Τα ζώδια σήμερα (Δευτέρα 19 Αυγούστου): Η Σελήνη στον Κριό - Ποια ζώδια «παίρνουν φωτιά»

Τελευταία Ενημέρωση
Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου, καθώς και ποια αστρολογική όψη σε επηρεάζει

Aκολουθούν οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη. Τον ζωδιακό κύκλο ανοίγει ο Κριός με τελευταίο τον Ιχθύ.

Διαβάστε ακόμα τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-24/8) από τη Βίκη Παγιατάκη: Διαχειριστείτε τη βιασύνη και τη ζήλια.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με έντονο τρόπο τις ανάγκες σου στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Απώτερος σκοπός σου είναι να τις αντιληφθούν και να σε ικανοποιήσουν. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά που σε διέπουν γίνονται άμεσα εμφανή σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς παίρνεις σημαντικές πρωτοβουλίες. Το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο και να περάσεις όμορφες στιγμές συζητώντας και διασκεδάζοντας με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου.

Σήμερα μπορείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και επιθυμείς από το/η σύντροφό σου και να είσαι βέβαιος ότι θα γίνουν αντιληπτά. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μπορεί να δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον καθώς εντυπωσιάζεις με το πάθος και την κοινωνικότητά σου. 


Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και καλείσαι να αντιμετωπίσεις τραύματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν και να μην σου είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Είναι καταλυτικό ότι δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα καθώς ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, καλό είναι να προσπαθήσεις να είσαι συγκεντρωμένος. Το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα είναι πιθανό να φέρει και πάλι στο προσκήνιο προτάσεις επαγγελματικές από το παρελθόν που μπορεί να εξελιχθούν άκρως θετικά. Πρόσωπα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και μπορείς να συζητήσεις ζητήματα που μέχρι τώρα σε ταλανίζουν.

Σήμερα εξέφρασε στο ταίρι σου όλα αυτά που έχεις κρυμμένα μέσα σου και σε βαραίνουν και να είσαι βέβαιος ότι θα δεις την κατανόησή του. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανές, ήρθε η στιγμή να συζητήσεις καταστάσεις που μπορεί ακόμα να εκκρεμούν.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις υπέροχα όταν βρίσκεσαι με φιλικά σου πρόσωπα καθώς έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις επαναστατικές ιδέες και προτάσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν. Σύλλογοι και οργανώσεις δεν αποκλείεται να μπουν στο πρόγραμμά σου καθώς θέλεις να προσφέρεις σε ομαδικό επίπεδο. Το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις ιδανικά με φιλικές παρέες και πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον. Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου καθώς φίλοι και κοντινά σου πρόσωπα πιθανά να δείξουν τη διάθεση να σταθούν δίπλα σου σε όποια προσπάθεια και αν κάνεις.

Σήμερα η συζήτηση στην παρέα παίρνει φωτιά και αυτό ικανοποιεί εσένα και το/η σύντροφό σου αφού την απολαμβάνετε. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον να εκφράσουν συναισθήματα για σένα.


Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να δρομολογήσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που πιθανά έχεις αναλάβει σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να σε πιέζουν ψυχολογικά. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να διεκδικήσεις την προσωπική σου εξέλιξη λόγω της εργατικότητας και της μεθοδικότητας σου. Το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα  δημιουργεί ιδανικό κλίμα με τους ανωτέρους σου και πολύ πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις για την ανέλιξη σου που μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο. 

Σήμερα μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου όλα αυτά που σε απασχολούν επαγγελματικά και να βρεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε καταλαβαίνει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, φαίνεται να επικοινωνείς μοναδικά. 


Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η χαρά, η αισιοδοξία και το κέφι κυριαρχούν. Στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό που ανοίγουν νέα μονοπάτια στη ζωή σου. Η παρέα και η διασκέδαση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανή. Το τρίγωνο της με τον Ερμή στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σημαντικά ζητήματα σε ότι αφορά την επικοινωνία, τη διαφήμιση, το εξωτερικό και δεν αποκλείονται οι συμφωνίες. Οι συζητήσεις με τα πρόσωπα της παρέας σου σε ικανοποιούν απόλυτα και έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα.

Σήμερα  η ψυχολογία σου είναι στα ύψη και αυτό θα βοηθήσει να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το/η σύντροφό σου όπου θα εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σας φέρει πιο κοντά η κοινή πνευματική αντίληψη.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις ιδιαίτερο εκνευρισμό από το πρωί καθώς φοβίες και ενοχές μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Επικεντρώσου σε ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις καθώς η διαίσθησή σου είναι μοναδική και μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα. Το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα  μπορεί να φέρει στο προσκήνιο υποθέσεις του παρελθόντος που έχεις την ευκαιρία να λύσεις με άκρως θετικό τρόπο για σένα. Η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι εξαιρετική και πιθανό είναι να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου.

Σήμερα εκφράζοντας όλα αυτά που νιώθεις είναι βέβαιο ότι θα απογειώσουν τον αισθησιασμό στη σχέση.  Αν είσαι ελεύθερος/η η βαθύτερη επικοινωνία που σε αγγίζει ψυχικά είναι το συστατικό που θα σε φέρει πιο κοντά με πιθανή νέα γνωριμία.


Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, έχοντας την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα και να ισορροπήσεις καταστάσεις, κάτι σημαντικό για εσένα. Η έντονη τάση να συμβιβάζεσαι μπορεί να σε οδηγήσει στην καταπίεση, γι’ αυτό καλό είναι να εκφράζεις όλα αυτά που έχεις ανάγκη από το ταίρι ή τους συνεργάτες  σου. Το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις νέες συνεργασίες και συμφωνίες με φιλικά πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Η καλή παρέα το βράδυ με φίλους και το ταίρι σου θα σου χαρίσει όμορφες στιγμές συζήτησης και ξενοιασιάς.

Σήμερα έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις αυτά που σε προβληματίζουν στη σχέση σου και να είσαι βέβαιος ότι το ταίρι σου θα το αντιληφθεί. Αν είσαι ελεύθερος/η νιώθεις πιο επικοινωνιακός από ποτέ αυτό είναι εμφανές και τραβά το ενδιαφέρον νέων γνωριμιών.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η καθημερινότητα δείχνει τις διαθέσεις της καθώς το πρόγραμμά σου επιφορτίζεται με πρόσθετες αγγαρείες και υποχρεώσεις και αυτό σου δημιουργεί άγχος. Μην χάσεις την ευκαιρία να εκτονώσεις την ένταση σε γυμναστική ή άσκηση, διαφορετικά πιθανό είναι να εκτονωθείς στο συναδελφικό περιβάλλον και να υπάρξει δυσαρέσκεια. Το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα  σου δίνει την ευκαιρία για σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να συμβάλλουν στην εξέλιξή σου σε επαγγελματικό επίπεδο ή για συμφωνίες που μπορεί να ανοίγουν νέα μονοπάτια στη δουλειά. Με ευκολία μπορείς να βρεις λύσεις για να διεκπεραιώσεις ζητήματα που έχεις χρεωθεί.

Σήμερα μην χάσεις τη δυνατότητα που σου δίνεται να συζητήσεις με το ταίρι σου για λεπτομέρειες και καθημερινά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία πιθανά να προκύψει μέσα από τον εργασιακό περίγυρο, η επικοινωνία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. 

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Η χαρά και η διάθεση για παιχνίδι είναι στα ύψη και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από το περιβάλλον σου και κυρίως από το/η σύντροφό σου. Δεν θα χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς με παρέες όπου μπορείς να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα  δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές συνθήκες για να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν απασχολήσει τη σχέση σου καθώς φαίνεται να υπάρχει εκατέρωθεν κατανόηση και διάθεση για επικοινωνία. 

Σήμερα εξέφρασε στο ταίρι σου όλα αυτά που σκέφτεσαι και δείξε την κατανόηση σου, κάτι που θα βοηθήσει στο να εξομαλυνθούν πιθανές καταστάσεις που προβλημάτιζαν στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα εντείνουν τον ερωτισμό και το εγκεφαλικό παιχνίδι που απογειώνει τις αισθήσεις.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και βρίσκεσαι κοντά στην οικογένειά σου καθώς είναι έντονη η ανάγκη να νιώσεις θαλπωρή και ζεστασιά. Μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού που σε οδηγεί στην εσωστρέφεια, παράλληλα όμως μπορεί να οδηγήσει σε κυκλοθυμία και οι εντάσεις δεν αποκλείονται. Το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σε έχουν προβληματίζει σε οικογενειακό επίπεδο η αμοιβαία κατανόηση θα παίξει κυρίαρχο ρόλο. Σημαντικές συμφωνίες σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία ή επίλυση κληρονομικών ζητημάτων μπορεί να υπάρχουν μη χάσεις την ευκαιρία

Σήμερα δεν αποκλείεται το ταίρι σου να εκφράσεις φόβους και ανασφάλειες, είναι βέβαιο ότι η κατανόηση που δείχνεις θα εξομαλύνει τις όποιες αμφιβολίες. Αν είσαι ελεύθερος/η η βαθύτερη επικοινωνία με νέα γνωριμία είναι αυτή που θα δημιουργήσει το αίσθημα της οικειότητας.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά τα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς η ανάγκη να εκφραστείς, να συζητήσεις, να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους είναι έντονη. Πιθανές είναι οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα σου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσεις σημαντικές συμφωνίες για συνεργασίες πιθανά σε σχέση με το εμπόριο και ότι αφορά την επικοινωνία που σε ενδιαφέρουν. Η παρέα με στενά σου πρόσωπα είναι μοναδική και αυτό θα δημιουργήσει ευχάριστες προϋποθέσεις και για τη σχέση σου.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να αντιληφθείς πλήρως τι είναι αυτό που ζητάει από σένα.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το στενό περίγυρο, η επικοινωνία και η διάθεση για διασκέδαση θα δώσουν το τέμπο.


Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και στρέφεις την προσοχή σου στα οικονομικά σου καθώς μπορεί να σε προβληματίζουν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Δρομολογείς οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς, πρόσεξε μόνο την τάση για σπατάλες και περιττά έξοδα που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα  δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος καθώς φαίνεται να αντιλαμβάνονται την προσφορά σου και αυτό να έχει άμεσο αντίκτυπο σε οικονομικό επίπεδο.

Σήμερα εκφράζοντας φοβίες και πιθανές λεπτομέρειες που σε ενοχλούν μπορείς να έρθεις σε μία επί της ουσίας επικοινωνία και συμφωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία πιθανά να προκύψει, η κατανόηση και το αίσθημα της ασφάλειας θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στην εξέλιξή της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ