Διάφορες φήμες ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τη σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και της Νικολέττας Ράλλη, καθώς κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «σύννεφα» στην σχέση τους. Σύννεφα που έχουν να κάνουν με την απόσταση, καθώς ο ένας μένει στην Αθήνα και ο άλλος στη Θεσσαλονίκη.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στο πλατό του ΑΝΤ1, όταν ο Γιώργος Μαυρίδης προσήλθε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη.
Μια ατάκα του Νίκου Αναδιώτη στην εκπομπή «Τι λέει;» μπέρδεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Όταν η Ελένη Τσολάκη ρώτησε τον καλεσμένο της για αυτό το προξενιό που έκανε στους δύο φίλους του Γιώργο Μαυρίδη και Νικολέττα Ράλλη εκείνος δεν αποδέχτηκε την λέξη προξενιό, λέγοντας πως δεν θέλει να το πάρει πάνω του, αφού δεν πέτυχε.
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.