Tα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουνίου: Ζυγέ, μαγνητίζεις με το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο

Tο τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με την Σελήνη στον Υδροχόο εκτοξεύει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά στα ύψη

Από την Πέμπτη 18 Ιουνίου ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας αλλά και των διάφορων μέσων της - όπως: συμφωνίες συμβόλαια γραπτά γενικώς, σπουδές ταξίδια μετακινήσεις μετακομίσεις, μεταφορικά μέσα, παιδιά κοινό και πελατεία - αρχίζει να φαίνεται ανάδρομος και αυτήν την φαινομενική ανάδρομη τροχιά του θα βλέπουμε έως τις 11 Ιουλίου.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 7-13 Ιουνίου από τη Βίκη Παγιατάκη 

Μία ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στα θέματά τους από Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με την Σελήνη στον Υδροχόο ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου. Είναι γεγονός ότι θα έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα από το στενό και φιλικό σου περιβάλλον επιδιώκοντας να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Αισθηματικά

Εκφράζεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου και αυτό είναι αρκετό για να νιώσεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται για να παίξει σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο και να τονίσει την ανάγκη της επικοινωνίας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Λειτουργείς ομαδικά και αυτό σε βοηθά σε όποιους στόχους και αν έχεις θέση. Τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου σε εμπιστεύονται και νιώθουν ότι μπορούν να προσφέρουν για να πετύχετε τις κοινές φιλοδοξίες σας. Οι συζητήσεις εξελίσσονται ευνοϊκότατα και δημιουργούν ιδανικό κλίμα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με την Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Γεγονός είναι ότι τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου έχουν κατανόηση και διάθεση να σε καλύψουν για αυτό αξιοποίησε τη συγκεκριμένη ευκαιρία.

Αισθηματικά

Εκδηλώνεις με αμεσότητα ανασφάλειες και συναισθήματα στο ταίρι σου. Να είσαι βέβαιος ότι θα σε καταλάβει και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει σταθερό πλαίσιο στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να είναι άκρως ευνοϊκές για εσένα. Δείχνεις την υπευθυνότητα και την εργατικότητα που απαιτείται και αυτό μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για πιθανές οικονομικές διεκδικήσεις που μπορεί να έχεις. Δεν αποκλείεται να ικανοποιηθούν τα αιτήματά σου.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με την Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τις παρέες σου. Πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου καθώς η πνευματικότητα και οι φιλοσοφικές σου αναζητήσεις πρωταγωνιστούν.

Αισθηματικά

Απόλαυσε κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Η διασκέδαση και τα έντονα συναισθήματα απογειώνουν τη σχέση και δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα για δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθει νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει αισιοδοξία. Νέα μελλοντικά σχέδια δρομολογούνται.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη καθώς εκδηλώνεις με αμεσότητα αυτό που επιδιώκεις. Αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και έτσι θα υπάρξει η μέγιστη συνεννόηση και συνεργασία για την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τη Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να δεις κατάματα ζητήματα του παρελθόντος. Είναι γεγονός ότι ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις φόβους και ανησυχίες που μπορεί να έχεις. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μόνο αν αναγνωρίσεις το ψυχικό δυναμικό που κρύβεις μέσα σου.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός εναρμονίζεται με τον πόθο και μπορείς να δημιουργήσεις ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που θα απογειώσει τη σχέση σου και θα κάνει εντονότερα από ποτέ τα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται δημιουργώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα και την ανάγκη να γίνεις ένα μαζί της.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που εκκρεμούν και μπορεί να σε προβληματίζουν. Η επιρροή τους και σε οικονομικό επίπεδο είναι έντονη όμως υπάρχει διάθεση για συνεννόηση με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες ανησυχίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με την Σελήνη στον Υδροχόο εκτοξεύει την ψυχολογία και το κέφι σου στα ύψη. Προτάσεις από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και πιθανές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία και η σύμπνοια κυριαρχεί στη σχέση σου. Είναι γεγονός ότι μπορείς να αντιληφθείς τι ζητάει το ταίρι σου από σένα, όπως με ευκολία συμβαίνει και το αντίστροφο. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς φαίνεται να σου κεντρίζει την προσοχή με τις πρωτότυπες σκέψεις και αντιλήψεις της.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις τη δυνατότητα που σου δίνεται για εξαιρετική επικοινωνία και έκφραση αυτών που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στις συνεργασίες σου καθώς θα διαπιστώσεις ότι τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι έχουν διάθεση να σε καταλάβουν και να σε στηρίξουν.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με την Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να τακτοποιήσεις με ευκολία ζητήματα σε καθημερινό επίπεδο. Αφήνεις το άγχος στην άκρη και βρίσκεις πρωτότυπες και ρεαλιστικές ιδέες που μπορούν να σε βοηθήσουν να κλείσεις θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ευκαιρία που έχεις για να συζητήσεις λεπτομέρειες που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και να δώσεις οριστικές λύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή με την ευστροφία και τη σοβαρότητα της.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα, ο δυναμισμός και η γρήγορη αντίληψη στα πράγματα βοηθούν να κλείσεις οριστικά ζητήματα που απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή. Οι συνάδελφοι και οι ανώτεροι σου αναγνωρίζουν τις ικανότητές σου και δημιουργούν ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης ως προς το πρόσωπό σου.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με την Σελήνη στον Υδροχόο εκτοξεύει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου στα ύψη. Είναι γεγονός ότι θα πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς λάμπεις με την γοητεία και μαγνητίζεις με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή πάθους που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου για να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα ώστε να απολαύσεις τον χρόνο σου μαζί του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να έχεις τον κυρίαρχο ρόλο στα επαγγελματικά σου καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου. Αυτό θα εντυπωσιάσει πολλούς και κυρίως πρόσωπα από το εξωτερικό που μπορεί να έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τη Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην οικογένειά σου. Έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα και απωθημένα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν από παλιά ξεπερνώντας δυσκολίες που μπορεί να έχουν προβληματίσει τις σχέσεις σου.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και εναρμονίζονται με το πάθος. Απίστευτες στιγμές μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν πρόσωπα που θα σου δώσουν την αίσθηση της σταθερότητας που είναι σημαντική για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και σε αυτό μπορεί να βοηθήσουν πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Θα βρεις τη στήριξη που αποζητάς και αυτό θα είναι αρκετό για να πάρεις δυναμικές αποφάσεις που θα σε βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με την Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να εκδηλωθείς επικοινωνιακά με μεγαλύτερη ευκολία. Είσαι το κεντρικό πρόσωπο στις παρέες καθώς λειτουργείς ρεαλιστικά και δυναμικά εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Η διασκέδαση παίζει κυρίαρχο ρόλο μέσα στην ημέρα.

Αισθηματικά

Μπορείς να εκδηλώσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι στο ταίρι σου αφού είναι βέβαιο ότι θα βρεις την κατανόηση και την τρυφερότητα που αποζητάς. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με το σκέρτσο και την προσωπικότητά του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπορικά ζητήματα μπορεί να σε προβληματίσουν μέσα στην ημέρα, όμως έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολύ συμφέρουσες προτάσεις για συνεργασίες που πρέπει να αξιολογήσεις θετικά καθώς έχουν πολλά να σου δώσουν.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με την Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Επικεντρώνεσαι καθημερινά ζητήματα που θέλεις να κλείσεις καθώς σου δημιουργούν εκνευρισμό. Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες σε προβληματίζουν.

Αισθηματικά

Μπορείς να συζητήσεις ζητήματα που αναστατώνουν την καθημερινότητά σου με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και να βρεις λύσεις που σε ικανοποιούν και λειτουργούν ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σου δώσει την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας που θέλεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχεις γρήγορη αντίληψη και το ένστικτό σου σε βοηθά να κατευθυνθείς προς την ιδανική λύση για εσένα. Αξιοποίησε τις οποίες συγκυρίες προκύψουν καθώς θα είναι ιδιαίτερα θετικές.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τη Σελήνη στο ζώδιό σου απογειώνει την ψυχολογία σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και να εκφράσεις με αμεσότητα σκέψεις και απόψεις που έχεις. Θα εντυπωσιάσεις και θα παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο με την αποφασιστικότητά σου.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη σχέση και θα ενισχύσουν τα έντονα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο αισθησιασμός πρωταγωνιστεί σε νέα γνωριμία που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το ψυχικό σθένος και η αποφασιστικότητα σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον προσώπων που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου. Είναι γεγονός ότι θα πάρεις πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις σε σχέδια επαγγελματικού χαρακτήρα. Αυτό θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τα πρόσωπα που συνεργάζονται μαζί σου.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με την Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί την ανάγκη για να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Στρέφεσαι μέσα σου για να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν και να επηρεάζουν τις οικογενειακές σχέσεις.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να κλείσεις τις όποιες υποθέσεις αναστατώνουν τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται που θα εντείνουν το ρομαντισμό και το πάθος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που εκκρεμούν καθώς έχεις την διαίσθηση και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται. Δεν αποκλείεται να σε βοηθήσουν οικεία πρόσωπα στις επιδιώξεις σου δίνοντας στήριξη όπου απαιτείται για να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες και εμπόδια που έρχονται στο δρόμο σου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ