Copyright: Pixabay.com

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου: Νέες γνωριμίες για Καρκίνους και Ζυγούς

Τελευταία Ενημέρωση
Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη - Η Σελήνη βρίσκεται στους Κριούς

Η πιο σηµαντική πλανητική µετακίνηση στα ζώδια αυτής της εβδοµάδας ήταν αυτή του Δία από το ζώδιο του Τοξότη στο ζώδιο του Αιγόκερω, που συνέβη στις 3 ∆εκεµβρίου. Στη θέση αυτή θα παραµείνει έως τον ∆εκέµβριο του 2020. Η εύνοιά του θα είναι περισσότερο φανερή πια κυρίως στα ζώδια της Γης και δευτερευόντως στα ζώδια του αέρα. 

Έτσι, Παρθένοι Ταύροι και Αιγόκεροι θα πάρουν το µεγαλύτερο κοµµάτι της βοήθειάς του, αν και στους Αιγόκερους θα είναι λίγο... κουτσουρεµένη, λόγω του ότι ο Κρόνος και ο Πλούτωνας τη... φθείρουν. Από ένα µικρότερο κοµµάτι εύνοιας στις αστρολογικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου θα έχουν οι Σκορπιοί, οι Ιχθύες και οι Καρκίνοι. Ο Δεκέμβρης παραμένει ένας μήνας γεμάτος ενέργεια, ο τελευταίος του χρόνου και ο μήνας στον οποίο γιορτάζει ο Τοξότης.  

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια της εβδομάδας (1-7/12): Ο Δίας προστατεύει Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και διεκδικείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ό,τι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και έχεις ανάγκη στο ταίρι και στους συνεργάτες σου ευελπιστώντας να γίνουν κατανοητά και αποδεκτά. Πιθανή επιθετική και εριστική διάθεση θα είναι αρκετή για να δυναμιτίσει την κατάσταση και να προκαλέσει αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να φροντίσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να δώσεις χώρο στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου να εκφράσουν και τη δική τους άποψη. Σήμερα ο εγωισμός θα βλάψει τη σχέση σου για αυτό, φρόντισε να ακούσεις και τις ανάγκες του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες καθώς εκπέμπεις δυναμισμό και γοητεία που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το μυαλό σου στρέφεται σε ζητήματα που εκκρεμούν και δεν έχουν ακόμα τακτοποιηθεί η θέματα του παρελθόντος που βαραίνουν την ψυχολογία σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ό,τι αφορά καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης που σε διέπει θα είναι αυτό που θα σε οδηγήσει στο να κάνεις λάθη και τελικά να εκτεθείς.  Η τέχνη και η μουσική θα είναι μοναδικές διέξοδοι σε αυτή την μελαγχολία και πιθανή θλίψη που μπορεί να βιώνεις φροντίζοντας να ισορροπήσουν την ψυχολογία σου. Σήμερα  η τρυφερότητα μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή και να βιώσει τις απόλυτες στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να παίξουν καθοριστικό ρόλο και πάλι στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για σένα να περάσεις όμορφα μαζί τους και να εκφράσεις πιθανά σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις.  Δεν αποκλείεται μέσα από τις φιλικές παρέες να υπάρξουν πρόσωπα που θα γίνουν αρωγοί στα όνειρά σου βοηθώντας σε στο να τα πραγματοποιήσεις.  Δεν αποκλείεται να βάλεις ομαδικές προσπάθειες στο πρόγραμμά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συμμετέχεις σε οργανώσεις και συλλόγους προσφέροντας ότι μπορείς καλύτερα από τον εαυτό σου. Σήμερα μία έξοδο με φίλους θα είναι ευεργετική για τη σχέση σου φρόντισε να μην χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία από το φιλικό σου κύκλο ή ομάδες στις οποίες συμμετέχει στις που θα σας φέρει πιο κοντά η προσπάθεια για κοινά ενδιαφέροντα.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και επικεντρώνεσαι στην  επαγγελματική σου σταδιοδρομία καθώς γεγονός είναι ότι αυξάνονται κατακόρυφα οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Φρόντισε να μην μπει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με ανώτερους ή πρόσωπα σημαντικά σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι αυτό που μπορεί να βάλει φρένο στις προσωπικές του επιδιώξεις.  Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου δίνονται γιατί θα μπορέσεις να αναδείξεις τις δυνατότητές σου την υπευθυνότητα και την μεθοδικότητα που  σε διέπει. Σήμερα πιθανό άγχος από τη δουλειά δεν αποκλείεται να εκτονωθεί στην προσωπική σου ζωή φρόντισε να το περιορίσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρό που να σου κινήσουν το ερωτικό ενδιαφέρον. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και απογειώνεται η διάθεσή σου καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Μπορείς να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε σπουδές και ημερίδες που πιθανά σου κεντρίζουν την προσοχή για φιλοσοφικά και πραγματικά αντικείμενα της αρεσκείας σου.  Η διασκέδαση μπαίνει στο πρόγραμμά σου και πιθανό είναι να βρεθείς με πρόσωπο από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον καθώς επιδιώκεις να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους συζητώντας και διασκεδάζοντας.  Προσοχή σε καθημερινές υποχρεώσεις γιατί αμέλεια θα σε έκθεσει. Σήμερα η αισιοδοξία και η διασκέδαση κυριαρχούν στη σχέση σου και μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα περάσεις απαρατήρητος καθώς η γοητεία και το χιούμορ σου εντυπωσιάζουν.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και νιώθεις έναν έντονο εκνευρισμό από το πρωί  ανασφάλειες και φοβίες γίνονται και μπορεί να μην είναι εύκολο να τους ελέγξεις. Μπορείς να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους οι επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν καθώς η διαίσθησή σου στον συγκεκριμένο τομέα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των θεμάτων που σε απασχολούν.  Φρόντισε να μην δημιουργήσεις εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σου λόγω της ζήλειας και της καχυποψίας και επικεντρώσου στο πάθος που θα σε απογειώσει.

Σήμερα  ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός μπορούν να απογειώσουν την προσωπική σου ζωή εκμεταλλεύσου κάθε στιγμή για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα γεννήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να κρατήσεις την αρμονία και την ισορροπία που επιδιώκεις με τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Ο έντονος φόβος της μοναξιάς μπορεί να σε ωθήσει στο να ανεχθείς καταστάσεις και πρόσωπα που δεν σου ταιριάζουν καλά θα κάνεις να εκφράσεις και τις προσωπικές σου ανάγκες και να τις διεκδικήσεις με δυναμισμό. Πιθανές είναι οι νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν καθώς έχεις την αίσθηση του να κρατήσεις τις κατάλληλες ισορροπίες σε επαγγελματικό επίπεδο για να είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Σήμερα  φρόντισε να βγεις και να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου αφού η συντροφικότητα για σένα είναι σημαντική. Αν είσαι ελεύθερος/η  φλερτάρεις και γοητεύεις και είναι βέβαιο ότι πολλοί θα δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και η καθημερινότητα ανεβάζει κατακόρυφα ρυθμούς αφού αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που θα πρέπει να διεκπεραιώσει στη δουλειά και αυτό είναι αρκετό για να σου δημιουργήσει άγχος. Φρόντισε να το εκτονώσεις μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδους ασκήσεις που σε καλύπτει διαφορετικά δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονες συγκρούσεις με πρόσωπα του συναδελφικούς του περιβάλλοντος δημιουργώντας προβλήματα. Θα ήταν εξαιρετικό να ξεκινήσεις  νέες διατροφικές συνήθειες που μπορούν να σε βοηθήσουν να έχεις ενέργεια για να μπορέσεις να  ανταποκριθείς ιδανικά στο απαιτητικό πρόγραμμα σου.

Σήμερα  η γκρίνια και το άγχος της καθημερινής προσπάθειας μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή με δυσάρεστα αποτελέσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  η κούραση και η ένταση του καθημερινού προγράμματος δύσκολα θα μπορέσει να σου επιτρέψει να επικεντρωθείς στον έρωτα.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και επιδιώκεις να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με την παρέα το ταίρι σου η πιθανή νέα γνωριμία καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις μοναδικές στιγμές με τα δικά σου πρόσωπα.  Η χαρά και η παιδικότητα ξεχειλίζουν και αυτό θα επηρεάσει θετικά όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς έχει στον πρωταγωνιστικό ρόλο στο κέφι και το ξεφάντωμα.  Φρόντισε μόνο να περιορίσεις την έντονη η ανάγκη αυτοπροβολής γιατί μπορεί να γίνεις εγωκεντρικός και υπερβολικός και αυτό να προκαλέσει δυσαρέσκεια.  Η τέχνη μπορεί να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές καθώς απαλύνει την ψυχή σου.

Σήμερα  ο ερωτισμός και το πάθος μπορούν να εκτοξεύσουν στα ύψη της σχέσης σου και να ζήσεις ονειρεμένες καταστάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη για αυτό και πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό για εσένα να έρθει σε επαφή με τα δικά σου πρόσωπα για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους νιώθοντας την ασφάλεια και την τρυφερότητα που σου δίνει το οικείο περιβάλλον. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε έντονες κυκλοθυμικές τάσεις  που μπορεί να δημιουργήσουν νευρικότητα και αντιπαραθέσεις κάτι που δεν χρειάζεται.  Επικεντρώσου να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ακίνητα καθώς το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν και μπορείς να βιώσεις μοναδικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να εκφράσουν τα έντονα συναισθήματά τους για εσένα.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο να έρθει σε επικοινωνία και να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα σε εμπορικά ζητήματα και δημόσιες σχέσεις καθώς η πειθώ και η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων που έχεις βοηθούν στο να πετύχεις ιδιαίτερα θετικές συμφωνίες για εσένα.  Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου καθώς θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα και τη βαρεμάρα.

Σήμερα η επικοινωνία και η διασκέδαση θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς θα λειτουργήσει απογειωτικά για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον κοντινό περίγυρο πού θα σε γεμίσει χαρά και διάθεση να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν και να σου δημιουργούν άγχος.  Φρόντισε να μην μπεις σε περιττά έξοδα γιατί είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού και θα εντείνουν την ανασφάλειά σου.  Καλά θα κάνεις να επικεντρωθεί στο να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη κτητικότητα και πείσμα που μπορεί να δυναμιτίσουν την προσωπική σου ζωή.  Άλλωστε η καλή παρέα και το  καλό φαγητό στο αγαπημένο σου στέκι θα είναι ιδανικό για εσένα για να μπορέσεις να ξεφύγεις από την ένταση που μπορεί να βιώνεις. Σήμερα ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχούν και μπορούν να σε οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η   νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα σε γεμίσουν ασφάλεια και θα δώσουν την αίσθηση της σταθερότητας στη ζωή σου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ