Pixabay

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου: Ανάσα για Υδροχόους, πίεση για Αιγόκερους

Προσεκτικά και διαλλακτικά, με μία σεληνιακή έκλειψη και την Πανσέληνο στις 5 Ιουλίου πάνω στον Αιγόκερω

Νέες συνθήκες δημιουργεί η εβδομάδα αυτή για όλα τα ζώδια με έναν διαφορετικό τρόπο φυσικά. Οι πρώτες ανάσες οξυγόνου για τα σταθερά ζώδια -Ταύρος, Σκορπιός, Λέων και Υδροχόος- από τις 2 Ιουλίου σταδιακά και μετά. «Λήξη συναγερμού» και για Διδύμους, Ιχθύς Παρθένους και Τοξότες από τις 29 Ιουνίου και μετά.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας 28 Ιουνίου - 4 Ιουλίου: Τρελά σκαμπανεβάσματα για όλους

Εκεί μπαίνουν αυτή την εβδομάδα Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αφού και ο Κρόνος επιστρέφει στις 2 στον Αιγόκερω και τους επηρεάζει -ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου- αλλά και η σεληνιακή έκλειψη με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Ιουλίου στον Αιγόκερω. Προσεκτικά και διαλλακτικά.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και σε καλεί να δώσεις όλη σου την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τα τετράγωνα της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον αιγόκερω οδηγούν σε υπερβολές και χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα προκαλώντας συγκρούσεις.

Αισθηματικά

Σκέψου καλά πριν εκφράσεις τις ανασφάλειες που νιώθεις στο ταίρι σου καθώς μπορεί να γίνεις συγκρουσιακός και εριστικός δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με νέα γνωριμία καθώς φέρνει στην επιφάνεια φόβους και μπορεί να αντιδράσεις υπερβολικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους σε επίπεδο συνεργασιών καθώς οι συγκρούσεις είναι πολύ πιθανές σήμερα και μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις. Προσπάθησε να κατευνάσεις αρνητικά συναισθήματα και να περιορίσεις εξουσιαστικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν έντονα.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και καλείσαι να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα που έχεις καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Τα τετράγωνα της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον αιγόκερω ενισχύουν την ανάγκη να επιβληθείς στο περιβάλλον που κινείσαι, κάτι που είναι αρκετό για να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικά

Η γκρίνια πολλαπλασιάζεται, η ανάγκη να επιβάλεις την άποψή σου εντείνεται και πιθανά ζητήματα εμφανίζονται στη σχέση σου σου που περιπλέκουν την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι προτιμότερο να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να ξεκουραστείς από το δύσκολο πρόγραμμα που έχεις καθώς δεν μπορείς να ανταποκριθείς ευχάριστα σε νέα πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει στο εργασιακό περιβάλλον οδηγούν σε συμπεριφορές εκτός μέτρου και ισορροπίας. Προσπάθησε να κατευνάσεις την ένταση που νιώθεις μέσα σου και να ξεπεράσεις οποίες ανασφάλειες προκαλούνται και σε ωθούν να γίνεις απόλυτος και υπερβολικός στις απόψεις σου.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό κρατώντας αμείωτο το κέφι και το ενδιαφέρον για τη διασκέδαση και την καλοπέραση. Τα τετράγωνα που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Δία στον αιγόκερω επηρεάζουν την διάθεσή σου καθώς γίνεσαι καχύποπτος και αυτό γίνεται έντονα αντιληπτό στο περιβάλλον και στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Αισθηματικά

Καλά θα κάνεις να εκτονώσεις το έντονο δυναμικό που κρύβεις μέσα σου στο πάθος και τον ερωτισμό, παρά σε συγκρούσεις και υπερβολικές αντιδράσεις που θα αποκαρδιώσουν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, φρόντισε να διαχειριστείς φόβους και ανασφάλειες για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις μπορεί να αντικατασταθεί λόγω τις εντάσεις και των φόβων που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τις κινήσεις σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές υποθέσεις καθώς μπορεί να προκληθούν έντονες προστριβές και διαμάχες με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα που σε προβληματίζουν αυτές τις μέρες. Τα τετράγωνα της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον αιγόκερω και οδηγούν σε υπερβολικές και ακραίες συμπεριφορές που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικά

Η κυκλοθυμία και οι προσωπικές σου ανασφάλειες επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σου αφού δεν έχεις μέτρο και ξεφεύγεις από τα όρια λόγω της έντασης που νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφοσιωθείς σε ένα νέο πρόσωπο καθώς η κυκλοθυμία και οι φόβοι σου και οδηγούν στη μοναχικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που έχεις θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς πιθανά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο με ψυχραιμία. Φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές και έντονες τάσεις επιβολής που προκαλούνται από τις δικές σου ανασφάλειες.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και έχεις αφοσιωθεί στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς περνάς μοναδικά μαζί τους. Τα τετράγωνα της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον αιγόκερω φέρνουν στην επιφάνεια εμμονές και προκαταλήψεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην επικοινωνία και στις σχέσεις σου.

Αισθηματικά

Φρόντισε να μην γίνεις καυστικός και υπερβολικός σε σχόλια προς το ταίρι σου καθώς αυτό θα τον πληγώσει και μπορεί να δημιουργήσει ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει μία γνωριμία μέσα από τον κοντινό περίγυρο, η αυστηρή σου μάτια και αντιμετώπιση δεν θα αφήσει περιθώρια για θετική εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανασφάλειες και φοβίες εγείρονται σε σχέση με εμπορικές συμφωνίες και πιθανές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν που μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές. Μην επιτρέψεις σε ότι σε αναστατώνει να κυριαρχήσει και προσπάθησε να περιορίσεις τις υπερβολές εμπιστευόμενος το ένστικτό σου.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό στρέφοντας την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Τα τετράγωνα που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Δία στον αιγόκερω ενισχύουν τον εγωισμό και το πείσμα και μπορεί να γίνεις υπερβολικά επιβλητικός με πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου.

Αισθηματικά

Φρόντισε να βρεις την αυτοκυριαρχία και την αυτοεκτίμησή σου και μείνε μακριά από διαλεχτές και σκληρές συμπεριφορές που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα τι μπορεί να σου προσφέρει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα οικονομικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς σε απασχολούν έντονα. Είναι πιθανό να υπάρξουν ζητήματα με πρόσωπα που έχεις συναλλαγές, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στους χειρισμούς σου γιατί οι υπερβολές και οι φόβοι σου οδηγούν σε συμπεριφορές που δεν θα γίνουν ανεκτές.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ενδιαφέρεσαι κυρίως να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις και θέλεις να καλύψουν γύρω σου. Τα τετράγωνα της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον αιγόκερω φέρνουν στην επιφάνεια ζητήματα οικογενειακής φύσεως που σε πληγώνουν και μπορεί να υπερβάλλεις στη συμπεριφορά σου.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να διαχειριστείς την ανάγκη να επιβληθείς στο ταίρι σου λόγω ανασφαλειών και πληγών του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει μία γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, φρόντισε να μην ξεφύγεις με απότομες και απόλυτες αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και πιθανές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Όμως οι φόβοι μπορεί να σε καταβάλλουν και να υπάρξουν συμπεριφορές από την πλευρά σου που θα επηρεάσουν αρνητικά την όποια απορία. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό και τις αμφιβολίες να κατευθύνουν αρνητικά την όποια κατάσταση σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και ενισχύει την ανάγκη για απομόνωση λόγω των ζητημάτων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και βαραίνουν την ψυχολογία σου. Τα τετράγωνα της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον αιγόκερω μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα λόγω συναισθηματικής υπερχείλισης που δεν μπορείς να διαχειριστείς.

Αισθηματικά

Αφουγκράσου την διαίσθηση σου και μην επιτρέψεις σε φαντάσματα του παρελθόντος να κυριαρχήσουν στη σχέση δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν αναδεικνύοντας και πάλι φόβους και πληγές που έχουν αφήσει το στίγμα τους και δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις χωρίς βαρίδια στο μέλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη δουλειά καθώς από τη μία πλευρά ο συναισθηματισμός από την άλλη οι φόβοι σου δεν σου επιτρέπουν να συγκεντρωθείς και να είσαι προσγειωμένος στα καθήκοντα που έχεις αναλάβει. Τα λάθη είναι πιθανά για αυτό φρόντισε να έχεις την προσοχή σου απόλυτα σε αυτό που πρέπει να διεκπεραιώσεις.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Τα τετράγωνα της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον αιγόκερω εγείρουν καχυποψία και ανασφάλεια για φίλους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και δεκτικός προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Αισθηματικά

Η έντονη ανάγκη ανεξαρτησίας παλεύει μέσα σου με την επιθυμία για κυριαρχία και επιβολή στο ταίρι σου. Πιθανές παράλογες συμπεριφορές από την πλευρά σου να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον δείχνει το ενδιαφέρον του, όμως οι φόβοι σου μπορεί να οδηγήσουν αμυντικά σε αλαζονεία που θα φέρει την απομάκρυνση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην προσπαθήσεις να επιβάλεις απόψεις και σκέψεις στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι με απότομο και επιβλητικό τρόπο. Είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσουν το ίδιο έντονα και μπορεί να οδηγηθούν οι σχέσεις σας στα άκρα λόγω σκληρών δηλώσεων και πράξεων που θα στιγματίσουν για τα καλά οι σχέσεις σας.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό δίνοντας την ευκαιρία να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα και με την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Τα τετράγωνα της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον αιγόκερω εγείρουν ανάγκη επιβολής και χειρισμού που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και θα οδηγήσουν σε προστριβές.

Αισθηματικά

Μπορείς να γίνεις σκληρός και απόλυτος με το ταίρι σου αρκεί να επιβάλεις τα θέλω σου και να νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο. Σκέψου ότι αυτό θα προκαλέσει ανάλογες αντιδράσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα, τα παιχνίδια ελέγχου δεν θα ευνοήσουν την όποια εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να νιώσεις ότι οι ανώτεροι σου προσπαθούν να επιβάλλουν καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν στην επαγγελματική ζωή. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έχεις αντιληφθεί παρασκήνιο που σε ενοχλεί έντονα. Πρόσεξε γιατί συγκρούσεις δεν θα ευνοήσουν τις όποιες επαγγελματικές επιδιώξεις έχεις, φρόντισε να τις αποφύγεις.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επιδιώκεις να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Τα τετράγωνα της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον αιγόκερω οδηγούν σε δογματικές και φανατικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα και θα προσκαλέσουν αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες που προέρχονται από παρελθούσες καταστάσεις να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να παραγκωνίσουν την αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα, όμως μπορεί να γίνεις αυθάδης και απόλυτος μαζί τους προκαλώντας δυσάρεστες εξελίξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην προσπαθήσεις να επιβάλεις αυτά που θεωρείς εσύ ότι είναι ορθά σε πρόσωπα που συνεργάζεσαι και θέλουν να ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Η συμπεριφορά σου μπορεί να απογοητεύσει και να οδηγήσει σε σφοδρές κόντρες που θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα για εσένα.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό ενισχύοντας την ανασφάλεια και τον εκνευρισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα τετράγωνα της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον αιγόκερω βαραίνουν ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου και μπορεί να σε οδηγήσουν σε παραλογισμούς και υπερβολές εκτονώνοντας την ένταση στους γύρω σου.

Αισθηματικά

Άφησε τις σημαντικές συζητήσεις στην άκρη καθώς σήμερα δεν της ευνοεί. Επικεντρώσου στο πάθος και προσπάθησε να κυριαρχήσεις έναντι των αρνητικών συναισθημάτων που μπορεί να σε καταβάλουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο αφού η καχυποψία και οι αμφιβολίες δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις αντικειμενικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις βρίσκονται στο προσκήνιο. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις αρνητικές σκέψεις που θα σε οδηγήσουν σε λάθος διαχείριση. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου και να αφήσεις να αμφιβολίες και καχυποψία στην άκρη.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ