pixabay

Tα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 13 Ιουνίου: Δίδυμοι, ανάγκη να βάλετε υψηλούς στόχους

Προσοχή σε επαγγελματικές επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη, καθώς έρχεται στην επιφάνεια η ανάγκη για υψηλούς στόχους

Από την Πέμπτη 18 Ιουνίου ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας αλλά και των διάφορων μέσων της - όπως: συμφωνίες συμβόλαια γραπτά γενικώς, σπουδές ταξίδια μετακινήσεις μετακομίσεις, μεταφορικά μέσα, παιδιά κοινό και πελατεία - αρχίζει να φαίνεται ανάδρομος και αυτήν την φαινομενική ανάδρομη τροχιά του θα βλέπουμε έως τις 11 Ιουλίου.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 7-13 Ιουνίου από τη Βίκη Παγιατάκη 

Μία ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στα θέματά τους από Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει την μελαγχολία και δεν αφήνει περιθώρια για να ξεφύγεις από συναισθηματικές αναταραχές και ξεσπάσματα που έρχονται στην επιφάνεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην συμπεριφορά σου σε καθημερινό επίπεδο καθώς δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς.

Αισθηματικά

Δημιούργησε ένα ρομαντικό σκηνικό όπου μπορείς να αφιερωθείς στο ταίρι σου και άφησε τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη στιγμή καθώς το μυαλό δεν είναι ξεκάθαρο. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου και θα διεκδικήσουν να σε κατακτήσουν δείχνοντας έντονα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πολλά μπορεί να είναι τα ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και σε προβληματίζουν, όμως καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής στις κινήσεις σου. Δεν είναι μέρα για σημαντικές αποφάσεις για αυτό προσπάθησε να ακούσεις την διαίσθησή σου και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για τα επόμενα βήματα που σχεδιάζεις.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις ιδανικές στιγμές με το φιλικό περιβάλλον. Προσοχή μόνο καθώς η εμπιστοσύνη που μπορεί να δείξεις δεν θα είναι αυτή που αξίζουν κάποιοι, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σε εξαπατήσουν.

Αισθηματικά

Απολαύστε με το ταίρι σου την παρέα και τη διασκέδαση και μην επιτρέψεις σε σημαντικές συζητήσεις να παρεκτραπούν λόγω του έντονου συναισθηματισμού. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον, δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να δεις τις πραγματικές προθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οφείλεις να είσαι εγκρατής σε κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές αποφάσεις καθώς το τοπίο είναι θολό και η κρίση σου δεν είναι ξεκάθαρη. Προσπάθησε να μην βιαστείς έτσι ώστε να είσαι βέβαιος για τα επόμενα βήματά σου.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα μπροστά σε πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Μην αφήνεις έκθετο τον εαυτό σου σε αυτούς που μπορεί να χρησιμοποιήσουν την περίεργη ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Το άγχος από την επαγγελματική σου ζωή κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Φρόντισε να περιορίσεις πιθανά ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η επιθυμία να εξιδανικεύσεις αυτό το πρόσωπο μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε επαγγελματικές επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη καθώς έχεις την ανάγκη να βάλεις υψηλούς στόχους. Φρόντισε να είναι ρεαλιστικοί και να αποφύγεις σημαντικά βήματα που μπορεί να οδηγήσουν στο να εκτεθείς και τελικά να απογοητευτείς.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ένα ξέφρενο σκηνικό διασκέδασης που θέλεις να συμμετάσχεις. Προσοχή όμως σε υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν στην αμετροέπεια και να μην απολαύσεις τις όμορφες στιγμές που μπορείς να έχεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος.

Αισθηματικά

Το πάθος και η επιθυμία για περιπέτεια κατακλύζει τη σχέση και δεν αφήνει περιθώρια για κάτι λιγότερο. Είναι σημαντικό όμως να πατάς γερά στα πόδια σου γιατί οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να υπάρξει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, φρόντισε να μην το εξιδανικεύεις γιατί οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να καταφέρεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου θέτοντας πρακτικούς και ρεαλιστικούς στόχους στο επαγγελματικό πεδίο. Πρόσωπα από το εξωτερικό μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους με ιδανικές προτάσεις, μην δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη γιατί υποκρύπτονται λεπτομέρειες που δεν ξέρεις.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς τους γύρω σου. Η καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα έχουν σημαντικό κόστος για τις σχέσεις σου.

Αισθηματικά

Το πάθος απογειώνει την προσωπική σου ζωή, όμως η ζήλια είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Φρόντισε να απολαύσεις τις στιγμές χωρίς αμφιβολίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε αναστατώσει, είναι σημαντικό να δείξεις ψυχραιμία και εγκράτεια σε ότι μπορεί να σου υποσχεθεί.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν καθοδηγώντας σε λανθασμένα με δόλιο τρόπο.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Δεν είναι δύσκολο να χάσεις το μέτρο και να οδηγηθείς σε κόντρες χωρίς πραγματικά να ξέρεις τους λόγους. Φρόντισε να μην χάσεις τη λογική και το ρεαλισμό σου.

Αισθηματικά

Μπορείς να χάσεις με ευκολία το μέτρο και να οδηγήσεις την σχέση σου στα άκρα, ο συναισθηματισμός δεν επιτρέπει ούτε σε σένα ούτε στο ταίρι σου να λειτουργήσετε ρεαλιστικά. Η ψυχραιμία και η λογική σκέψη είναι οι μόνες λύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα, προσπάθησε όμως να μην επηρεαστείς από τα μεγάλα λόγια που θα ακούσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να βρίσκονται σε οριακό σημείο καθώς είναι πιθανό πρόσωπα μέσα από αυτές να επιδιώξουν να σε επηρεάσουν οδηγώντας σε σέ λάθος μονοπάτια. Είναι σημαντικό να αποφύγεις πιθανές κινήσεις που μπορεί να είναι κομβικές για τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα καθώς δεν είναι εύκολο να βάλεις πρακτικά ένα πρόγραμμα που μπορείς να ακολουθήσεις. Προσπάθησε να μην θολώνεις σκεπτόμενος άλλα πράγματα πέρα από τις υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις.

Αισθηματικά

Οι λεπτομέρειες στη σχέση μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις που είναι αχρείαστες. Προσπάθησε να μην παρεκτρέπεσαι και να δείξεις ψυχραιμία αποφεύγοντας τις κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν θα σου επιτρέψουν να αφιερωθείς στο φλερτ και σε πιθανές νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το έντονο πρόγραμμα που έχεις σε καθημερινό επίπεδο δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς καθαρά πως πρέπει να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν εντάσεις με συναδελφικά πρόσωπα καθώς το άγχος θολώνει το μυαλό σου και μπορεί να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε οδηγεί σε ξέφρενα γλέντια και διασκέδαση καθώς θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με την παρέα σου. Οι υπερβολές θα χαλάσουν την όλη ατμόσφαιρα για αυτό φρόντισε να είσαι εγκρατής και να μην χάσεις το μέτρο.

Αισθηματικά

Ο αισθησιασμός και ο ρομαντισμός μπορούν να κυριαρχήσουν στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε όμως να αποφύγεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου, δεν αποκλείεται όμως να μην είναι ειλικρινής και ξεκάθαρη μαζί σου για αυτό μην δείξεις εμπιστοσύνη ευθύς εξαρχής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δημιουργικότητα χαρακτηρίζει την ημέρα για αυτό δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να είσαι εγκρατής σε αυτά που περιμένεις καθώς πιθανότατα να εξιδανικεύεις τους οποίους στόχους θέτεις και τελικά να απογοητευτείς όταν διαπιστώσεις ότι δεν είναι ρεαλιστικοί.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες φορτίζει συναισθηματικά το οικογενειακό περιβάλλον καθώς φέρνει στην επιφάνεια αναμνήσεις που σε έχουν πληγώσει βαθύτατα. Προσπάθησε να μην βουλιάξεις στη μελαγχολία και να αποφύγεις κόντρες και εντάσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Αισθηματικά

Δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό για δύο στο προσωπικό σου χώρο και έμεινε μακριά από πιθανές υπερβολές και συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, άφησε το χρόνο να δείξει ποιες είναι οι πραγματικές της προθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση κυριαρχεί και στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δείχνεις να μην είσαι βέβαιος για επιλογές που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις κόντρες με ανώτερους σου και να μην εξιδανικεύεις πιθανές ιδέες και σχέδια που μπορεί να σου φαίνονται ιδανικά όμως κολλάνε σε πρακτικά ζητήματα.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Μπορείς να απολαύσεις την κατανόηση και την συμπόνια τους, φρόντισε να μην δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις γιατί είναι βέβαιο ότι θα εκτεθείς.

Αισθηματικά

Μία κοντινή απόδραση θα είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου καθώς θα κυριαρχήσει ο ρομαντισμός και θα αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να είναι λανθασμένες για τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν, να θυμάσαι όμως ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, καλά θα κάνεις να μην δείξεις απεριόριστη εμπιστοσύνη από την αρχή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επιφυλακτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές σε εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν ή να σου δώσουν λανθασμένες κατευθύνσεις που θα έχουν σημαντικό κόστος στα επαγγελματικά σου.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί θολό τοπίο στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς ποια είναι η πραγματική σου αξία για αυτό και αντιδράς απότομα σε πρόσωπα που σου δημιουργούν ανασφάλεια και φόβους με τα λεγόμενά τους.

Αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι το ταίρι σου δεν σου εξασφαλίζει αυτά που θα ήθελες από μία σχέση, φρόντισε να είσαι βέβαιος για ότι σκέφτεσαι καθώς ο συναισθηματισμός σε οδηγεί σε λάθη. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς νιώθεις ότι κανείς δεν μπορεί να σε καλύψει την ανάγκη για σταθερότητα που έχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες καθώς η ημέρα δεν ενδείκνυται για να κλείσεις ζητήματα ανάλογα. Δεν αποκλείεται να κάνεις λάθος εκτίμηση ή να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε οδηγήσουν εσκεμμένα σε λάθη επιδιώκοντας να σε εξαπατήσουν. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε προφυλάξει.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις. Οι υπερβολές κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πιθανόν να συγκρουστείς μετωπικά με πρόσωπα από το περιβάλλον σου αφού δεν ελέγχεις την ένταση και τα συναισθήματά σου.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην εκτονώσεις στο ταίρι σου την συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει μέσα σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, όμως γεγονός είναι ότι δεν ξέρεις τι θέλεις και αυτό μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στην όποια εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να δείξεις εγκράτεια σε πιθανές επαγγελματικές αποφάσεις και κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Θα διαπιστώσεις αργότερα ότι δεν έχεις ξεκάθαρη σκέψη και μπορεί να έχεις σχέδια που είναι υπερβολικά φιλόδοξα για σένα. Σκέψου καλά τι είναι αυτό που σε εκφράζει σε επαγγελματικό επίπεδο και άφησε τη μέρα να περάσει χωρίς σημαντικά βήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ