Copyright: Pixabey.com

Tα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουνίου: Καρκίνοι, τολμήστε να κάνετε όνειρα και σχέδια

Τελευταία Ενημέρωση
Θα γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε παρέες όπου πρωταγωνιστεί η διασκέδαση και οι συζητήσεις για πνευματικά αντικείμενα που σας κεντρίζουν την προσοχή

Από την Πέμπτη 18 Ιουνίου ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας αλλά και των διάφορων μέσων της - όπως: συμφωνίες συμβόλαια γραπτά γενικώς, σπουδές ταξίδια μετακινήσεις μετακομίσεις, μεταφορικά μέσα, παιδιά κοινό και πελατεία - αρχίζει να φαίνεται ανάδρομος και αυτήν την φαινομενική ανάδρομη τροχιά του θα βλέπουμε έως τις 11 Ιουλίου.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 7-13 Ιουνίου από τη Βίκη Παγιατάκη 

Μία ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στα θέματά τους από Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Κριέ, το τρίγωνο της Σελήνης στους Ιχθύες με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν. Η οικογένειά σου θα είναι συμπαραστάτης σε πιθανές ιδέες και θα σου δώσει τη δύναμη με την κατανόηση και την σύμπνοια που υπάρχει να αφήσεις πίσω ότι μπορεί να σε προβληματίζει.

Αισθηματικά

Η μέρα είναι ιδανική για συζητήσεις που πιθανά εκκρεμούν και προβληματίζουν τη σχέση σου καθώς η κατανόηση έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και δεν αποκλείεται να εκφράσουν με έντονο τρόπο τα συναισθήματά τους για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο συναισθηματισμός μπορεί να επηρεάσει την καθημερινή σου δράση για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πως πρέπει να κινηθείς για αυτό φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να μην θολώσεις από τις έντονες ευαισθησίες.

Ταύρος

Ταύρε, το τρίγωνο της Σελήνης στους Ιχθύες με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθάει να επικοινωνήσεις πιθανές ιδέες που έχεις με φιλικά πρόσωπα. Η διασκέδαση και οι συζητήσεις πρωταγωνιστούν στην ημέρα και σου δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγεις από τις δυσκολίες της εποχής.

Αισθηματικά

Εκφράζοντας σχέδια που μπορεί να έχεις το ταίρι σου δεν αποκλείεται να βρεις το ιδανικό πρόσωπο για μία κοινή πορεία που θα σας ικανοποιήσει και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σας φέρει πιο κοντά ο κοινός τρόπος αντίληψης και η ιδεολογία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να είναι εξαιρετικά ευοίωνες καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι με άμεσο τρόπο. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου καθώς θα σε βοηθήσουν σε πιθανές επιδιώξεις και όνειρα που έχεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε, το τρίγωνο της Σελήνης στους Ιχθύες με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό την προσωπικότητά σου. Επιδιώκεις να διεκδικήσεις αυτό που σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια, κάτι που θα γίνει ευδιάκριτο στο περιβάλλον που κινείσαι.

Αισθηματικά

Όμορφες στιγμές σε κοινωνικές υποχρεώσεις θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και θα επικοινωνήσεις έντονα την ανάγκη σου για σταθερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα απογειώσει την επικοινωνία και τον συναισθηματισμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις και οι αποτελεσματικές ιδέες σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου επαγγελματική πορεία. Είναι γεγονός ότι τα πρόσωπα στην καριέρα σου σού δείχνουν εμπιστοσύνη και αυτό μπορεί να ανοίξει μία περίοδο έντονων συζητήσεων για τις οικονομικές απολαβές.

Καρκίνος

Καρκίνε, το τρίγωνο της Σελήνης στους Ιχθύες με τον Ερμή στο ζώδιό σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να εκφράσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση όλα αυτά που σε ικανοποιούν. Θα γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε παρέες όπου πρωταγωνιστεί η διασκέδαση και οι συζητήσεις για πνευματικά αντικείμενα που σου κεντρίζουν την προσοχή.

Αισθηματικά

Εκφράζει με αμεσότητα τα συναισθήματά σου και αυτό είναι αρκετό για να ικανοποιήσει το ταίρι σου. Η χαρά και η αισιοδοξία κατακλύζει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσει έντονα συναισθήματα και θα δώσει την αίσθηση της περιπέτειες σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις επαγγελματικές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ατενίζεις το μέλλον με σιγουριά. Πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να πρωταγωνιστήσουν και στην καριέρα καθώς οι συζητήσεις μαζί τους εξελίσσονται μοναδικά.

Λέων

Λέοντα, το τρίγωνο της Σελήνης στους Ιχθύες με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Η ειλικρίνεια θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να ξεπεραστούν πιθανές ανησυχίες και αμφιβολίες που μπορεί να σε ταλαιπωρούν έντονα.

Αισθηματικά

Μία ερωτική εξομολόγηση μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου και να γεμίσει την προσωπική σου ζωή με πάθος και έντονα συναισθήματα. Μην φοβηθείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον με έντονο τρόπο και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε επηρεάζουν εδώ και καιρό. Τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι φαίνεται να αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης και τις πραγματικές σου επιδιώξεις. Φρόντισε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Παρθένος

Παρθένε, το τρίγωνο της Σελήνης στους Ιχθύες με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Οι πρωτότυπες ιδέες και τα σχέδιά σου μπορούν να βρουν ανταπόκριση στο περιβάλλον σου και να υπάρξουν πρόσωπα που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σου με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι γεγονός ότι η καλή επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσει και θα δώσει φτερά στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει λόγω της άμεσης επικοινωνίας και κατανόησης που υπάρχει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργάτες σου μπορούν να κατανοήσουν τις φιλοδοξίες σε επαγγελματικό επίπεδο και να σε βοηθήσουν σε κάθε προσπάθεια επίτευξής τους. Μπορείτε να προχωρήσετε σε ικανοποιητικές συζητήσεις που θα δώσουν το έναυσμα για νέους σχεδιασμούς και στόχους που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου

Ζυγός

Ζυγέ, το τρίγωνο της Σελήνης στους Ιχθύες με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να ξεπεράσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε αγχώνουν το προηγούμενο διάστημα. Η καλή επικοινωνία με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια.

Αισθηματικά

Σε απασχολούν πρακτικά πράγματα στη σχέση σου και μπορείς να ασχοληθείς με αυτά άκρως αποτελεσματικά καθώς υπάρχει άμεση κατανόηση και συνεννόηση από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα σου κεντρίσει την προσοχή με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που δείχνει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές όμως εσύ μπορείς να καταφέρεις να ξεπεράσεις ότι κι αν μπορεί να εμποδίσει το δρόμο σου καθώς βρίσκεις άμεσες λύσεις. Οι συζητήσεις στον εργασιακό χώρο είναι εποικοδομητικές αφού σου δίνουν την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει με έξυπνο τρόπο.

Σκορπιός

Σκορπιέ, το τρίγωνο της Σελήνης στους Ιχθύες με τον Ερμή στον Καρκίνο απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις έντονα με πρόσωπο του περιβάλλοντός σου. Η διασκέδαση πρωταγωνιστεί και οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά, ιδιαίτερα σε ότι αφορά πνευματικά ζητήματα.

Αισθηματικά

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου λειτουργούν ανανεωτικά στη σχέση καθώς δημιουργείται την ιδανική ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Ο ενθουσιασμός εναρμονίζεται μοναδικά με την σταθερότητα και αυτό σε ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου και μπορεί να σου προσφέρει πολλά σε πνευματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζεται στα επαγγελματικά σου καθώς έχει στην αυτοπεποίθηση και τον απαραίτητο δυναμισμό. Μπορείς να επικοινωνήσεις σκέψεις και ιδέες για να καταπλήξεις τους πάντες. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δείξει τι μπορεί να καταφέρει εκφράζοντας αυτά που σκέφτεσαι και επιδιώκεις.

Τοξότης

Τοξότη, το τρίγωνο της Σελήνης στους Ιχθύες με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια. Αφήνεις την υποψία και την ανασφάλεια στην άκρη και ένα πολύ εποικοδομητικό πλαίσιο που μπορεί να ωφελήσει τις οικογενειακές σχέσεις.

Αισθηματικά

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή ανανεώνοντας σημαντικά την ατμόσφαιρα που υπάρχει μεταξύ εσού και του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή για τον έντονο συναισθηματισμό που σου δημιουργεί.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και επηρεάζουν την οικογενειακή σου ζωή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον έντονο συναισθηματισμό καθώς μπορεί να σε αποπροσανατολίσει, επικεντρώσου στην διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το τρίγωνο της Σελήνης στους Ιχθύες με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η διάθεση να εξομαλύνεις καταστάσεις μπορεί να βοηθήσει να λυθούν ζητήματα καθώς οι συμβουλές σου είναι πολύτιμες και αξιοποιούνται από τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν και να ξεπεράσεις τις όποιες εντάσεις έχουν δημιουργήσει ένταση στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα σε ενθουσιάσει λόγω της καλής συνεννόησης και κατανόησης που υπάρχει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές καθώς φαίνεται να προχωράτε με γοργά βήματα στην επίτευξη των στόχων σας. Οι ιδέες και τα επιχειρήματά σου πρωταγωνιστούν και δημιουργούν θετικές προϋποθέσεις για την επαγγελματική σου πορεία.

Υδροχόος

Υδροχόε, το τρίγωνο της Σελήνης στους Ιχθύες με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Η καθημερινότητα ομορφαίνει καθώς φροντίζεις να βάλεις στο πρόγραμμά σου αυτά που απολαμβάνεις και σε βοηθούν να ξεκουραστείς.

Αισθηματικά

Μπορείς να λύσεις λεπτομέρειες της σχέσης που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και να ξεφύγεις από φόβους και προκαταλήψεις που σε προβληματίζουν σε ότι αφορά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή λόγω της ωριμότητας και της σταθερότητας στις απόψεις του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συζητήσεις πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς ήρθε η στιγμή να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει. Είναι σημαντικό για εσένα να ανταμειφθείς για την προσφορά και την εργατικότητα σου καθώς δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να είσαι άψογος σε όλες τις υποχρεώσεις σου.

Ιχθύες

Ιχθύ, το τρίγωνο της Σελήνης στο ζώδιό σου με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να εκδηλώσεις με αμεσότητα όλα αυτά που σκέφτεσαι. Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από την παρέα σου που σε γεμίζουν χαρά και αυτοπεποίθηση. Η διασκέδαση πρωταγωνιστεί και αναπτερώνει την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις το ταίρι σου καθώς βλέπεις ότι έχει την κατανόηση που είναι απαραίτητη για να ισορροπήσει η σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου με ορμή και αυτοπεποίθηση για να δείξει μία νέα πορεία στην αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ιδιαίτερα δημιουργικός και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στα επαγγελματικά σου. Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου μπορεί να ευοδώσουν τα μέγιστα καθώς μπορείς να πείσεις με τα επιχειρήματα και την αποφασιστικότητα που σε διακρίνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ