Φωτογραφία: Pixabay

Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Νοεμβρίου: Καχυποψία και ζήλια εκτοξεύονται στα ύψη

Τελευταία Ενημέρωση
Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου ωθώντας σε στο να εκφράσεις με δυναμισμό τις προσωπικές σου ανάγκες και να διεκδικήσεις την κάλυψή τους από τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου και κυρίως από συνεργάτες και το ταίρι σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι καθώς δεν θα είναι δύσκολο να γίνεις εριστικός και επιθετικός, κάτι που θα δημιουργήσει έντονα νευρικό κλίμα και διαταραγμένες σχέσεις. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγεις από την ένταση και να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, συνεργάτες ή ακόμα και πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου διασκεδάζοντας με την ψυχή σου.

Σήμερα η αισιοδοξία θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν χάνεις ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει χαρά και έντονα ερωτική διάθεση.


Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και έντονος είναι ο συναισθηματισμός που σε βλέπει καθώς τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τις δράσεις σου γιατί δεν αποκλείεται λόγω συναισθηματισμού να μην συγκεντρώνεσαι σε υποχρεώσεις που έχεις και αυτό μπορεί να φέρει λάθη. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί να έχεις δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και παίρνοντας μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. 

Σήμερα απόλαυσε το ρομαντισμό και την τρυφερότητα που κυριαρχεί στη σχέση σου και αφέσου στο πάθος που σε βοηθά να ξεπεράσεις τους φόβους σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψυχολογικά και να αφήσεις πίσω σου ότι σε πλήγωσε.


Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και σου δίνεται η δυνατότητα να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για σένα να επικοινωνήσεις μαζί τους και να εκφράσεις πιθανές σκέψεις και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Οργανώσεις και σύλλογοι μπαίνουν στο πρόγραμμά σου αφού σε ενδιαφέρει να προσφέρεις σε ομαδικό επίπεδο για κοινούς στόχους που μπορεί να ενδιαφέρουν κοινωνικά σύνολα. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες ή σπουδαίες προσωπικές σχέσεις.

Σήμερα η αισιοδοξία απογειώνεται και μπορείς να θέσεις νέους στόχους με το ταίρι σου που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν μέσα από το φιλικό περίγυρό που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή.


Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να έχεις αναλάβει υποχρεώσεις που λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου αλλά και το περιβάλλον που κινείσαι. Προσοχή γιατί η ένταση θα σε οδηγήσει σε συγκρούσεις για αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προωθήσεις σημαντικούς στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς όλα δείχνουν ότι υπάρχουν ευνοϊκές διαθέσεις τόσο από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου όσο και από εσένα επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σήμερα πιθανό είναι να υπάρξουν κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, μη χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορούν να λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά σε προσωπικό επίπεδο. 


Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου την ώθηση να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις. Η αισιοδοξία είναι στα ύψη και επηρεάζει θετικά την προσωπική σου ζωή γι’ αυτό μην διστάσεις να πραγματοποιήσεις μία κοντινή απόδραση με το ταίρι σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και το/η σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία και να περάσεις υπέροχα ξεφαντώνοντας και συζητώντας για θέματα πνευματικά που σου κινούν το ενδιαφέρον.

Σήμερα αφέσου στη διασκέδαση και στον έντονο ερωτισμό που μπορεί να επικρατήσει στην προσωπική σου ζωή και θα λειτουργήσει ευεργετικά σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς εντυπωσιάζεις με τη γοητεία και το χιούμορ σου.


Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και έντονος είναι ο εκνευρισμός από το πρωί γι’ αυτό δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στο ταίρι σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει καθώς η καχυποψία και η ζήλια εκτοξεύονται στα ύψη. Επικεντρώσου στο πάθος και στον ερωτισμό και μην αφήνεις κατώτερα συναισθήματα να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ώθηση για να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο απογειώνοντας το ρομαντισμό και την τρυφερότητα που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο να εξισορροπήσει καταστάσεις στη σχέση σου.

Σήμερα πάθος και ρομαντισμός εναρμονίζονται και μπορείς να περάσεις υπέροχα το βράδυ αυτό με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που η συναισθηματική ένταση θα σε απογειώσει.  

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για σένα να επικρατεί η ισορροπία και αρμονία στις συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Καλό είναι βέβαια να εκφράζεις αυτά που έχεις και εσύ ανάγκη γιατί η τάση του να καταπιέζεσαι σε οδηγεί σε καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου διασκεδάζοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι και να λύσεις όποιες παρεξηγήσεις οι εντάσεις μπορεί να είχαν υπάρξει το προηγούμενο διάστημα.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να ξεφαντώσεις με τον άνθρωπό σου αφού αυτό θα απογειώσει τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανόν να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και επικεντρώνεσαι στο να τακτοποιήσεις δουλειές καθημερινότητας και ρουτίνας που μπορεί να σε απασχολούν.  Είναι σημαντικό να περιορίσεις το άγχος, την γκρίνια και την επικριτική σου διάθεση γιατί είναι αυτά που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο όσο και με το ταίρι σου. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα και να περάσεις όμορφες στιγμές με δικούς σου ανθρώπους ξεφεύγοντας από καθημερινά ζητήματα και έννοιες που μπορεί να σε προβληματίζουν απολαμβάνοντας την παρέα και το καλό φαγητό.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και να δημιουργούν γκρίνια με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρχουν γνωριμίες μέσα από παρέες του εργασιακού χώρου που θα σε γεμίσουν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθεί στο να περάσεις καλά με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία καθώς αυτό που είναι σημαντικό για σένα είναι να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με αγαπημένα πρόσωπα. Η διασκέδαση μπορεί να υπάρξει και μέσα από την τέχνη για αυτό και δεν θα διστάσεις να βάλεις στο πρόγραμμά σου μία θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση. Το τρίγωνό της με τον Δία στο ζώδιό σου απογειώνει τη διάθεσή σου και είναι βέβαιο ότι θα έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς αφού εντυπωσιάζεις με τη γοητεία τη γενναιοδωρία και την αισιοδοξία που αποπνέεις.

Σήμερα η προσωπική σου ζωή απογειώνεται το πάθος και ο ερωτισμός εκτοξεύουν τη σχέση σου στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν καθώς δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος λόγω του ταμπεραμέντου και της διάθεσής σου. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς είναι σημαντικό για σένα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα που μόνο τα οικεία σου πρόσωπα μπορούν να δώσουν. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις την κυκλοθυμία και τη νευρικότητα λόγω αναμνήσεων που μπορεί να έρχονται στο νου γιατί είναι αυτά που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε είχαν πληγώσει μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον αφήνοντας πίσω ότι σε βαραίνει ψυχολογικά.

Σήμερα ο ρομαντισμός και τρυφερότητα πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου που θα σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον ο ρομαντισμός και η σταθερότητα σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος (αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους) καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις να συζητήσεις να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι δεν αποκλείεται να προκύψουν, μη χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα όπου θα ανταλλάξεις απόψεις. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στα όνειρα και στους στόχους σου. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να περάσεις μοναδικά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα κυριαρχήσουν σε προσωπικό επίπεδο.

Σήμερα το κέφι και η επικοινωνία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να περάσεις μοναδικά με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καθώς εντυπωσιάζεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα και το κέφι σου. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς θέλει στα πρόσωπα γύρω σου και κυρίως το ταίρι σου να σου δίνουν σταθερότητα, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Η καλή παρέα με λίγους φίλους και καλό φαγητό είναι ιδανική λύση για εσένα, εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να περάσεις όμορφα. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη πιθανά να φέρει κοινωνικές υποχρεώσεις στο προσκήνιο που δεν μπορείς να αρνηθείς φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή  γιατί μπορείς να περάσεις μοναδικά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν τον αισθησιασμό.

Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρχουν προσκλήσεις από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που θα πρέπει να παρευρεθείς, καλά θα κάνεις να έχεις δίπλα σου το ταίρι σου καθώς αυτό σου δημιουργεί ασφάλεια. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που θα απογειώσει τον ερωτισμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ