pixabay

Tα ζώδια σήμερα 21 Νοεμβρίου: Ιχθύ, μην εγκλωβιστείς στις ανάγκες σου

Ο Ήλιος στον Τοξότη φέρνει ανάγκη για δράση, εξόρμηση και αισιόδοξη σκέψη

Το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη θα δημιουργήσει την ανάγκη για συναναστροφή, για επικοινωνία, για διασκέδαση και για περιπέτεια. Για κάποιους θα είναι πολύ δύσκολο να εγκλωβιστούν στη ρουτίνα της καθημερινότητας, βασική τους ανάγκη θα είναι να ανανεωθούν και να αλλάξουν τα δεδομένα ή τις συνθήκες. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες τόσο σε φιλικό επίπεδο, όσο και σε αισθηματικό ή επαγγελματικό.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό φέρνει έντονα συναισθήματα, η σκέψη θα γίνει αρκετά καχύποπτη, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους αμφιβολίες και ανασφάλειες. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες που θα μπορέσουν να πάρουν προσωπική έκταση. 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, ευνοούνται ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και δράσης.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ανησυχία που σε διακατέχει μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στην επικοινωνία με το περιβάλλον σου και να δημιουργηθούν κόντρες λόγω των ανασφαλειών σου. Μετά το μεσημέρι η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ και οδηγεί σε απαισιόδοξες σκέψεις που θα επηρεάσουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις συνεργασίες σου όμως νιώθεις ανασφάλεια και αυτό σε οδηγεί σε συγκρουσιακές συμπεριφορές. Φρόντισε να ξεφύγεις από ότι σου δημιουργεί αμφιβολίες για τους γύρω σου καθώς δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς λογικά και επηρεάζει αρνητικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά συναισθηματικές και υλικές ανάγκες και μπορεί να εγκλωβιστείς εγωκεντρικά σε αυτά που σε ενδιαφέρουν χωρίς να δώσεις σημασία στο τι θέλουν οι άλλοι. Πρόσεχε γιατί αυτή η συμπεριφορά θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές συζητήσεις μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες απλά και μόνο γιατί εγκλωβίζεσαι σε εγωκεντρικά σε αυτά που θέλεις να κερδίσεις χωρίς να σκεφτείς τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσοχή σε συγκρούσεις με συνεργάτες σου που θα οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις και απομάκρυνση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να γοητεύσεις τους πάντες με την παρουσία και την αυτοπεποίθησή σου. Όμως φρόντισε να δείξεις αντικειμενικότητα και διάθεση για κατανόηση και συνεννόηση σε πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου γιατί ο εγωισμός θα βλάψει τις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα θα έχει ανατροπές και η εργασιακή σου πορεία μπορεί να αλλάξει ρότα λόγω των εντάσεων και των ξαφνικών γεγονότων που θα επηρεάσουν οι συνάδελφοι και σχέσεις. Στην πορεία της ημέρας θα βρεις την αποφασιστικότητα και τη δύναμη να κυριαρχήσει στις και να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι κόντρες που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον λόγω της συμπεριφοράς σου θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και θα σε οδηγήσουν σε οριακές καταστάσεις. Φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση που επικρατεί στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να δονήσει για τα καλά τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τις οποίες καταστάσεις έχουν προκύψει. Είναι σημαντικό να κυριαρχήσεις έναντι των φόβων σου και να δεις με ψύχραιμη μάτια ποια είναι η αντικειμενική πραγματικότητα

ΛΕΩΝ

Λέοντα, δεν θα διστάσεις να γίνεις καυστικός με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον σου που μπορεί να τα πληγώσεις. Προσοχή γιατί οι υπερβολές δεν αφήνουν περιθώριο για ηρεμία και ισορροπία σε σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου και αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε εμπορικό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίσουν και να σε απογοητεύσουν. Σκέψου όμως ότι και η δική σου συμπεριφορά δεν αποκλείεται να μην είναι η πρέπουσα για αυτό φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεται για να υπάρξουν οι απαραίτητες ισορροπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η αναστάτωση που νιώθεις και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις με το περιβάλλον σου καθώς θέλοντας να επιβεβαιωθείς μπορεί να γίνεις καταπιεστικός και απόλυτος. Είναι απαραίτητο να προσέξεις τη συμπεριφορά σου για να μην υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι οικονομικό επίπεδο καθώς θεωρείς ότι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Φρόντισε να είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι η προσωπική σου φόβοι και η καχυποψία που σε διακατέχει αφού είναι πιθανό να αντιπαρατίθεσαι χωρίς λόγο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα χειριστικός και πιεστικός με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου όμως οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος. Οι σκοτεινές σκέψεις και οι ανασφάλειες δεν αφήνουν περιθώριο για να έχεις ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υπερβολές και η ανάγκη να επιβληθείς σε χαρακτηρίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα, είναι όμως σημαντικό να αφήσεις τις ακραίες συμπεριφορές στην άκρη για να μπορέσεις να διαχειριστείς όποια ζητήματα προκύψουν και σε ενδιαφέρουν. Προσοχή το απόγευμα γιατί θα σε απογοητεύσει η οικονομική σου κατάσταση και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η εσωστρέφεια γεννά φόβους που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, όμως δεν πρέπει να ξεσπάσεις στους γύρω σου και είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να βρεις ψυχολογική ισορροπία χωρίς εντάσεις. Από το απόγευμα και μετά ο εγωισμός κυριαρχεί και δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συγκρούσεις με πρόσωπα που συνεργάζεσαι είναι πολύ πιθανό να δονήσουν την ημέρα καθώς δεν είναι εύκολο να συγκρατήσει στη νευρικότητα που σε διακατέχει και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα είναι πιθανά. Απέφυγε τις οποίες σημαντικές συζητήσεις καθώς η εξέλιξη δεν θα σε ευνοήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η εσωστρέφεια κυριαρχία από το απόγευμα και μετά καθώς η ένταση της ημέρας μπορεί να σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να μετανιώσεις για πεπραγμένα σου που θα στιγματίσουν τις φιλικές σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι είναι δεδομένες καθώς επιδιώκεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσεις προβλήματα. Φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και να αποφύγεις εθιστικές συμπεριφορές που δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των στόχων σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η ένταση που νιώθεις μπορεί να οδηγήσει σε κοινωνικές συμπεριφορές και υπερβολές που θα απογοητεύσουν τους γύρω σου. Πρόσεξε την διάθεσή σου σε δημόσιους χώρους καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εκτεθείς λόγω της νευρικότητας που σε διακατέχει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να ενοχλήσουν έντονα τους ανώτερους σου καθώς φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστείς με ψυχραιμία διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις σε επιμέρους θέματα. Άφησε τις υπερβολές και την επιθετικότητα στην άκρη γιατί χάνεις το δίκιο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να απογοητευτούν από τη στάση σου καθώς φαίνεται να φανατίζεσαι με τις απόψεις σου και να προσπαθείς να τις επιβάλεις με απόλυτο τρόπο. Συγκράτησε την ορμή σου για να μην υπάρξουν αχρείαστες εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η απολυτότητα που σε διακατέχει στις επαγγελματικές σου επιλογές δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες συνομιλίες και συζητήσεις με τους ανωτέρους σου. Μην οδηγείς την όποια κατάσταση στα άκρα καθώς αυτό τελικά μόνο εις βάρος σου θα να λειτουργήσει.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα ενισχύει την ανάγκη σου να βρεθείς με την οικογένεια και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν και να σε πληγώνουν. Σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι, προσοχή στην κυκλοθυμία που θα επηρεάσει αρνητικά την πορεία των συζητήσεων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορεί να εγκλωβιστείς στις προσωπικές σου ανάγκες διεκδικώντας το καλύτερο για εσένα όμως αυτό το πιθανότερο είναι να ενοχλήσει τους ανωτέρους σου και να οδηγήσει σε προστριβές. Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και διαλλακτικότητα σε αυτά που σου προτείνουν καθώς έτσι θα βρεις την απαραίτητη ισορροπία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ