ζώδια
Copyright: Pixabay

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου: Ταύρε, μη γίνεσαι αλαζονικός με όσους διαφωνούν

Τελευταία Ενημέρωση
Σήμερα ο ∆ίας μετακινείται από το ζώδιο του Τοξότη στο ζώδιο του Αιγόκερω

Η πιο σηµαντική πλανητική µετακίνηση στα ζώδια αυτής της εβδοµάδας είναι αυτή του ∆ία από το ζώδιο του Τοξότη στο ζώδιο του Αιγόκερω, που θα συµβεί στις 3 ∆εκεµβρίου.

Στη θέση αυτή θα παραµείνει έως τον ∆εκέµβριο του 2020. Η εύνοιά του θα είναι περισσότερο φανερή πια κυρίως στα ζώδια της Γης και δευτερευόντως στα ζώδια του αέρα.

Έτσι, Παρθένοι Ταύροι και Αιγόκεροι θα πάρουν το µεγαλύτερο κοµµάτι της βοήθειάς του, αν και στους Αιγόκερους θα είναι λίγο... κουτσουρεµένη, λόγω του ότι ο Κρόνος και ο Πλούτωνας τη... φθείρουν. Από ένα µικρότερο κοµµάτι εύνοιας στις αστρολογικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου θα έχουν οι Σκορπιοί, οι Ιχθύες και οι Καρκίνοι.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια της εβδομάδας (1-7/12): Ο Δίας προστατεύει Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους


Κριός 
Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και νιώθεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα, καθώς έρχονται στον νου σου αναμνήσεις και καταστάσεις που σε έχουν στιγματίσει. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να διαχειριστείς καθημερινά ζητήματα, γιατί το πιθανότερο είναι λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης να οδηγηθείς σε λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να ορθοποδήσει στις και να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου. Εκμεταλλεύσου πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν για να παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή.
Σήμερα η αισιοδοξία και ο ρομαντισμός μπορεί να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι επιστροφές από το παρελθόν είναι πιθανές, γι’ αυτό προετοιμάσου για πρόσωπα που μπορεί να σου φτιάξουν τη διάθεση.
 
Ταύρος
Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και είναι γεγονός ότι προσπαθείς να βρεθείς κυρίως με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα με εκφράσεις πιθανές απόψεις και σκέψεις που μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Φρόντισε μόνο να μη γίνεσαι αλαζονικός και εριστικός με όσους διαφωνούν μαζί σου γιατί είναι αυτό που μπορεί να δυναμιτίσει σημαντικές σχέσεις που έχεις. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις ιδανικά με φιλικές παρέες που μπορεί να βρεθείς και να προωθήσει στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και να ενδιαφέρουν τους γύρω σου. 

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να θέσεις από κοινού με το ταίρι σου στόχους που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα δώσει ώθηση για να δεις τη ζωή σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και θετικότητα.

Δίδυμοι
Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε επαγγελματικές υποθέσεις και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις αναλάβει, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να καταφέρεις να διαχειριστείς το άγχος και την ένταση που μπορεί να έχεις μέσα σου. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του ικανότητες που μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις συζητήσεις οικονομικής φύσεως και να επιτυχείς την πολυπόθητη αύξηση ή  μπόνους που θεωρείς ότι αξίζει να σου δοθούν. 

Σήμερα οι θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου θα φέρουν αρμονία και ισορροπία και στη σχέση μπορείς να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα εντείνει το πάθος και τον αισθησιασμό.
 
Καρκίνος 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου την ώθηση να επικεντρωθείς σε σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η διασκέδαση είναι κάτι σημαντικό για εσένα γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να δεχθείς προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που έχεις καιρό να δεις και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή, καθώς εντυπωσιάζεις με την παιχνιδιάρικη και αισιόδοξη στάση σου. 

Σήμερα η αισιοδοξία κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και μπορεί να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να έχει προβληματίσει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα παίξει κυρίαρχο ρόλο σε προσωπικό επίπεδο. 
 
Λέων 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς εντείνοντας το άγχος και πιθανούς φόβους που μπορεί να έχεις μέσα σου γι’ αυτό και ο εκνευρισμός είναι εμφανής. Επικεντρώσου στο να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή να κινηθείς σε επιχειρηματικό επίπεδο καθώς το ένστικτό σου είναι αλάθητο και θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσει συζητήσεις στον εργασιακό χώρο που μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο. Οι εξελίξεις είναι βέβαιο ότι θα σε δικαιώσουν. 

Σήμερα, λύνοντας ζητήματα της καθημερινότητας που σε προβληματίζουν, είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να απαλλαγείς από το άγχος και να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή νέα γνωριμία που θα απογειώσει τον αισθησιασμό και τον πόθο.
 
Παρθένος 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και προσανατολίζεσαι στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί η αρμονία με τα πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Φρόντισε μόνο να εκφράζεις άμεσα τις ανάγκες σου γιατί το πιθανό είναι να εγκλωβιστείς σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας με συνεργάτες ή το ταίρι σου και να προωθήσεις ιδιαίτερα θετικά επαγγελματικά ζητήματα που έχουν αποδώσουν τα μέγιστα για σένα.

Σήμερα η αισιοδοξία και η χαρά κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και είναι αυτή που παίζει καθοριστικό ρόλο στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα φέρει θετικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή.
 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι σε καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις που πιθανά έχεις αναλάβει σε εργασιακό επίπεδο να διεκπεραιώσεις. Είναι γεγονός ότι το πρόγραμμά σου είναι πιεσμένο και μπορεί το άγχος να σε κυριεύσει, φρόντισε μόνο να μην το εκτονώσεις στο συναδελφικό περιβάλλον προκαλώντας δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνει με θετικό τρόπο τις συνθήκες γύρω σου και να μπορέσεις να ανταποκριθείς εξαιρετικά σε ό,τι έχεις αναλάβει κάτι που θα αναγνωριστεί και από το περιβάλλον που κινείσαι. 

Σήμερα η καθημερινότητα μπορεί να μείνει στην άκρη και να περάσεις έντονα τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σε γεμίσει με την αίσθηση της οικειότητας και της ασφάλειας.
 
Σκορπιός 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ καθώς βγαίνει δυναμικά στο προσκήνιο και πρωταγωνιστεί σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Ο έρωτας και η διασκέδαση κυριαρχούν στη ζωή σου γι’ αυτό επιδιώκεις να βρεθείς με παρέες, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει και να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της ζωής. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκές προϋποθέσεις για να προωθήσεις πιθανές δημιουργικές ενασχολήσεις που σε ενδιαφέρουν ή να υπάρξει νέα γνωριμία που θα φέρει σημαντικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. 

Σήμερα η αισιοδοξία και η χαρά κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και αυτό λειτουργεί άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, γοητεύεις και πρωταγωνιστείς όπου κι αν βρεθείς και αυτό κινεί το ενδιαφέρον πολλών.
 
Τοξότης 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι σε οικογενειακά θέματα που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αναλάβεις την επίλυση τους. Δεν αποκλείεται επίσης να ασχοληθείς με θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να κινηθείς για να φέρεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για επιτυχημένες συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία αλλά και θετικές εξελίξεις σε οικογενειακές σχέσεις που σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση. 

Σήμερα μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο που θα απογειώσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει ασφάλεια και τρυφερότητα. 
  
Αιγόκερως 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις μαζί τους και να περάσεις όμορφες στιγμές χαλαρώνοντας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις που θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Το εξάγωνό της με τον Δία στο ζώδιό σου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προωθήσει ζητήματα που σε ενδιαφέρουν και να περάσεις μοναδικά αφού η αισιοδοξία είναι διάχυτη. 

Σήμερα η διασκέδαση μπορεί να παίξει άκρως ανανεωτικό ρόλο στη σχέση σου, γι’ αυτό μη διστάσεις να επιδιώξεις μία έξοδο με το ταίρι και την παρέα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον που θα είναι άκρως ευνοϊκή για εσένα.

Υδροχόος
Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν καθώς είναι αυτά που σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και άγχος.  Βέβαια από την άλλη θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε έξοδα που μπορεί να πραγματοποιήσεις γιατί είσαι επιρρεπής στις σπατάλες. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να βρεις σταθερή βάση και να πάψεις να νιώθεις ανασφαλής κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση σου αφού έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τον έρωτα και το πάθος που θα σε ανανεώσει.
Σήμερα ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών θα είναι ιδανικό για εσένα και το ταίρι σου μην διστάσεις να αδράξεις την ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα εντείνει το ρομαντισμό και την αίσθηση ασφάλειας που χρειάζεσαι. 
 
Ιχθύες
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνει δυναμικά στο προσκήνιο καθώς θέλεις να εκφράζεις πιθανές ανάγκες που έχεις σε συνεργάτες και το ταίρι σου επιδιώκοντας έτσι να γίνουν αντιληπτές και κατανοητές. Να θυμάσαι μόνο ότι ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός θα λειτουργήσουν αρνητικά για αυτό καλά θα κάνεις να δώσεις χώρο και στους άλλους για να εκφράσουν τα δικά τους συναισθήματα. Το εξάγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προσκλήσεις από φιλικές παρέες για να διασκεδάσεις φρόντισε να τις αξιοποιήσεις γιατί δεν αποκλείεται εκεί να βρεθούν πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Σήμερα η χαρά και η αισιοδοξία που εκφράζεις γίνεται η ώθηση που χρειάζεται η σχέση σου για να απογειωθεί. Αν είσαι ελεύθερος/η  το βέβαιο είναι ότι δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος και αυτό θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ