(pixabay photo)

Τα ζώδια σήμερα (Παρασκευή 23 Αυγούστου): Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου, καθώς και ποια αστρολογική όψη σε επηρεάζει

Ακολουθούν οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη. Τον ζωδιακό κύκλο ανοίγει ο Κριός με τελευταίο τον Ιχθύ.

Διαβάστε ακόμα τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-24/8) από τη Βίκη Παγιατάκη: Διαχειριστείτε τη βιασύνη και τη ζήλια.

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και πιθανές εκκρεμότητες μπορεί να σε  ενδιαφέρει να λύσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δείξεις τις σπατάλες γιατί αργότερα πιθανόν να μετανιώσεις. Αργά το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και ανεβάζει τη διάθεση για επικοινωνία και κοινωνικότητα. Όμως αμέσως σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο που προκαλεί οξυθυμία και μπορεί να σε ωθήσει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να αποφύγεις τις εντάσεις.

Σήμερα νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν μπορεί να σε κατανοήσει και δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτά τα εκφράζεις, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον, φαίνεται όμως να μην μπορούν να αντιληφθούν τη φιλοσοφία σου. 


Ταύρος
 
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία  να κάνεις κινήσεις που μπορούν να αποφέρουν πολλά σε ό τι αφορά επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια που έχεις. Πρόσεξε γιατί οι επιθετική σου διάθεση θα δημιουργήσει προβλήματα. Αργά το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως στο πώς θα μπορέσεις να ιεραρχήσεις τις οικονομικές σου προτεραιότητες. Όμως αμέσως σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και η ανασφάλεια εντείνεται κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί έντονα στο ταίρι σου και να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να περιορίσεις νεύρα και αδιαλλαξία για να αποφύγεις προβλήματα στη σχέση σου.

Σήμερα ανασφάλειες και φόβοι μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, προσπάθησε να περιορίσεις την κτητικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η η διάθεση δεν είναι κατάλληλη για φλερτ και νέες γνωριμίες.


Δίδυμοι
 
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο εντείνοντας την εσωστρέφεια και πιθανή μελαγχολία καθώς καλείσαι να διαχειριστείς ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε πονούν. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε καθημερινές δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις. Αργά το απόγευμα περνάει στο ζώδιό σου αλλάζοντας  σημαντικά τη διάθεσή σου καθώς γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής, κοινωνικός και έντονα δυναμικός. Όμως αμέσως σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο που μπορεί να οξύνει τα πνεύματα κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο αλλά και στις σχέσεις σου καθώς φαίνεται να μην μπορούν να αντιληφθούν οι γύρω σου πώς νιώθεις και τι θέλεις από κείνους.

Σήμερα ένταση μπορεί να υπάρχει με το ταίρι σου, προσπάθησε να περιορίσεις τη νευρικότητα και την κυκλοθυμία. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες όμως νιώθεις ότι δεν μπορείς να ταυτιστείς απόλυτα με κανένα.


Καρκίνος
 
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις στόχους και σχέδια που μπορεί να έχεις επιδιώκοντας να έρθεις πιο κοντά σε ότι ονειρεύεσαι. Τα φιλικά σου πρόσωπα θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτό καθώς πιθανά να σταθούν αρωγοί σε οποία σου προσπάθεια. Αργά το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και απομακρύνεσαι από το κοινωνικό σου περιβάλλον αφού αναμνήσεις του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και χαλάνε τη διάθεση σου. Αυτό γίνεται εντονότερο καθώς αμέσως σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο που μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Προσπάθησε να μην εκτονώσεις την περίεργη ψυχολογία σου στους γύρω σου.

Σήμερα οι πολλές σκέψεις και η νευρικότητα μπορεί να  προκαλέσουν συγκρούσεις με το/η σύντροφο σου που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν, η ένταση που σου δημιουργούν μπορεί να οδηγήσει σε καυγάδες. 
 
 
 
Λέων
 
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα της καριέρας σου που μπορεί να σε αγχώνουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με ανωτέρους σου γιατί μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Αργά το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και απογειώνεται κοινωνικότητα καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Όμως αμέσως σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο που δεν βοηθά στο να βρείτε κοινούς στόχους ή φιλοδοξίες που μπορεί να έχετε από κοινού και αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε προστριβές.

Σήμερα οι διαφωνίες για κοινά σχέδια με το ταίρι σου μπορεί να εκτοξεύσουν την ένταση, προσπάθησε να μη γίνεσαι εριστικός. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον, νιώθεις όμως ότι δεν υπάρχει κοινός τρόπος αντίληψης των πραγμάτων.
 
 
Παρθένος
 
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και μπορείς να κλείσεις ζητήματα που αφορούν σπουδές, σεμινάρια, επαφές στο εξωτερικό που νιώθεις ότι ανοίγουν νέες προοπτικές μπροστά σου. Αργά το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει αφού νιώθεις ότι σε πιέζουν ψυχολογικά. Η διάθεσή σου επιβαρύνεται, καθώς αμέσως σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σου που δεν σε βοηθά να έρθεις σε συνεννόηση και καλή επικοινωνία με ανώτερους ή πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις την οξύτητα και τη νευρικότητα.

Σήμερα πιθανές συγκρούσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου καθώς νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν μπορεί να σε καταλάβει.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, το έλλειμμα ψυχικής ταύτισης σε προβληματίζει.
 
 
Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δραστηριότητες που μπορεί να σου κινούν το ενδιαφέρον. Αργά το απόγευμα περνάει στους Διδύμους αυξάνοντας το κέφι σου κατακόρυφα και ωθώντας σε στο να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και να περάσεις όμορφα. Όμως αμέσως σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και πιθανές ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις ξεκάθαρη σκέψη και ηρεμία, διαφορετικά ο φανατισμός και η ένταση με την οποία εκφράζεσαι θα προκαλέσουν ζητήματα σε όποια παρέα και να βρεθείς.

Σήμερα μείνε στη θετική πλευρά της ημέρας και προσπάθησε να διαχειριστείς τους φόβους σου που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, η οξυθυμία σου όμως θα δημιουργήσει πρόβλημα στην οποία πορεία της.
 
 
Σκορπιός
 
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και μπορείς να λύσεις ζητήματα με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου καθώς επιδιώκεις να επικρατήσει αρμονία και ηρεμία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αργά το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και εντείνονται η εσωστρέφεια, η καχυποψία και οι ανασφάλειες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προσπαθείς να εκτονώσεις τη νευρικότητα που σε διακατέχει στο/η σύντροφό σου. Το κλίμα επιβαρύνεται καθώς αμέσως σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και μπορεί να οδηγηθείς σε έντονες συγκρούσεις που θα κοστίσουν στην προσωπική σου ζωή. 

Σήμερα η ένταση επηρεάζει την προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, όμως μία βαθύτερη εσωτερική αναστάτωση δεν σου επιτρέπει να απελευθερωθείς. 
 
 
Τοξότης
 
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και αγγαρείες που μπορεί να έχεις επιφορτιστεί σε καθημερινό επίπεδο. Θυμήσου ότι η γκρίνια μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Αργά το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η ανασφάλεια είναι έντονη και θέλεις να τους ευχαριστήσεις όλους. Όμως αμέσως σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο που αυξάνει τη νευρικότητα και πιθανά να έρθεις σε αντιπαράθεση με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, θεωρώντας ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν αυτά που νιώθεις.

Σήμερα προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί οι κόντρες με το ταίρι σου σήμερα μπορούν να δυναμιτίσουν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει, ο εκνευρισμός σου όμως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.
  
 
Αιγόκερως
 
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο που έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν δημιουργικές και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Δείξε προσοχή στον εγωισμό γιατί δεν αποκλείεται να δημιουργήσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Αργά το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και υποχρεώσεις που μπορεί να έρθεις. Αμέσως σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο που αυξάνει ακόμα περισσότερο την ένταση και το άγχος και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με συναδέλφους, διαφωνώντας για ζητήματα που σας απασχολούν.

Σήμερα ο εκνευρισμός είναι στα ύψη και καλά θα κανείς να μην εκτονωθείς το ταίρι σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δυναμιτίσεις το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η κούραση και νευρικότητα δεν θα σου επιτρέψουν να επικεντρωθεί στον έρωτα.
  
 
Υδροχόος
 
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα οικογενειακά ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν. Προσοχή γιατί η κυκλοθυμία σου θα προκαλέσει ζητήματα. Αργά το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και προσανατολίζεται στο πώς να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με το ταίρι ή τις παρέες σου. Όμως αμέσως σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο, η ένταση ανεβαίνει και δεν αποκλείεται να έρθεις σε διαφωνία με το σύντροφό σου χαλώντας την όμορφη ατμόσφαιρα στην προσωπική σας ζωή. 

Σήμερα μην αφήνεις τα νεύρα να κυριαρχήσουν και να χαλάσουν το έντονα ερωτικό κλίμα στις σχέσεις του. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι με γνωριμίες σε παρέες που διασκεδάζεις, η εσωτερική σύγκρουση όμως που νιώθεις δεν σου επιτρέπει να αφεθείς.
 
 
Ιχθύες
 
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα με το κοντινό σου περιβάλλον ή πιθανά εμπορικά ζητήματα και συμφωνίες που σε απασχολούν. Αργά το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου στην οικογένεια καθώς θέλεις να απολαύσεις την τρυφερότητα που μόνο εκείνη μπορεί να σου δώσει. Όμως αμέσως σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και μπορεί να γίνεις οξύθυμος και να αντιδράσεις έντονα σε πρόσωπα της οικογένειάς σου, διαφωνώντας ή ακόμα και με το/η σύντροφό σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Σήμερα μείνε στον ρομαντισμό και  απέτρεψε τις εντάσεις στην προσωπική σου ζωή μου θα δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η οξυθυμία και η εσωστρέφεια δεν θα σου επιτρέψουν να φλερτάρεις και να παίξεις ερωτικά. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ