Pixabay

Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Μαΐου: Παρθένοι, οι υψηλές προσδοκίες δύσκολα θα επιτευχθούν

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καλά θα κάνεις όμως να μην έχεις υψηλές προσδοκίες

Εκλεισε τυπικά για τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Σκορπιός Λέων, Υδροχόος) ένα δύσκολο μεταβατικό διάστημα που ξεκίνησε στις 23 Μαρτίου. Εκκρεμότητες θα υπάρχουν έως και την 1η Ιουλίου, αλλά έως τότε θα υπάρχουν και εναλλακτικές. Με φρόνηση και προσοχή από σήμερα και μετά Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες.

Κριός

Γενικά

Κριέ, η συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει δεν αφήνει περιθώρια για να διαχειριστείς με ιδανικό τρόπο πιθανές καταστάσεις που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά ποιες είναι οι κατάλληλες κινήσεις και αυτό δεν αποκλείεται να σου στοιχίσει σε περίπτωση σημαντικών αποφάσεων.

Αισθηματικά

Φρόντισε να μην επιτρέψεις σε απωθημένα του παρελθόντος να κυριαρχήσουν και να επηρεάσουν την σχέση σου καθώς δεν έχεις αντικειμενική εικόνα και ξεκάθαρη σκέψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει εντείνοντας τις ευαισθησίες. Προσοχή καθώς οι προθέσεις του δεν είναι ξεκάθαρες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν είναι εύκολο για εσένα να προσχωρήσεις σε καθημερινές υποχρεώσεις καθώς οι ευαισθησίες κυριαρχούν και θολώνουν το τοπίο. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να δώσεις το καλύτερο που μπορείς σε πρακτικά ζητήματα καθώς αυτό θα σε ισορροπήσει και θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με εργασιακές υποχρεώσεις.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, οι φιλικές σχέσεις σε προβληματίζουν καθώς θέλεις να περνάς καλά αλλά δεν έχεις σαφή εικόνα για τις προθέσεις των προσώπων που συναναστρέφεσαι. Είναι σημαντικό να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που υπόσχονται πολλά αλλά δεν γνωρίζεις πραγματικά πως μπορεί να σκέφτονται.

Αισθηματικά

Η ασάφεια που υπάρχει στους κοινούς στόχους με το ταίρι σου φορτίζει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αφέσου στο πάθος και μην επιδιώκεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα έχουν σαφή στόχο και προορισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από φιλικές παρέες που θα φαίνεται ιδανική, όμως δεν θα είναι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δυσκολία στην σαφή προσέγγιση των στόχων σου μπορεί να προκαλέσει παρερμηνείες και λανθασμένες κινήσεις. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και καλείσαι να την εκμεταλλευτείς για να κινηθείς προς την σωστή κατεύθυνση. Διαφορετικά, απέφυγε κομβικές αποφάσεις επαγγελματικής φύσεως που θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, είναι απαραίτητο να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις να επιτύχεις σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς δεν σου είναι εύκολο να δεις ξεκάθαρα ποια εικόνα θέλεις να έχουν οι άλλοι για εσένα και τι πραγματικά σε πρεσβεύει. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε συζητήσεις που πιθανότατα θα ξεφύγεις λόγω έντονου συναισθηματισμού.

Αισθηματικά

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις προβληματίζουν το ταίρι σου και μπορεί να νιώσει ότι δεν δίνεις τον απαιτούμενο χρόνο. Μην επιτρέπεις να υπάρχουν υπόνοιες ενώ δεν πρέπει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε πρόσωπο που σου κινεί το ενδιαφέρον καθώς είναι εύκολο να χαθείς στις σκέψεις και τις υποχρεώσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει σε προβληματίζουν και δεν αφήνεις περιθώρια στον εαυτό σου για να δεις με αντικειμενικότητα πως πρέπει να προχωρήσεις. Προσοχή δείξε σε προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν και να δείχνουν εξαιρετικές όμως αποκρύπτουν στοιχεία που μπορεί αργότερα να σε απογοητεύσουν.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Βασική όμως προϋπόθεση είναι να μην ξεφύγεις καθώς με ευκολία μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και η αισιόδοξη ατμόσφαιρα θα χαλάσει.

Αισθηματικά

Αφέσου στο έντονο συναίσθημα και μην εμπλέκεσαι σε περιττές συζητήσεις που θα προκαλέσουν εντάσεις με το ταίρι σου, καθώς δεν είσαι βέβαιος για τις επιδιώξεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε πιθανή νέα γνωριμία, δώσε χρόνο για να δεις τις πραγματικές προθέσεις για να μην απογοητευτείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι δεν έχεις κέφι να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα καθώς θέλεις να ξεφύγεις από ότι σε προβληματίζει. Προσοχή όμως σε υποχρεώσεις που μπορεί να τρέχουν γιατί μπορεί να εκτεθείς ή να υποπέσεις σε λάθη που θα σε εκθέσουν.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η συναισθηματική ένταση και οι ανασφάλειες μπορεί να ρίξουν την ψυχολογία σου και να θολώσουν την σκέψη. Προσοχή σε λανθασμένα συμπεράσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα και θα οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις. Άφησε τις σημαντικές συζητήσεις για άλλη στιγμή.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις σε πιθανές αμφιβολίες να κυριαρχήσουν καθώς θα δυναμιτίσουν τη σχέση χωρίς να είσαι βέβαιος για αυτό που υποψιάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να ασχοληθείς με νέα πρόσωπα που υπάρχουν και δείχνουν ενδιαφέρον καθώς οι φόβοι μπορεί να κυριαρχήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν δεν έχουν ξεκάθαρη πορεία καθώς δεν ξέρεις πως να τις διαχειριστείς. Προσοχή σε προτάσεις που μπορεί να φαίνονται εξαιρετικές όμως δεν αφήνουν περιθώρια εξέλιξης, καθώς τα πρόσωπα που εμπλέκονται έχουν άλλες προθέσεις.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καλά θα κάνεις όμως να μην έχεις υψηλές προσδοκίες που είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Φρόντισε να είσαι ρεαλιστής σε ό,τι ζητάς για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό.

Αισθηματικά

Έντονο είναι το ρομαντικό στοιχείο στη σχέση σου που μπορεί να κυριαρχήσει και να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι καλύτερο να δείξεις προσοχή σε νέες γνωριμίες που μπορεί να δείχνουν πολλά υποσχόμενες όμως δεν είναι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργάτες σου είναι πιθανό να σε κατευθύνουν λανθασμένα σε κινήσεις γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αφήσεις τις σημαντικές συζητήσεις για άλλη στιγμή. Προσοχή σε νέες προτάσεις που είναι ελκυστικές, όμως τα πραγματικά κίνητρα που κρύβονται μπορεί να σε απογοητεύσουν.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, οι αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα θολώνουν τη σκέψη και δεν αφήνουν περιθώρια για να δεις πώς μπορείς να διαχειριστείς ιδανικά τις δουλειές που έχεις. Φρόντισε να αξιοποιήσεις στην ημέρα για να περάσεις καλά, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν λάθη σε σημαντικά ζητήματα.

Αισθηματικά

Χάνεις το μέτρο στη σχέση σου καθώς μπορεί να ρήξεις λανθασμένα ευθύνες στο ταίρι σου που δεν του αξίζουν. Φρόντισε να περιορίσεις το άγχος. Αν είσαι αδέσμευτος/η επικεντρώνεσαι σε καταστάσεις που χαλάνε την διάθεσή σου αφήνοντας στην άκρη το φλερτ.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Λανθασμένες κινήσεις σε εργασιακά θέματα θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση καθώς μπορείς να πάρεις αποφάσεις χωρίς ξεκάθαρη σκέψη. Άφησε τις συζητήσεις στην άκρη που αφορούν υποχρεώσεις που έχεις καθώς δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να προχωρήσεις.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, μπορείς να περάσεις ευχάριστα στις παρέες που θα βρεθείς καθώς αφήνεσαι και απολαμβάνεις τις στιγμές που σε κάνουν να νιώθεις παιδί. Η δημιουργικότητα μπορεί να σε βγάλει από σκέψεις που δεν σε κατευθύνουν σε σωστό δρόμο, γι’ αυτό προσπάθησε να ασχοληθείς με την τέχνη.

Αισθηματικά

Αφοσιώσου στο ταίρι σου και δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να έχεις μία εποικοδομητική βραδιά που μπορεί να σου χαρίσει πολλά . Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν γνωριμίες που θα σε απογειώσουν, φρόντισε να μην επενδύσεις συναισθηματικά γιατί θα χάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν είναι η μέρα που θέλεις να δώσεις χρόνο σε τίποτα άλλο εκτός από το να περάσεις καλά, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν που έρχονται στο προσκήνιο και σε προβληματίζουν. Δείξε προσοχή γιατί η ένταση ανεβαίνει και μπορεί να χάσεις τον έλεγχο.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η οικογένεια βρίσκεται σε πρώτο πλάνο καθώς θέλεις να αφοσιωθείς σε αυτή και να περάσεις χρόνο με πρόσωπα που σε γεμίζουν ζεστασιά και αγάπη. Προσοχή σε συναισθηματικές υπερχειλίσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και κόντρες.

Αισθηματικά

Η κυκλοθυμία δεν θα βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα τι θέλει το ταίρι σου από εσένα και μπορεί να προκαλέσει διάφορες εντάσεις μεταξύ σας που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η αφοσιώνεσαι στο οικείο περιβάλλον και δύσκολα θα μπεις στο αισθηματικό παιχνίδι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο που οφείλεις να τακτοποιήσεις για να μπορέσεις να ξεφύγεις από άγχη που έχεις. Προσοχή σε πιθανές επιλογές που μπορεί να φαίνονται εξαιρετικές όμως αποκρύπτουν καταστάσεις που θα σε βάλουν σε μπερδέματα.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις καλά. Προσοχή σε συζητήσεις και λανθασμένες υποθέσεις που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες και να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

Αισθηματικά

Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να μην αφήσεις περιθώρια για παρερμηνείες. Είναι σημαντικό να απολαύσεις τις στιγμές μακριά από ότι μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που μπορεί να δείχνει πολλά υποσχόμενο, όμως καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο και οι δημόσιες σχέσεις κυριαρχούν και είναι βέβαιο ότι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Καλά θα κάνεις να μην δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που μπορεί να δείχνουν ότι θέλουν να σε βοηθήσουν, αλλά δεν ξέρεις πραγματικά αν αυτό που επιδιώκουν είναι να σε εξαπατήσουν.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο σε ότι σε βοηθά να απολαύσεις τις στιγμές και να μην επιτρέπεις σε ότι σου δημιουργεί ανασφάλειες να σε επηρεάσει. Έχεις την ευκαιρία να χαρείς τις στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς και σου δείχνουν τα συναισθήματά τους για εσένα.

Αισθηματικά

Νιώσε το πάθος, τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό που είναι απαραίτητος για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και μην επιτρέψεις σε φόβους να κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από παρέες μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που θα σε γεμίσει χαρά, προσοχή στις αυταπάτες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τρέχοντα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και σου προκαλούν άγχος. Προσοχή δείξε σε περιττά έξοδα ή σπατάλες που μπορεί να υπάρξουν καθώς έχεις την τάση να ξεφύγεις. Δείξε σύνεση και λογική.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, μπορείς να εκδηλώσεις με ευκολία αυτό που νιώθεις αλλά είσαι ξεκάθαρος και ρεαλιστής; Αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα καθώς με ευκολία μπορείς να μπερδευτείς και να μπερδέψεις τους γύρω σου. Φρόντισε να μην μπεις σε σημαντικές συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

Αισθηματικά

Καλά θα κάνεις να περιορίσεις πιθανή ένταση που δεν αφήνει περιθώρια να αντιμετωπίσεις λογικά πιθανά ζητήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε ενθουσιάσει, όμως είναι γεγονός ότι δεν ξέρεις πραγματικά τι θέλεις και μπορεί να δώσεις λάθος μηνύματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αφιέρωσε τον χρόνο που χρειάζεται για να δεις επαγγελματικές υποθέσεις που οφείλεις να τακτοποιήσεις. Προσοχή σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα σε κατευθύνουν σε λάθος επιλογές και δεν θα επιτρέψουν να δεις αντικειμενικά τι είναι αυτό που σε καλύπτει στην καριέρα σου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ