Φωτογραφία: Pixabay

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Νοεμβρίου: Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις

Τελευταία Ενημέρωση
Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 26 Νοεμβρίου:

Κριός 

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε σπουδές και σεμινάρια, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσεις την αισιοδοξία και την καλή διάθεση σου, καθώς θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συναλλαγές ή επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να υπάρξουν, καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα και να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Σήμερα είναι καθοριστικό να δώσεις νέα ώθηση στη σχέση σου πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει η διασκέδαση και η αισιοδοξία που θα βοηθήσουν στην ανανέωση. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα απογειώσει τη θετική διάθεση και τον ερωτισμό.


Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται επικεντρώνει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που θέλεις να αναπτύξεις. Είναι σημαντικό να ακούσεις το ένστικτό σου, γιατί είναι αυτό που μπορεί να σε καθοδηγήσει με άκρως θετικό τρόπο. Καλό είναι επίσης να μην μπεις στη διαδικασία α εκδηλώσεις καχυποψία και ζήλια στο ταίρι σου, αφού είναι βέβαιο ότι οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ρήξεις που θα κοστίσουν σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες σου.

Σήμερα επικεντρώσου στο πάθος και στον αισθησιασμό, και μην επιτρέψεις σε κατώτερα ένστικτα και νευρικότητα να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει και να ξεσηκώσει η συναισθηματική θύελλα.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς μπαίνεις σε μία νέα διαδικασία με τους συνεργάτες το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς τις ανάγκες των άλλων, παράλληλα όμως κυριαρχεί  το γεγονός ότι πρέπει να οριοθετήσεις τις δικές σου ανάγκες για να μην υπάρξουν δυσαρέσκειες αργότερα. 

Σήμερα περνάς σε ένα νέο στάδιο με τον/η σύντροφό σου και αυτό είναι το μπορεί να σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.


Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει νέους δρόμους στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις εργασιακής φύσεως που να σε ενδιαφέρουν ή εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα εργασιακή σου στέγη. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ό,τι αφορά την προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια εντάσεις που να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις και τελικά σε ρήξεις με τον/η σύντροφό σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Σήμερα αν παραμερίσεις τη νευρικότητα και ισορροπήσεις την εριστική σου διάθεση είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να περάσεις μοναδικά με τον/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε αιφνιδιάσει, φρόντισε να μπορέσεις να διαχειριστείς την έντονη ενέργεια. 


Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει όλα τα βλέμματα στην προσωπική σου ζωή καθώς τα πάντα για σένα είναι έρωτας, διασκέδαση, απόλαυση κάθε στιγμή της ζωής. Έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και εγωκεντρισμό που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια δείξε προσοχή. Η ένταση και οι συγκρούσεις με πρόσωπα της οικογένειας δεν αποκλείεται να υπάρξουν αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία αιφνιδιαστικές καταστάσεις που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με τα οικεία σου πρόσωπα.

Σήμερα μία νέα περίοδος αρχίζει για σένα και το ταίρι σου, φρόντισε να απολαύσεις την κάθε στιγμή γιατί μπορεί να σου δώσει πολλά. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία και η λάμψη σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες για αυτό και πιθανό είναι να προκύψουν πολύ που θα δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον.


Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα  σε προσανατολίζει σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει και δεν αποκλείεται να καλείσαι να κάνεις μία νέα αρχή προσπαθώντας να τα διαχειριστείς και να τα ξεπεράσεις. Πιθανό είναι επίσης να αποφασίσεις την έναρξη της δικής σου οικογένειας ή να υπάρξει μία μετακόμιση που θα αλλάξει τα δεδομένα του προσωπικού σου χώρου. Η ένταση με τα κοντινά σου πρόσωπα μπορεί να ξεπεράσει τα όρια και καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, γιατί δεν αποκλείεται να μπεις σε σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα οδηγήσουν σε ψυχρότητα και οριστικές ρήξεις.

Σήμερα μπορείς να περάσεις μοναδικά στον προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου και να απογειώσεις το ρομαντισμό και την τρυφερότητα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα εντείνει την ασφάλεια και τη ζεστασιά.

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα σε ωθεί σε μία νέα πορεία σε εμπορικά ζητήματα, επικοινωνιακές δράσεις και δημόσιες σχέσεις που μπορεί να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι κοντινές σχέσεις περνούν σε άλλο στάδιο και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις πιθανά ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει μέχρι πρότινος. Σημαντικό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν αιφνιδιαστικά έξοδα που θα αλλάξουν άρδην  τον προϋπολογισμό σου και μπορεί να δημιουργήσουν ιδιαίτερα ζητήματα σε ψυχολογικό επίπεδο.

Σήμερα καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη πιθανές ανασφάλειες που μπορεί να δημιουργήσουν έντονο κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει σημαντικό είναι να καταφέρεις να διαχειριστείς πιθανούς φόβους και έλλειμμα αυτοπεποίθησης.


Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα προσανατολίζει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς ήρθε η στιγμή για να ξεκινήσεις δυναμικά σε ό,τι αφορά σχέδια για νέους φόρους εισοδήματος οι συζητήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Επίλυση εκκρεμοτήτων και λογαριασμών θα αποτελέσουν ανάσα και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσοχή γιατί η ένταση που κυριαρχεί μπορεί να οδηγήσει στο να αντιπαρατεθεί σε έντονα με συνεργάτες ή το ταίρι σου και να δυναμιτίσει στην ατμόσφαιρα σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Σήμερα φρόντισε να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα και να αποφύγεις την ένταση και τις συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει καλά θα κάνεις βέβαια να προσέξεις, γιατί η νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές εξελίξεις.


Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται σήμερα σου δίνει ώθηση για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε όλους τους σημαντικούς τομείς στη ζωή σου αλλά κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες συνεργασίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο και θα σου δώσουν νέα δυναμική. Προσοχή θα πρέπει να δείξει σε καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε επηρεάζουν ψυχολογικά και μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο δημιουργώντας ένταση τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού η διάθεσή σου μπορεί να πέσει στα τάρταρα.

Σήμερα είναι γεγονός ότι επιδιώκεις να εκφράσεις ανάγκες και συναισθήματα που θέλεις να γίνουν κατανοητά από το ταίρι σου, δώσε χώρο και για δικές του επιθυμίες και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία, καθώς μονοπωλείς το ενδιαφέρον με τον δυναμισμό και τη λάμψη σου. 

 
Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ζητήματα του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο ώστε να τα αφήσεις πίσω σου και να ανοίξεις μπροστά σου μία νέα διαδρομή απαλλαγμένος από ψυχολογικά βάρη. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι τόσο στην καθημερινότητα γιατί το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς αλλά και σε φιλικές και ερωτικές σχέσεις, καθώς η ένταση και οι συγκρούσεις μπορεί να πρωταγωνιστήσουν και να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα. 

Σήμερα μην αφήσεις τη νευρικότητα να κυριαρχήσει γιατί η ψυχρότητα με το ταίρι σου μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξει επιστροφή προσώπων του παρελθόντος που θα δημιουργήσουν έντονο συναισθηματισμό και αυταπάτες.

  
Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ό,τι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα σχέδια που ενδιαφέρον τους φίλους σου και να δραστηριοποιηθείτε από κοινού. Πιθανό είναι να βάλεις στο πρόγραμμά σου νέες συλλογικές προσπάθειες που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον της σε κινητοποιούν σε κοινωνικό επίπεδο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα εκτοξεύσουν την ένταση και οι έντονες αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου μόνο δυσάρεστες συνέπειες θα έχουν.

Σήμερα το να θέσεις κοινούς στόχους και όνειρα με το ταίρι σου είναι αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρό μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο να ενταχθείς σε συλλόγους και ομάδες που σε ενδιαφέρουν. 


Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκμεταλλευτείς πιθανές ευκαιρίες που θα έρθουν στο προσκήνιο και θα δώσουν ώθηση στην καριέρα σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματικής στέγη, αφού είναι πιθανό να αναγνωριστούν η προσπάθεια και η εργατικότητα σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον.

Σήμερα το άγχος που μπορεί να σε κυριεύει για τις επαγγελματικές εξελίξεις δεν επιτρέπεται να εκτονωθείς το ταίρι σου, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία που μέσα από τον επαγγελματικό περιβάλλον που θα δώσει ώθηση και στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ