Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου: Εντάσεις και επιθετική διάθεση για τους Ιχθύς

Τελευταία Ενημέρωση
Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό δημιουργεί εντάσεις

Δύο είναι οι σηµαντικές πλανητικές µετακινήσεις που θα διαµορφώσουν κάπως ένα νέο πλανητικό σκηνικό. Η µία είναι αυτή που έχει να κάνει µε τον Ερµή, που στις 29 ∆εκεµβρίου περνάει από τον Τοξότη στον Αιγόκερω. Αυτή θα διευκολύνει -περισσότερο τόσο τον τρόπο σκέψης όσο και µια σειρά θεµάτων- τους Αιγόκερους, τους Ταύρους, τους Παρθένους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύς. Σπουδές, γραπτά, συµφωνίες, ταξίδια, µετακοµίσεις, ρυθµίσεις εντύπων και εγγράφων, κοινό και πελατεία και ό,τι σχετίζεται µε το παιδί εξελίσσονται πιο απρόσκοπτα. Πιο προσεκτικοί σε αυτά Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι. Η δεύτερη πλανητική µετακίνηση αφορά τον Αρη που στις 4 περνάει στον Τοξότη. Προσεκτικότεροι παντού στο εξής ∆ίδυµοι, Παρθένοι και Ιχθύες.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας: Αλλαγή σκηνικού με σηµαντικές πλανητικές µετακινήσεις & τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 για όλα τα ζώδια

Ακολουθούν οι αναλυτικές σημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση που μπορεί να εκδηλωθεί τόσο σε ό,τι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις όσο και σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και μπαίνει σε μία διαδικασία εσωστρέφειας καθώς χάνεσαι σκέψεις και αναμνήσεις που έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Η ψυχολογία σου χαλάει, κάτι όμως που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα της καθημερινότητας και υποχρεώσεις που θα πρέπει να διαχειριστείς με ξεκάθαρη σκέψη.

Σήμερα στιγμές για δύο με το ταίρι σου είναι αυτό που θα σε ικανοποιήσει περισσότερο από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν και πάλι στη ζωή σου και να ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό ανεβάζοντας την ένταση κατακόρυφα σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και τις συνεργασίες σου, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός για να μην υπάρχουν συγκρούσεις. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι να περάσεις όμορφες στιγμές με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις ότι μπορείς να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις που έχεις με απώτερο σκοπό να γίνουν κοινές επιδιώξεις για όλους. Προσοχή μόνο σε τάσεις αλαζονείας και εγωκεντρισμού που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Σήμερα οι κοινές επιδιώξεις με το ταίρι σου είναι αυτές που θα σας οδηγήσουν να λειτουργήσετε σαν ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που θα δείξουν το έντονο ερωτικό τους ενδιαφέρον για σένα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον αλλά και πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε καθημερινό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα στην εξέλιξη των υποθέσεων σου. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ό,τι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις οι ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόσεξε μόνο να μην γίνεσαι απόλυτος στις σκέψεις και στις απόψεις σου γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα.

Σήμερα η νευρικότητα των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν πρέπει να επηρεάσει τη σχέση σου γιατί θα οδηγήσει σε καυγάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες σε κοινωνικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη νευρικότητα σε ό,τι αφορά τις οικονομικές τους συναλλαγές αλλά και την ερωτική σου ζωή βάζοντας φωτιά σε υποθέσεις και σχέσεις. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς βοηθώντας σε να ισορροπήσεις και να βελτιώσει σημαντικά την ψυχολογία σου. Η αισιοδοξία και η χαρά έρχονται και πάλι και αυτό σε οδηγεί στο να βρεθεί σε πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον όπου μπορείς να περάσεις μοναδικά μαζί τους. Πρόσεξε μόνο πιθανές υποχρεώσεις γιατί αμέλεια μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις.

Σήμερα σημαντικό είναι να επικεντρωθείς στο να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζεις με το χιούμορ και το ερωτικό σου ταπεραμέντο.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να βάλει φωτιά στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή αλλά και σε οικογενειακές σχέσεις καθώς η εριστική σου διάθεση θα οδηγήσει σε συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας καθώς ανασφάλειες και φόβοι έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τους διαχειριστείς. Το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή παράλληλα όμως μπορεί να γίνεις έντονα εξουσιαστικός και ελεγκτικός με το ταίρι σου κάτι που θα οδηγήσει στο να αντιπαρατεθείς με σφοδρό τρόπο χάνοντας το μέτρο.

Σήμερα το πάθος και ο ερωτισμός μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου, αρκεί να χαλιναγωγήσεις στη ζήλια που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν κομβικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου πού θα ανακινήσουν μοναδικά συναισθήματα.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να φέρει ιδιαίτερες εντάσεις τόσο σε σχέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά όσο και με κοντινά σου πρόσωπα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και επικεντρώνει πια την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει η καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα με τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Φρόντισε βέβαια να εκφράζεις και εσύ αυτά που έχεις ανάγκη για να μην βρεθείς να καταπιέζεσαι σε σχέσεις που δεν σε καλύπτουν.

Σήμερα η συντροφικότητα κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να δώσει μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα παίξει κυρίαρχο ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που καλά θα κάνεις να αποφύγεις για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σου. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και καλείσαι να επικεντρωθείς σε καθημερινές υποθέσεις και αγγαρείες που μπορεί να έχεις αναλάβει στη δουλειά καθώς είναι αυτές που φαίνεται ότι κυριαρχούν και σου δημιουργούν έντονο άγχος. Φρόντισε να εκτονώσεις μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδους άσκησης που σου καλύπτει την ένταση για να μην υπάρξουν συγκρούσεις που θα δυναμιτίσουν το καθημερινό σου πρόγραμμα.

Σήμερα η ένταση των υποχρεώσεων μπορεί να μεταφερθεί στο ταίρι σου και να υπάρξουν έντονοι καυγάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από τον εργασιακό περίγυρο δεν αποκλείεται να δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα τόσο σε ό,τι αφορά σχέσεις με πρόσωπα της οικογένειας όσο και στις συνεργασίες σου για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση σου και ωθώντας σε στο να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να διασκεδάσεις με την παρέα, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Φρόντισε να μην είσαι υπερβολικός τη συμπεριφορά σου γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα.

Σήμερα η διασκέδαση και ο αισθησιασμός θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να ανανεωθεί η προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η λάμπεις και γοητεύει στους πάντες στο πέρασμά σου και αυτό θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες κοντά σου.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που θα απασχολήσουν τη σχέση σου με τα κοντινά σου πρόσωπα οδηγώντας σε συγκρούσεις. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και θέλεις να έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου για αυτό και επιδιώκεις να βρεθείς μαζί τους για να απολαύσεις την τρυφερότητα και την ασφάλεια που μπορούν να σου δώσουν. Η κυκλοθυμία είναι έντονη για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να την ελέγξεις και να μπορέσεις να ισορροπήσεις ώστε να αποφύγεις την ένταση και τους διαπληκτισμούς.

Σήμερα μοναδικές στιγμές για δύο στο προσωπικό σου χώρο θα είναι το ιδανικό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν αφήνουν περιθώρια για κατακτήσεις και ερωτικό παιχνίδι.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να φέρει ιδιαίτερη ένταση με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι για οικονομικά σου ζητήματα, πρόσεξε γιατί οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και στρέφεις το ενδιαφέρον σου για να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που είναι στο κοντινό σου περίγυρο καθώς είναι σημαντικό για σένα να ανταλλάξεις απόψεις για θέματα που πιθανά σε απασχολούν. Προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι είναι πολύ πιθανό να προκύψουν φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς για να περάσεις όμορφα αυτό το βράδυ.

Σήμερα η έντονη κοινωνική ζωή και η διασκέδαση θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον καθώς επικοινωνείς και τα παιχνίδια του μυαλού σε εξιτάρουν. 

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα τόσο σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες σου και την προσωπική σου ζωή καθώς η νευρικότητα είναι στα ύψη και δεν είναι εύκολο να την διαχειριστείς. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι το να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα σε προσωπικό επίπεδο, σε αυτό θα σε βοηθήσει σημαντικά και η καλή οικονομική κατάσταση η διαχείριση των οικονομικών του πόρων. Η αδιαλλαξία και η κτητικότητα θα επηρεάσουν τη σχέση σου φρόντισε να είσαι προσεκτικός.

Σήμερα το πάθος και ο αισθησιασμός μπορεί να απογειώσει τη σχέση καλά θα κάνεις όμως να μην γίνεσαι καταπιεστικός γιατί θα ενοχλήσει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης να μην αφήσουν περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό και δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που θα επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον για αυτό φρόντισε να μην αντιπαρατεθείς με κανέναν. Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ώθηση να βγει δυναμικά στο προσκήνιο και να πρωταγωνιστείς σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Οι ανάγκες σου είναι κυρίαρχες και θέλεις να γίνει είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί αυτό να οδηγήσει σε εντάσεις λόγω της επιθετικής του διαθέσεις.

Σήμερα η καλή διαχείριση θα φέρει ισορροπία στη σχέση σου και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την κάλυψη των προσωπικών του αναγκών. Αν είσαι ελεύθερος/η ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς και αυτό θα φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ