις. Ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις και ξεσπάσματα που θα έχουν κόστος στο περιβάλλον που κινείσαι.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου απολαμβάνοντας τις στιγμές μαζί του, καλά θα κάνεις να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να φαίνεται ιδανική, όμως αργότερα πιθανά να ανακαλύψεις ότι δεν είναι το απόλυτο ταίρι για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση στον εργασιακό χώρο είναι αρκετή καθώς προσπαθείς να κλείσεις υποθέσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει ενώ επικρατεί θολή εικόνα για το πώς πρέπει να κινηθείς. Φρόντισε να ξεφύγεις από μη ρεαλιστικά πλάνα που δεν σε βοηθούν στα βήματά σου και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τους συναδέλφους σου.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού που ολοκληρώνεται σήμερα σου δίνει ώθηση να επικεντρωθείς σε δημιουργικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να καλλιεργήσεις ταλέντα που μπορεί να έχεις και θέλεις να εξελίξεις. Η διαίσθηση μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις επόμενες κινήσεις σου αρκεί να είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής.

Αισθηματικά

Κλείνουν υποθέσεις που έχουν επηρεάσει την προσωπική σου ζωή, είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός και να μην φέρεις σε δύσκολη θέση με την απολυτότητα σου το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία, φρόντισε να περιορίσεις τις επαναστατικές σου εξάρσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις άκρως δημιουργικές συμφωνίες που θα σε φέρουν πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν μέσα σε θολό τοπίο και καλείσαι να τα διαχειριστείς εμπιστευόμενος την διαίσθησή σου που μπορεί να σε κατευθύνει εξαιρετικά.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού που ολοκληρώνεται σήμερα στρέφει το ενδιαφέρον σου στην οικογενειακή στέγη καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν ζητήματα στην οικογένειά που οφείλεις να αντιμετωπίσεις. Να θυμάσαι ότι το να είσαι απόλυτος και άκρως υποκειμενικός δεν θα βοηθήσει στην οποία εξέλιξη.

Αισθηματικά

Οφείλεις να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις καθώς δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο ταίρι σου επηρεάζοντας αρνητικά την ατμόσφαιρα που υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον, προσοχή καθώς τα φαινόμενα απατούν και μπορεί να οδηγήσουν στην απογοήτευση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση που επικρατεί στο επαγγελματικό περιβάλλον οδηγεί στο να γίνεις σκληρός και αμετακίνητος στις απόψεις σου, ενοχλώντας τους ανωτέρους σου. Πολλές ιδέες μπορεί να φαίνονται ιδανικές για τους στόχους σου όμως θα πρέπει να είναι ρεαλιστικές, διαφορετικά θα εμπλακείς σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού που ολοκληρώνεται σήμερα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στο κοντινό σου περιβάλλον. Οι διαφωνίες θα είναι έντονες αν αφεθείς στον υποκειμενισμό και στο να διεκδικείς με φανατισμό το δίκαιο των απόψεών σου.

Αισθηματικά

Μπορείς να επικοινωνήσεις με ευκολία με το ταίρι σου λύνοντας πιθανά προβλήματα που επηρεάζουν τη σχέση, βασική προϋπόθεση είναι να αφήσεις εκτός τη νευρικότητα και το έλλειμμα αντικειμενικότητας που θα ενοχλήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα κεντρίσουν την προσοχή, προσοχή στην ένταση που θα προκαλέσει αναταραχές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να προβληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν ή στο να θέσεις στόχους που είναι ανέφικτοι. Φρόντισε να λειτουργείς ρεαλιστικά και μην επιτρέπεις σε πρόσωπα που έρχονται δίπλα σου να σε επηρεάζουν κατευθύνοντας σε λανθασμένα.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού που ολοκληρώνεται σήμερα σε οδηγεί στο να αντιμετωπίσεις την οικονομική σου κατάσταση και να κλείσεις θέματα που μπορεί να επηρεάζουν τον προϋπολογισμό σου. Η έντονη καχυποψία δημιουργεί έλλειμμα αυτοεκτίμησης και αυτό επηρεάζει σημαντικά την κρίση σου.

Αισθηματικά

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου καθώς η χαρά και η διασκέδαση κυριαρχούν, καλά θα κάνεις όμως να αποφύγεις δεσμεύσεις και υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορείς να τηρήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει χαρά, κράτησε μικρό καλάθι όμως σε μεγάλα λόγια που μπορεί να σε εντυπωσιάσουν όμως πιθανότατα να μην είναι αληθινά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές υποθέσεις σε προβληματίζουν και καλείσαι να βρεις λύσεις μακριά από την ένταση, την καχυποψία και πιθανές λογομαχίες που μπορεί να έχουν κόστος. Φρόντισε να εξαντλήσεις την κατανόηση και την διπλωματική σου ευχέρεια καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο που ολοκληρώνεται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, όμως μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εγωιστής και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Η διάθεση για αρμονία και ισορροπία στη σχέση μπορεί να βοηθήσει να αποφύγεις καβγάδες που θα ανατρέψουν την όμορφη ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να σε εντυπωσιάσει νέα γνωριμία που δημιουργεί προϋποθέσεις για σταθερότητα και ασφάλεια, όμως η νευρικότητα από την πλευρά σου δεν θα βοηθήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καλείσαι να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις με καθαρό μυαλό καθώς είναι πιθανό να σε πλησιάσουν πρόσωπα που επιδιώκουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις για τις υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Δείξε προσοχή και κινήσου με ρεαλιστικά βήματα που σου δίνουν ασφάλεια.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού που ολοκληρώνεται σήμερα αναδεικνύει ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και οφείλεις να αντιμετωπίσεις κατάματα, όμως ο συναισθηματισμός και οι εμμονές μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Αισθηματικά

Η ανάγκη να εξιδανικεύσεις το ταίρι σου δεν αφήνει περιθώρια για να δεις με ρεαλιστικούς όρους τι μπορεί να προσφέρει πραγματικά στην σχέση σας και τι όχι. Αν είσαι αδέσμευτος/η οφείλεις να δείξεις προσοχή σε νέα γνωριμία που απογειώνει το ρομαντισμό, όμως το παραμυθένιο σκηνικό που δημιουργεί δεν δείχνει τις πραγματικές διαστάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο εκνευρισμός σε εργασιακό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σου που θα σου κοστίσουν καθώς δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα πως να χειριστείς υποθέσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να μην αφήνεις το μυαλό σου να ταξιδεύει όταν δουλεύεις καθώς τα λάθη είναι πιθανά και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού που ολοκληρώνεται σήμερα στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά το φιλικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που θα σε απασχολήσουν. Να θυμάσαι ότι ο εγωκεντρισμός και το έλλειμμα αντικειμενικότητας θα προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια σε πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικά

Μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου καθώς χάνεις την πραγματική ουσία της αγάπης. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία στη ζωή σου, οφείλεις όμως να είσαι προσεκτικός καθώς επικεντρώνεσαι στις δικές σου ανάγκες και αυτό θα ενοχλήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει αρμονία στο εργασιακό περιβάλλον που κινείσαι και ισορροπία με τους συναδέλφους σου. Στην προσπάθειά σου αυτή δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα δώσουν λανθασμένη εντύπωση και θα αποκτήσουν την εμπιστοσύνη σου. Προσοχή γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού που ολοκληρώνεται σήμερα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση και την εικόνα που έχεις δημιουργήσει στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Προσπάθησε να μην κατευθύνεις χειριστικά πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν καθώς αυτό θα εγείρει κόντρες.

Αισθηματικά

Μοναδικές στιγμές πάθους μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου που θα δημιουργήσουν ένα παραμυθένιο σκηνικό στη σχέση. Οι υπερβολικές προσδοκίες όμως πρέπει να αποφευχθούν για να μην υπάρξει απογοήτευση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει χαρά και θα προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι, φρόντισε όμως να δώσεις χρόνο για να δεις πραγματικά τι θέλει από εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να επηρεάσουν τις προσωπικές σου επιδιώξεις καθώς είναι εύκολο να μπεις σε κόντρες λόγω της ανάγκης ελέγχου και χειρισμού που εκδηλώνεις. Η συμπεριφορά σου δεν θα γίνει ανεκτή και μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην καριέρα σου.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού που ολοκληρώνεται σήμερα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον και σε πιθανά επιμορφωτικά ζητήματα που σου κεντρίζουν την προσοχή. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου σε συζητήσεις στις οποίες συμμετέχεις καθώς η ένταση δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσει.

Αισθηματικά

Απόλαυσε τις στιγμές με το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο δημιουργώντας ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό και άφησε για αργότερα σημαντικές συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία, φρόντισε να μην κολλάς σε λεπτομέρειες καθώς δεν θα σε αφήσουν να δεις την πραγματικότητα και τι μπορεί να σου προσφέρει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που μπορεί να προκύψουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν λανθασμένοι χειρισμοί από την πλευρά σου που θα έχουν κόστος. Προσπάθησε να λειτουργείς με ρεαλιστικούς όρους για να αποφύγεις την εξαπάτηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ