Copyright: Pixabey.com

Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου: Κάτι αλλάζει και είναι καλό για τους Υδροχόους

Αξιοποιήστε την ημέρα για να κλείσετε ζητήματα που εκκρεμούν, αφήνοντας τα τρέχοντα θέματα για αύριο

Χθες έκλεισε τυπικά για τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Σκορπιός Λέων, Υδροχόος) ένα δύσκολο μεταβατικό διάστημα που ξεκίνησε στις 23 Μαρτίου. Εκκρεμότητες θα υπάρχουν έως και την 1η Ιουλίου, αλλά έως τότε θα υπάρχουν και εναλλακτικές. Με φρόνηση και προσοχή από σήμερα και μετά Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Κριέ, αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις όμορφα γιατί απολαμβάνοντας μικρά καθημερινά πράγματα θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή καθώς οι αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου και φροντίζουν να σε μπερδεύουν και να ρίχνουν την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Το πάθος απογειώνεται σε προσωπικό επίπεδο και δημιουργεί μοναδικές στιγμές που μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μία γνωριμία που θα δώσει εχέγγυα για σταθερότητα και έντονο συναισθηματισμό στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου ανήκουν καθώς εργάζεσαι σκληρά και νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ανταμειφθείς στο ακέραιο. Προσοχή σε επικοινωνιακά λάθη λόγω συναισθηματικής φόρτισης που μπορεί να σου στοιχίσουν σημαντικά.

Ταύρος

Ταύρε, δείξε την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό που νιώθεις προχωρώντας σε μελλοντικά σχέδια που παίζουν καθοριστικό ρόλο για εσένα. Η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς μπορείς να δώσεις τα φώτα σου σε πνευματικά ζητήματα εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Αισθηματικά

Η αισιοδοξία και το πάθος απογειώνουν τη σχέση σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου ευνοώντας τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις με το μαγνητισμό και το πάθος που σε διακατέχει και αυτό θα είναι αρκετό για να κεντρίσεις νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η πρωτοτυπία μπορεί να κυριαρχήσει στο επαγγελματικό πεδίο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε επιλογές που είναι διαφορετικές και μπορούν να αποδώσουν. Το απόγευμα προσοχή στην επικοινωνία υπάρχει εκνευρισμός και μπορεί να σε εκθέσει εκτονώνοντας τον με απότομο τρόπο.

Δίδυμοι

Δίδυμε, ήρθε η ώρα να χειριστείς καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε προβληματίζουν, όμως έχεις το ψυχικό σθένος που απαιτείται για να δώσεις καθοριστικές λύσεις που θα σε απαλλάξουν από βαρίδια. Οι δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν σε επικοινωνιακό επίπεδο είναι πιθανό να σε φέρω σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις οριστικά ζητήματα του παρελθόντος που απασχολούν τις σχέσεις σου και να αφοσιωθείς με πάθος στο ταίρι σου δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει εντείνοντας τα συναισθήματα και τα απωθημένα που υπάρχουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς με ευκολία καθώς το άγχος μπορεί να κυριαρχήσει. Φρόντισε να βρεις πρωτοποριακές διεξόδους που θα σου εξασφαλίσουν άνεση κινήσεων, προσοχή όμως σε συζητήσεις καθώς ο εκνευρισμός μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να σε οδηγήσει σε λανθασμένες συμπεριφορές.

Καρκίνος

Καρκίνε, η ευχάριστη διάθεση σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες προκύψουν μέσα στην ημέρα καθώς δημιουργείς τις συνθήκες για να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που σε ευχαριστούν ιδιαίτερα. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές εντάσεις υπερασπιζόμενος τις απόψεις σου.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, φρόντισε να την αξιοποιήσεις και να αφήσεις τις εμμονές στην άκρη γιατί θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα καθοριστική γνωριμία που προέρχεται από το φιλικό περιβάλλον και θα παίξει μεταμορφωτική ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρόσωπα μέσα από τον φιλικό περίγυρο είναι πιθανό να σε προσεγγίσουν με άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις. Έχεις την ευκαιρία να αποφασίσεις προς ποια κατεύθυνση θέλεις να κινηθείς καθώς αυτό θα σου δώσει πολλές δυνατότητες αξιοποίησης νέων επαγγελματικών προτάσεων που θα σε ευνοήσουν εξαιρετικά και σε οικονομικό επίπεδο.

Λέων

Λέοντα, το άγχος και οι ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου καθώς η διαχείριση είναι δύσκολη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα αφού είναι εύκολο να εκδήλωσης καχυποψία και να χάσεις την ψυχραιμία σου δημιουργώντας προβλήματα.

Αισθηματικά

Επικεντρώσου στο πάθος και τον αισθησιασμό που μπορείς να βιώσεις στη σχέση σου και μείνε μακριά από ότι μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις που είναι περιττές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα σου προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι, η δυσκολία στην επικοινωνία όμως δεν αφήνει περιθώρια για θετική εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να έχεις καθώς θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά στη δουλειά και την καθημερινότητα. Οι υποσχέσεις είναι πολλές και αν πραγματικά προσπαθήσεις δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σου μπορείς να έχεις σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σου.

Παρθένος

Παρθένε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς επιδιώκεις να λύσεις πιθανά ζητήματα που έχουν δημιουργήσει δυσαρμονία. Η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος και ήρεμος σε αυτά που έχεις να πεις.

Αισθηματικά

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για σημαντικές συζητήσεις στη σχέση σου καθώς δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις και να προκληθούν εντάσεις που δεν θα βοηθήσουν την πορεία που θέλεις να χαράξεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα κεντρίσει την προσοχή, καλά θα κάνεις να ελέγξεις τη νευρικότητα που δεν αφήνει περιθώρια να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρει σε σχέση με τις συνεργασίες σου μπορεί να δημιουργήσουν ένταση όμως είναι βέβαιο ότι δεν έχεις ανταγωνιστικές προθέσεις, κάτι που μπορεί να χρεωθείς. Προσοχή καθώς άλλα σκέφτεσαι και άλλα λες και αυτό θα επηρεάσει αρνητικά τις όποιες συνεννοήσεις.

Ζυγός

Ζυγέ, η καθημερινότητα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς έχεις αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και αυτό αυξάνει κατακόρυφα το άγχος. Φρόντισε να εκτονώσεις την ένταση μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδους ασκήσεις που μπορεί να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να δεις με ψυχραιμία τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικά

Το πάθος και η ένταση κυριαρχούν στη σχέση σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που νιώθεις ότι σε έχει αλλάξει ριζικά στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η σου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσεις πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή όμως ο εκνευρισμός και τα λάθη στην επικοινωνία θα μπουν εμπόδιο στην οποία εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πολλές υποχρεώσεις σε εργασιακό επίπεδο δεν αφήνουν περιθώρια για να δεις αντικειμενικά ποιες είναι οι ενδεδειγμένες λύσεις. Αξιοποίησε πιθανές ιδέες που είναι πρωτότυπες και μπορούν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο και απέφυγε σημαντικές συζητήσεις με συναδέλφους πού θα καταλήξουν σε κόντρες.

Σκορπιός

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα και να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό διασκέδασης και χαράς που ονειρεύεσαι για εσένα και την παρέα σου. Η επιμονή στις απόψεις σου και η καχυποψία που ενισχύεται δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συγκρούσεις χαλώντας την όμορφη ατμόσφαιρα και τις χαλαρές στιγμές.

Αισθηματικά

Ο πόθος και η έξαψη που νιώθεις για το ταίρι σου θα οδηγήσουν στο να περάσεις μοναδικά μαζί του αρκεί να περιορίσεις τις εντάσεις που δεν είναι δύσκολο να προκύψουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε μαγνητίσει, φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να υπάρξει συνέχεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς δεν αποκλείεται να έχουν ιδιαίτερα θετική τροπή και εξαιρετικά αποτελέσματα σε οικονομικό επίπεδο. Η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη και σε καθοδηγεί ιδανικά δείχνοντας σου ένα νέο δρόμο που θα σε απογειώσει επαγγελματικά και θα σου προσφέρει πολλά.

Τοξότης

Τοξότη, η οικογένεια έρχεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι πιθανό να σε απασχολήσουν ζητήματα εντός της που θα σου δημιουργήσουν κυκλοθυμία και νευρικότητα. Προσοχή σε συζητήσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου και δεν θα καταλήξουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου αρκεί να μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κάνει την εμφάνιση του και να δυναμιτίσει πιθανές συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθεί σε νέες γνωριμίες καθώς η εσωστρέφεια και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν σου το επιτρέπουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για να δρομολογήσεις εξελίξεις σε εργασιακό επίπεδο που σου δίνουν την ευκαιρία να έχεις σημαντικά οικονομικά οφέλη που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα. Ο δυναμισμός, η εργατικότητα και η γρήγορη αντίληψη σου είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα λειτουργεί ανακουφιστικά καθώς βρίσκεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Πρόσεξε το απόγευμα γιατί οι παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν με ευκολία και να δημιουργήσουν εντάσεις.

Αισθηματικά

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δίνει ανάσα φρεσκάδας. Ο αισθησιασμός και το πάθος ενισχύουν το δέσιμο που έχεις με το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει με πρόσωπο διαφορετικής κουλτούρας ή από το εξωτερικό που θα σε γεμίσει θετικά συναισθήματα και προσμονή για το μέλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ένταση μπορεί να επικρατήσει το πρωί σε εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς διεκδικείς το καλύτερο δυνατό από αυτές. Δείξε προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να είναι απαραίτητες όμως χρειάζονται ψυχραιμία και σύνεση για να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Υδροχόος

Υδροχόε, οικονομικά ζητήματα μπορεί να ενισχύσουν την ανασφάλεια που εκδηλώνεται σε όλο το φάσμα των σχέσεων σου. Αφοσιώσου στο να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής χωρίς εντάσεις και αντιδικίες που δεν αφήνουν περιθώρια για χαλαρές στιγμές.

Αισθηματικά

Μείνε μακριά από σημαντικές συζητήσεις που δεν θα εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες και φρόντισε να αιφνιδιάσεις θετικά το ταίρι σου ανανεώνοντας τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εσωστρέφεια και οι φόβοι μπορεί να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου με νέα γνωριμία δημιουργώντας εμπόδια στην εξέλιξή της.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να εξασφαλίσει σε ένα καλύτερο εισόδημα μπορεί να σε οδηγήσει και συζητήσεις που είναι ατέρμονες και δεν θα φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αντίθετα θα δημιουργήσουν κόντρες με απρόβλεπτες συνέπειες. Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν αφήνοντας τα τρέχοντα θέματα για αύριο.

Ιχθύες

Ιχθύ, βγαίνεις από την εσωστρέφεια και θέλεις να πρωταγωνιστήσεις διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό για σένα. Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα αξιοποιώντας πιθανές προτάσεις από κοντινά πρόσωπα που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και αφήνοντας στην άκρη πιθανές εντάσεις λόγω της κυκλοθυμίας.

Αισθηματικά

Ο εγωισμός δεν θα βοηθήσει στο να εκδηλώσεις όπως θα ήθελες τις ανάγκες σου. Η ένταση καραδοκεί για να δημιουργήσει προβλήματα που θα παίξουν ρόλο στην πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις με την αποφασιστικότητα που δείχνεις, προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που δεν θα ευνοήσουν νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Διεκδικείς το καλύτερο δυνατό σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό εκδηλώνεται έντονα σε εμπορικές συναλλαγές, δημόσιες σχέσεις και διαδικτυακές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε την παρούσα συγκυρία καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις πού θα σε ευνοήσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ