Τα ζώδια σήμερα (Δευτέρα 12 Αυγούστου): Σελήνη και Κρόνος εντείνουν την πίεση

Τελευταία Ενημέρωση
Η Σμάρω Σωτηράκη έρχεται καθημερινά στο ethnos.gr με προβλέψεις και αναλύσεις που αφορούν στα 12 ζώδια σε όλους τους τομείς της ζωής σας

Ακολουθούν οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη. Τον ζωδιακό κύκλο ανοίγει ο Κριός με τελευταίο τον Ιχθύ

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και οι πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις της καριέρας σου μπορεί να σου προκαλούν έντονο άγχος. Η σύνοδός της με τον Κρόνο εντείνει την πίεση, κάτι που θα λειτουργήσει περιοριστικά στην ψυχολογία σου και θα σου δημιουργήσει κατήφεια και ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθά να δημιουργήσεις ιδανικό σκηνικό μακριά από όλους και εσένα και τον/η σύντροφό σου ή πιθανή νέα γνωριμία.

Σήμερα τα ψυχολογικά βάρη της καριέρας δεν πρέπει να επηρεάσουν τη σχέση σου. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι τον εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από παρέες του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να φαίνεσαι απόμακρος και αυτό να εμποδίσει την όποια εξέλιξη.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και εστιάζει στο να ασχοληθείς με σπουδές, καθώς είναι σημαντικό να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Η σύνοδός της με τον Κρόνο σε βάζει σε σκέψεις για το πώς θέλεις να πορευτείς στη ζωή σου και μπορεί προσωρινά να χρειαστεί να απομονωθείς από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον, επιδιώκοντας να σκεφτείς ώριμα τις επόμενες επιλογές σου. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σού δίνουν την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με παρέες από μακρινούς συγγενείς ή φιλικά πρόσωπα που φτιάχνουν το κέφι σου.

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός κυριαρχεί και μπορεί να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης και τρυφερότητας με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω. Επομένως επικεντρώνεσαι σε υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις. Η σύνοδός της με τον Κρόνο εντείνει την κατήφεια, καθώς οι ανασφάλειες και οι φόβοι που έρχονται στην επιφάνεια σου δημιουργούν άγχος και απαισιοδοξία, και αυτό μπορεί να γίνει εμφανές σε οικονομικές και επιχειρηματικές κινήσεις. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθά να βελτιώσεις τη διάθεσή σου και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον.

Σήμερα πάθος και ρομαντισμός εναρμονίζονται μοναδικά και μπορούν να δημιουργήσουν ιδανική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες μπορούν να προκύψουν που θα προσφέρουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και κυριαρχεί η ανάγκη να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επιδιώκοντας να υπάρχει ήρεμο κλίμα που δεν σου δημιουργεί ανασφάλεια. Η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να σε επιφορτίσει περισσότερες ευθύνες στις συνεργασίες που έχεις και αυτό να σε οδηγήσει στο να απομονωθείς. Προσοχή γιατί πιθανή είναι η αποστασιοποίηση και από το ταίρι σου. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς φτιάχνει τη διάθεσή σου και έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με συνεργάτες ή τον/η σύντροφό σου, αφήνοντας πίσω ό,τι σε προβληματίζει.

Σήμερα το τρυφερό κλίμα στη σχέση μπορεί να δώσει πολλά και να βοηθήσει να αποφύγεις την ψυχρότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και καλείσαι να λύσεις ζητήματα σε εργασιακό επίπεδο, καθώς επωμίζεσαι υποχρεώσεις και αγγαρείες  που μπορεί να σου δημιουργούν έντονο άγχος. Η σύνοδός της με τον Κρόνο εντείνει την πίεση και μπορεί να υπάρξουν επιπλέον ζητήματα που θα προκύψουν και τα οποία θα πρέπει να λύσεις. Πρόσεξε γιατί το στρες μπορεί να σε κατακλύσει για τα καλά και να οδηγηθείς στην απογοήτευση, πιστεύοντας ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς λειτουργεί βοηθητικά στην ψυχολογία σου και η διαίσθησή σου μπορεί να σου δώσει μοναδικές λύσεις για να αποφορτιστείς.

Σήμερα το αυξανόμενο άγχος στη δουλειά μπορεί να σε απομακρύνει από τον/η σύντροφό σου λόγω της γκρίνιας που εκδηλώνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, η κούραση λόγω της προσπάθειας που έχεις καταβάλει πιθανό είναι να σε οδηγήσει στο να ξεκουραστείς.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και προσανατολίζεσαι στον έρωτα και στο πώς θα περάσεις όμορφες στιγμές με τον/η σύντροφό σου που θα απογειώσουν την προσωπική σας ζωή. Η διασκέδαση και η απόλαυση κάθε στιγμής είναι άκρως σημαντικά. Η σύνοδός της με τον Κρόνο σε βάζει σε διαδικασία έντονης σκέψης σε ό,τι αφορά την πορεία της σχέσης σου και αυτό παροδικά μπορεί να σε οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από το ταίρι σου για να δεις τι σου προσφέρει και αν μπορεί να είναι δίπλα σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ανεβάζει τη διάθεσή σου και σε βοηθά να περάσεις μοναδικά διασκεδάζοντας με τον/η σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

Σήμερα αφέσου στην τρυφερότητα και δώσε παραμυθένια διάσταση στη σχέση σου απογειώνοντας τις αισθήσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η, μην επιτρέψεις την κατήφεια να κυριαρχήσει. Νέες γνωριμίες μπορεί να δώσουν ονειρική διάσταση στην προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και πιθανό είναι να επιδιώξεις να λύσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Θέματα ακίνητης περιουσίας, αγοραπωλησίες και μετακομίσεις είναι πιθανό να προκύψουν. Η σύνοδος της με τον Κρόνο λειτουργεί περιοριστικά στην ψυχολογία σου καθώς καλείσαι να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες που πιθανά θεωρείς ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς και αυτό μπορεί να δημιουργήσει απογοήτευση. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθά να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και να δώσεις σημαντικές λύσεις σε οικογενειακά και καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε πιέζουν.

Σήμερα η κατήφεια μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου, μην επιτρέψεις να χαλάσει η ατμόσφαιρα και αφέσου στην τρυφερότητα και στο ρομαντισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η, κυκλοθυμία και πολλές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να μη σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με τον έρωτα.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η προσοχή σου είναι στραμμένη σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον και σε ζητήματα εμπορικής φύσεως που πιθανά σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς. Η σύνοδός της με τον Κρόνο σε οδηγεί προσωρινά στο να σκεφτείς ώριμα και λογικά ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία και που θα είναι οι ενδεδειγμένες για να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ανεβάζει την ψυχολογία σου και δεν χάνεις ευκαιρία να διασκεδάσεις με πρόσωπα του στενού σου περίγυρου και το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία.

Σήμερα διασκέδαση, πάθος και τρυφερότητα αποτελούν μοναδικό συνδυασμό για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι που θα έχουν την αίσθηση του ονειρικού. 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και δραστηριοποιείσαι κυρίως στο να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως, όπως να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Η σύνοδός της με τον Κρόνο εντείνει τους φόβους που εκδηλώνονται πιθανά από περιορισμό των οικονομικών σου πόρων, καλά θα κάνεις να επανεξετάσεις τις οικονομικές σου προτεραιότητες και πώς διαμορφώνεις τον προϋπολογισμό σου. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύει την ανάγκη να βρεθείς με οικεία πρόσωπα και να περάσεις όμορφες στιγμές, χαλαρώνοντας από πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις.

Σήμερα αξιοποίησε την τρυφερή ατμόσφαιρα που συνδυάζεται μοναδικά με τον αισθησιασμό και που μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες, μπορεί να προκύψουν που θα δημιουργήσουν έντονο συναισθηματισμό και έξαψη.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επιχειρεί να κινητοποιηθείς δυναμικά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς απαιτείς με τον τρόπο σου να καλύψουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου τις ανάγκες που έχεις. Η σύνοδός της με τον Κρόνο εντείνει τις ευθύνες και μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς καλά εάν πρόσωπα και καταστάσεις που υπάρχουν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχεις. Πρόσεξε γιατί μπορεί να υπάρξει ψυχρότητα με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς διαμορφώνει εξαιρετικές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα και να αφήσεις πίσω ό,τι σε προβληματίζει.

Σήμερα μην είσαι αυστηρός με το/η σύντροφό σου, προσπάθησε να περάσεις όμορφες στιγμές διασκέδασης που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να σε απαλλάξουν από άγχη και να σου χαρίσουν στιγμές ευχαρίστησης.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έντονη είναι η μοναχικότητα, καθώς τραύματα και απωθημένα του παρελθόντος κατακλύζουν το μυαλό σου και δεν σου είναι εύκολο να σκεφτείς ξεκάθαρα. Η σύνοδός της με τον Κρόνο επιβαρύνει τη διάθεσή σου και μπορεί να νιώθεις απογοήτευση για όλα αυτά που σε έχουν στιγματίσει, αλλά και ματαιότητα για το αν θα καταφέρεις κάποια στιγμή να τα ξεπεράσεις. Εμπιστεύσου την τέχνη και τη μουσική για να μπορέσεις να βελτιώσεις τη διάθεσή σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθά να ισορροπήσεις και να επιδιώξεις να βρεθείς με λίγους και καλούς περνώντας ένα ήρεμο βράδυ.

Σήμερα η απογοήτευση δεν θα βοηθήσει το να εκφραστούν τα έντονα συναισθήματα στο/η σύντροφό σου, προσπάθησε να την αφήσεις στην άκρη και να χαρείς τις στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και αυτό να σε οδηγήσει στη  θλίψη και τη μοναχικότητα.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς είναι σημαντικό να κινητοποιηθείς από κοινού σε νέους στόχους και φιλοδοξίες. Η σύνοδός της με τον Κρόνο σε οδηγεί να δεις με λογική και ωριμότητα τα επόμενα βήματα που πρέπει να δρομολογηθούν, ώστε η προσπάθεια που καταβάλλεις με φιλικά πρόσωπα να στεφθεί με επιτυχία. Το απόγευμα το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου ανεβάζει το κέφι και τη διάθεση για διασκέδαση, επηρεάζοντας τους γύρω σου και δημιουργώντας υπέροχη ατμόσφαιρα.

Σήμερα, συντονίζοντας τις δυνάμεις σου στο να πετύχεις σχέδια που έχετε θέσει από κοινού με το ταίρι σου θέτεις καλύτερες βάσεις για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ