Pixabay

Tα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουνίου: Πώς επηρεάζει η έκλειψη Σελήνης όλο τον ζωδιακό κύκλο

Τελευταία Ενημέρωση
Σεληνιακή έκλειψη και πανσέληνος επηρεάζουν τα μεταβλητά ζώδια: Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος και Ιχθύες

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου χρωματίζεται από μια σεληνιακή έκλειψη και μια πανσέληνο που θα γίνουν στις 5 στον Τοξότη. Φυσικά αυτά τα φαινόμενα μας επηρεάζουν όλους με κάποιον τρόπο, αλλά άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο. Το περισσότερο λοιπόν τώρα αφορά στα μεταβλητά ζώδια: Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος και Ιχθύες. Αυτή η έκλειψη εντείνει το δύσκολο διάστημα που ξεκίνησε στις 14 Μαΐου.

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουνίου θα σηματοδοτηθεί από την ισχυρή Πανσέληνο και Σεληνιακή έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη η οποία και πραγματοποιείται την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στο ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν έντονες αντιπαραθέσεις λόγω αποκαλύψεων και παρασκηνίου που έρχονται στην επιφάνεια και σε απογοητεύουν.

Αισθηματικά

Φρόντισε να μην είσαι συγκρουσιακός με το ταίρι σου καθώς κάθε κουβέντα θα παίξει ρόλο στη σχέση σας και μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέα γνωριμία ή να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα απογειώσει τη νευρικότητα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι εμπορικές συναλλαγές που θέλεις να προωθήσεις μπορεί να βρουν εμπόδια ή καθυστερήσεις καθώς έρχονται στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου. Καλά θα κάνεις να μην αφήσεις την ένταση να κυριαρχήσει στις συμφωνίες καθώς θα χάσεις το μέτρο και το δίκιο σου.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα ενισχύει τις αμφιβολίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που πιθανά νιώθεις. Είναι σημαντικό να αφήσεις στην άκρη τη νευρικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις

με πρόσωπα από το περιβάλλον σου καθώς αυτές θα είναι καθοριστικές.

Αισθηματικά

Η ανάγκη ελέγχου και χειρισμού του/ης συντρόφου σου μπορεί να σε καθοδηγήσει λανθασμένα και να προβείς σε σπασμωδικές κινήσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, οι αμφιβολίες και η καχυποψία δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συγκρούσεις για οικονομικά ζητήματα είναι πολύ πιθανό σε αποσυντονίσουν από το στόχο σου και να ανατρέψουν τα δεδομένα στην οικονομική σου ζωή. Προσοχή σε εμπλοκή φιλικών προσώπων που δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται ποιες είναι οι ανάγκες σου και η δράση τους δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εμπόδια.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονά σου με τον Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα πρέπει την προσοχή σου στις σχέσεις με το περιβάλλον σου. Το άγχος και η επιθετική διάθεση που δείχνεις δεν αφήνουν περιθώρια για αρμονία και ισορροπία. Πρόσεξε γιατί μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με σοβαρές κρίσεις.

Αισθηματικά

Η ένταση που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά προβλήματα ή οριστικές ρήξεις την σχέση σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς θα σε οδηγήσουν σε καθοριστικά λάθη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα ή επιστροφές από το παρελθόν που θα σε προβληματίσουν, όμως δεν έχεις κατασταλάξει πραγματικά τι έχεις ανάγκη στην προσωπική σου ζωή και αυτό εκδηλώνεται απότομα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου κλονίζονται για τα καλά καθώς υπάρχει καχυποψία και διάθεση να επιβάλεις με απότομο τρόπο τις απόψεις σου. Προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση και τις αντιπαραθέσεις που θα έχουν κόστος καθώς το πιθανότερο είναι αν ξεφύγεις να οδηγηθείς σε οριστικές ρήξεις..

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και ζητήματα από το παρελθόν που έρχονται στην επιφάνεια. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ξεκάθαρα και οι εντάσεις μπορεί να πρωταγωνιστήσουν.

Αισθηματικά

Μην επιτρέπεις λεπτομέρειες της καθημερινότητας να προκαλέσουν ρήγματα στη σχέση σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να ανατρέψεις αργότερα την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται όμως οι εμμονές και οι προκαταλήψεις σου δεν αφήνουν περιθώριο για να νιώσεις οικειότητα και να αφεθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ένταση στη δουλειά κυριαρχεί καθώς υποστηρίζεις με φανατισμό τις απόψεις σου και ασκήσεις έντονη κριτική στο συναδελφικό περιβάλλον. Η νευρικότητα δεν αφήνει περιθώρια για ισορροπημένες και ρεαλιστικές λύσεις, φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που έρχονται στην επιφάνεια και δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ρήξεις που μπορεί να υπάρχουν με φιλικά πρόσωπα. Είναι σημαντικό να αποφύγεις κόντρες και αντιπαραθέσεις που δεν θα έχουν αισιόδοξη κατάληξη λόγω της καχυποψίας και της ανασφάλειας σου.

Αισθηματικά

Προσπαθείς να επιβάλεις τα θέλω σου ελέγχοντας το ταίρι σου δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα στη σχέση. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να σκεφτείς ψύχραιμα αποφεύγοντας την ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου, όμως η ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία κυριαρχεί και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις για πρόσωπα που συνεργάζεσαι που θα σε απογοητεύσουν και θα δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις μεταξύ σας. Πιθανά εμπόδια μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα, προσπάθησε να αφήσεις φιλικά πρόσωπα έξω από αυτά γιατί η ένταση θα επηρεάσει και τις φιλικές σου σχέσεις.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό να αποφύγεις επιθέσεις που πρόκειται να δεχτείς με ψυχραιμία, διαφορετικά οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες και οι ρήξεις οριστικές.

Αισθηματικά

Ο εκνευρισμός και η ανταγωνιστική διάθεση του/ης συντρόφου σου αυξάνει κατακόρυφα την ένταση στη σχέση. Δείξε ωριμότητα και ψυχραιμία για να ξεπεράσεις τις δύσκολες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει και να υπόσχεται πολλά, η αβεβαιότητα που έχεις δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις παρακάτω.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αντιπαραθέσεις μπορεί να υπάρξουν με συνεργάτες σου που θα οδηγήσουν σε καθοριστικές αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να δείξεις λογική προσέγγιση στα πράγματα. Προσοχή γιατί οι ρήξεις είναι πιθανές λόγω της έντασης και πιθανών επιθέσεων που δέχεσαι.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου στο κοντινό περιβάλλον. Είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις την επιθετικότητα με την οποία τους αντιμετωπίζεις.

Αισθηματικά

Μην εγκλωβίζεσαι σε λεπτομέρειες που μπορεί να επηρεάσουν την επικοινωνία στη σχέση σου και να οδηγήσουν σε σκληρά λόγια που θα πληγώσουν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως προσωπικές σου εμμονές και προκαταλήψεις μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν εμπορικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς έρχονται στο προσκήνιο εμπόδια που δεν επιτρέπουν ομαλή εξέλιξη στα συμφωνίες σου. Το πρόγραμμά σου είναι απαιτητικό και έχεις πολλές υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να ξεσπάς σε συναδέλφους σου χωρίς να υπάρξουν επιπτώσεις.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σε σχέση με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Η ανασφάλεια και ο εγωισμός θα ταλαιπωρήσουν αρχικά εσένα και μετά έπειτα τους γύρω σου καθώς εκδηλώνεσαι με απότομο και εριστικό τρόπο.

Αισθηματικά

Νιώθεις την ανάγκη να έχεις σιγουριά και σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή όμως η εγωκεντρική συμπεριφορά σου θα ενοχλήσει σημαντικά το ταίρι σου και θα έχει αρνητικές συνέπειες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία, η προσωπική σου φόβοι όμως δεν σου επιτρέπουν να την απολαύσεις και ο εκνευρισμός κυριαρχεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν έντονα καθώς προσπαθείς να δώσεις λύσεις σε ότι σου δημιουργεί άγχος. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς εγωκεντρικά στις προσωπικές σου ανάγκες καθώς αυτό θα ενοχλήσει τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και θα δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονά σου με τους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις. Οι ισορροπίες είναι δύσκολο να κρατηθούν καθώς χτυπήματα κάτω από τη ζώνη μπορεί να πληγώσουν και να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικά

Ο αγώνας επιβολής που υπάρχει μεταξύ εσού και του/η συντρόφου σου μόνο αρνητικά μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση για αυτό προσπάθησε να ξεφύγεις από κατώτερα συναισθήματα και διάθεση επιβολής. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο που μπορεί να σημαίνει πολλά για εσένα, όμως ο εκνευρισμός δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την κρίση σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς εκδηλώνονται ανταγωνιστικές συμπεριφορές και έρχεται στην επιφάνεια θυμός. Οι συγκρούσεις μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις για αυτό φρόντισε να αποφύγεις τις σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να αφουγκραστείς ότι έχεις κρυμμένο μέσα σου και μπορεί ακόμα να βαραίνει την ψυχολογία σου. Η ένταση και τα σκαμπανεβάσματα είναι εμφανή, φρόντισε να μην εκτονωθείς σε πρόσωπα που θα πληγώσεις με τη συμπεριφορά σου.

Αισθηματικά

Απωθημένα του παρελθόντος μπορεί να δονήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή και να υπάρξουν παρεξηγήσεις που δεν θα είναι εύκολο αργότερα να επιλύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, όμως σπασμωδικές κινήσεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σε εργασιακό επίπεδο καθώς έρχεσαι σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Τα εμπόδια που μπορεί να βρεις στην ολοκλήρωση των υποχρεώσεων σου θα σε εκνευρίσουν, φρόντισε να μην ξεσπάσεις στο συναδελφικό περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα που αργότερα θα είναι δύσκολο να επιλύσεις.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό περίγυρο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες με φιλικά πρόσωπα λόγω ανασφαλειών και απολυτότητας που μπορεί να εκδηλώσεις.

Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση στα αιτήματα των άλλων για να αποφύγεις τις εντάσεις.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου, όμως η προσωπική σου φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον επανέρχονται και ζητούν μία ακόμη ευκαιρία. Προσοχή καθώς δεν έχεις κατασταλάξει σε αυτό που πραγματικά σε καλύπτει και αντιδράς απότομα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικές διαφορές μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα που συνεργάζεσαι και έχεις κοινούς στόχους που θα πρέπει να επιλύσεις με ψυχραιμία, διάφορα διαφορετικά οι συγκρούσεις είναι βέβαιες και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία. Η αλαζονεία και η αδιαλλαξία δεν θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις με τον απαιτούμενο τρόπο τις απόψεις σου

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα αγγίζει και το οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις λογικά και ώριμα και μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα με οικεία πρόσωπα. Φρόντισε να τον ελέγξεις καθώς οι επιπτώσεις θα είναι δυσάρεστες.

Αισθηματικά

Η επιθετική σου διάθεση επηρεάζει αρνητικά την προσωπική σου ζωή και δημιουργεί έντονες κόντρες με τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου. Προσπάθησε να διαφυλάξεις την σχέση σου καθώς οι ρήξεις δεν αποκλείονται. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον επιστρέφει, ο παρορμητισμός και η κυκλοθυμία σου δεν σου επιτρέπουν να δεις αν πραγματικά θέλεις να μπει και πάλι στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συγκρούσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο θα είναι σφοδρές καθώς δείχνει να μην σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και προσπαθείς να επιβάλεις απόψεις και θέλω με επιθετικό τρόπο. Καλό είναι να θυμάσαι ότι οι αντιπαραθέσεις δεν θα σε βοηθήσουν να προχωρήσει στα σχέδιά σου, αντίθετα θα δημιουργήσουν επιπλέον εμπόδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ