Φωτογραφία: Pixabay

Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου: Η Σελήνη στον Τοξότη ανεβάζει τη διάθεση

Τελευταία Ενημέρωση
Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου από τη Σμάρω Σωτηράκη

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη, ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές τόσο με το ταίρι σου όσο και με παρέες από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Επικεντρώνεσαι στις σπουδές και σε σεμινάρια που πιθανά σε ενδιαφέρουν, καθώς θέλεις να ανοίξεις τους πνευματικούς ορίζοντες σου και να μπεις σε νέες φιλοσοφικές αναζητήσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα, γιατί η αμέλεια και η τεμπελιά μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα σε εκθέσουν σε δουλειές ρουτίνας.

Σήμερα  η προσωπική σου ζωή παίρνει φωτιά, καθώς φροντίζεις να διασκεδάζεις με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η, το κέφι και η θετικότητα που σε διέπουν μπορούν να φέρουν κοντά σου πρόσωπα.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη, εντείνοντας πιθανά μία εσώτερη νευρικότητα που έρχεται στην επιφάνεια, καθώς φόβοι και ανασφάλειες σε προβληματίζουν έντονα. Στρέφεσαι σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν, αφού είναι σημαντικό για σένα να μπορέσεις να δρομολογήσεις τα θέματα που σε απασχολούν έχοντας τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι ανασφάλειες μπορεί να εκδηλωθούν, διότι έντονες είναι η ζήλια και η καχυποψία που μπορεί να εκφραστούν και να προκαλέσεις συγκρούσεις και έντονες αντιπαραθέσεις που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Σήμερα μετουσίωσε την ένταση σε πάθος και να είσαι βέβαιος ότι θα περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η εσωστρέφεια και οι ανασφάλειες δύσκολα θα σου επιτρέψουν να φλερτάρεις και να εκδηλώσεις ερωτικό ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές του σχέσεις, καθώς θέλεις να λύσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Γεγονός είναι ότι θα προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τους γύρω σου, αφού ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος. Καλό είναι, βέβαια, να εκδηλώσεις άμεσα και ειλικρινά τις προσωπικές σου ανάγκες, διαφορετικά, καταπιέζοντάς τες, το μόνο που καταφέρνεις είναι να μένεις σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε επίπεδο συνεργασιών, αφού ξέρεις πώς να κινηθείς για να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμά τους άλλους.

Σήμερα γεγονός είναι ότι θα προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις στο ταίρι σου σε όποιες του ανάγκες και επιθυμίες. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, αφού εντυπωσιάζεις με τη γοητεία και το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη, στρέφοντας την προσοχή σου σε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν στο εργασιακό πεδίο. Σημαντικό είναι να προσφέρεις τον καλύτερό σου εαυτό και να τακτοποιήσεις ό,τι έχεις αναλάβει, καθώς η τελειομανία κυριαρχεί. Προσπάθησε μόνο να μην εκδηλώνεις γκρίνια, άγχος και επικριτική διάθεση στο συναδελφικό περιβάλλον, γιατί το βέβαιο είναι ότι θα προκληθεί η δυσαρέσκεια και οι εντάσεις δεν αποκλείονται. Εκτονώσου μέσω της γυμναστικής.

Σήμερα η μουρμούρα και η γκρίνια για μικρά πράγματα θα επηρεάσουν τη σχέση απέφυγε τες. Αν είσαι ελεύθερος/η, η κούραση των καθημερινών υποχρεώσεων δεν αφήνει περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και επιβεβαιώνοντας τη δυναμική που έχει ως προσωπικότητα. Η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Το ερωτικό στοιχείο κυριαρχεί και σε καθιστά πρωταγωνιστή, καθώς γεγονός είναι ότι θα επιδιώξεις να φλερτάρεις για να τραβήξεις τα βλέμματα. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες σου ελκύουν το ενδιαφέρον, καθώς μέσω αυτών εκφράζεσαι μοναδικά. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωιστής και υπερβολικός.

Σήμερα κυρίαρχο στοιχείο είναι το πάθος σε προσωπικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου τις στιγμές για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη, εντείνοντας την ανάγκη σου να βρεθείς κοντά με πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς είναι αυτά που μπορούν να σου δώσουν ζεστασιά και τρυφερότητα, αγάπη, φροντίδα. Πιθανές είναι οι υποθέσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο ή να προκύψουν ζητήματα εργασιακής φύσεως. Φρόντισε να ελέγξεις την κυκλοθυμία σου, καθώς μπορεί να βάλει φωτιά στο οικογενειακό περιβάλλον και να προκληθούν ζητήματα που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Σήμερα δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για ένα βράδυ για δύο που μπορεί να δώσει πολλά σε ό,τι αφορά τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, που θα σου δώσουν την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη, προσανατολίζοντας την προσοχή σου στις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα από αυτό, θέλοντας να συζητήσεις και να περάσεις στιγμές μαζί τους. Εμπορικές και επικοινωνιακές υποθέσεις σε απασχολούν σε επαγγελματικό επίπεδο, η πειθώ και γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων μπορούν να σε οδηγήσουν θετικά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις λόγω επαγγελματικών ζητημάτων που έχουν προκύψει. Καλό είναι να τις εκμεταλλευτείς και να μπορέσεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα.

Σήμερα η διασκέδαση θα βοηθήσει στο να εκφραστείς με το ταίρι σου με άνεση και θα δώσει άλλη διάσταση στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και αυτό που σε απασχολεί είναι οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς είναι σημαντικό για σένα να νιώθεις σταθερότητα αυτοπεποίθηση, ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κινήσεις ή να επιδιώξεις συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματός σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε σπατάλες και έξοδα. Προσοχή γιατί το πείσμα και η αδιαλλαξία θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή.

Σήμερα το έντονο πάθος ο αισθησιασμός μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σου και να δώσει νέα ώθηση σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει.


Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνει δυναμικά στο προσκήνιο, διεκδικώντας την προσοχή των γύρω σου. Είναι σημαντικό για σένα να τραβήξεις την προσοχή, να σε επιβεβαιώσουν, να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου. Αυτό, όμως, που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο τρόπος που τις εκφράζεις γιατί μπορεί να γίνεις άκρως επιθετικός και εριστικός προκαλώντας ένταση χωρίς λόγο στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Πιθανές είναι οι νέες συνεργασίες που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες εάν δεις ότι είναι συμφέρουσες για σένα και μπορούν να σε πάνε σε επόμενο στάδιο.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις ανάγκες σου στο ταίρι σου φρόντισε όμως να μην γίνεσαι εγωκεντρικός και υποκειμενικός γιατί η ένταση δεν αποκλείεται. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζει σε όποιο κοινωνικό περιβάλλον και αν βρεθείς. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη, εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Τραύματα του παρελθόντος, απωθημένα και ενοχές έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και ταλαιπωρούν το μυαλό σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία τάση μελαγχολίας, την οποία θα πρέπει να χειριστείς. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ό,τι αφορά καθημερινές δράσεις και υποχρεώσεις. Προσπάθησε να φτιάξεις την ψυχολογία σου μέσω του διαλογισμού για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις καταστάσεις με ξεκάθαρη σκέψη.

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα προκαλέσουν συναισθηματική τρικυμία.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις δυναμικά. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, γιατί δεν θα διστάσεις να γίνεις αλαζονικός και εριστικός.  Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να ενταχθείς σε οργανώσεις και συλλόγους.

Σήμερα μη χάσεις την ευκαιρία να περάσεις στιγμές με την παρέα και το ταίρι σου. Αυτό θα βοηθήσει στο να ανανεωθεί η σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι νέες γνωριμίες από το φιλικό περίγυρο ή πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος να εκδηλώσουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον για σένα. 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη, στρέφοντας την προσοχή σου στα επαγγελματικά, καθώς δεν αποκλείεται να αυξηθούν οι υποχρεώσεις και ευθύνες στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς με άψογο τρόπο. Η μεθοδικότητα και η υπευθυνότητα που σε διέπει θα εντυπωσιάσουν τον επαγγελματικό περίγυρο και θα σου δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθείς. Σημαντικό είναι, βέβαια, να μην εκτονώσεις το άγχος ή να μην προκαλέσεις εντάσεις.

Σήμερα η νευρικότητα και το άγχος που μπορεί να προκαλούν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν αποκλείεται να εκτονωθούν στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο και σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ