Ο 63χρονος χολιγουντιανός ηθοποιός Μπρους Γουίλις εντοπίστηκε κατά την έξοδό του από το κλαμπ Annabel's του Λονδίνου, υποβασταζόμενος από έναν άντρα της ασφάλειάς του.
Από τη συντροφιά απουσίαζε η σύζυγος τού ηθοποιού Έμα Χέμινγκ και τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ο ηθοποιός ... κακοπερνάει σπίτι του και βγήκε να ξεσκάσει.
Ο ηθοποιός του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» φορούσε μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο.

Σύμφωνα με το Page Six ο ηθοποιός μάλλον είχε ανάγκη να περάσει μία βραδιά μόνος του στην πόλη, αφού δεν μπορεί να βρει ησυχία στο σπίτι του.
«Με δύο παιδιά; Δεν υπάρχουν πολλά μέρη για να βρω την ησυχία μου, αλλά στο γραφείο υπάρχει (ησυχία)», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός στο περιοδικό Elle Decor.
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.