Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, πρωταγωνιστεί με τη Βίκυ Παπαδοπούλου, στο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου «Ου φονεύσεις» με τίτλο «Νύφη», το οποίο υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στο OPEN TV.
Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η «Νύφη» του Πάνου Κοκκινόπουλου είναι μια διαφορετική νύφη από όλες τις άλλες. Στο ρόλο του μανιακού «ερωτευμένου» ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος - όμως αυτή η ιστορία δεν θα έχει αίσιο τέλος.
Επεισόδιο 13 - η Νύφη - την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 22:45 στο Open TV.
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.